czarna_123 08.09.07, 22:43 Ponawiam prośbę..prosze o informacje o wartych zaufania lekarzach z Łodzi..staramy sie o dziecko juz 6 m-cy i chyba pora isc zrobic jakis badania..dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulek1978 Re: Dobry lekarz z Łodzi 09.09.07, 12:43 Bardzo polecam dr Wojciecha Wilińskiego. Fantastyczny lekarz. Poza tym jest wg mnie naprawdę wyjątkowy. Ma niesamowite podejście do pacjentek. Nie ukrywajmy, że kontakty z ginekologami nie należą do najprzyjemniejszych. Przynajmniej dla mnie kojarzyły się dotąd wyłącznie ze wstydem, bólem itp. W gabinecie dr Wilińskiego panuje niesamowita atmosfera. Jakoś mija wstyd, nie mam oporów przed zadawaniem pytań. Kiedy po raz pierwszy trafiłam (z polecenia koleżanek zresztą) do gabinetu na Kamińskiego byłam w 6 tygodniu ciąży. Teraz nie wyobrażam sobie aby lekarzem prowadzącym był kto inny. Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_123 Re: Dobry lekarz z Łodzi 10.09.07, 08:03 Poczytalam na forum troszke o tym lekarzu i rzeczywiscie bardzo duzo kobiet go poleca..ale sa to obiety w ciazy i glownie chwala go jako doskonalego lekarza ktory prowadzi ciaze i odbiera porod..czy przy staraniach o dzidzie jest rownie dobry? wiesz cos na ten temat? i dziekuje za odpis)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek1978 Re: Dobry lekarz z Łodzi 10.09.07, 11:48 Rzeczywiście wypowiadając się o dr Wilińskim piszę jako jego pacjentka w ciąży. Nie miałam okazji sprawdzić jakim jest lekarzem w kwestii planowania rodziny. Osobiście też starałam się usilnie o dziecko 7 miesięcy. Mój problem polegał na tym że "skok temperatury" nie występował co miesiąc. Sama doszłam do tego mierząc przez dobrych kilka miesięcy temperaturę. Ale pewnego dnia stwierdziłam że mam dość, że już tak dłuyżej nie mogę. Nie myslałam już o niczym innym jak o tym czy będzie owulacja i czy jestem w ciąży. Potem dostałam propozycję nowej pracy. Postanowiłam coś zmienić, zająć się czymś nowym żeby tak nie myśleć. I bach.... Stało się. I wiem że łatwo pisze się innym o tym żeby nie myśleć, żeby wyluzować itd, ale chyba kolejny raz sprawdza się ta teoria. Wracając do lekarza, to mam wizytę za kilka dni. Jeśli chcesz zapytam czy w ogóle zajmuje się kwestią leczenia p[roblemów z zajściem w ciążę. A tak na marginesie to 6m starań nie jest jeszcze wg mnie aż takim problemem, a przynajmniej nie takim by robić już specjalistyczne badania. I obawiam się, że każdy lekarz Ci to powie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_123 Re: Dobry lekarz z Łodzi 11.09.07, 15:10 Serdecznie Cie prosze zapytaj..nie chce zbyt dlugo zwlekac z wizyta u lekarza bo mam miesniaki i podejrzenie macicy dwurożnej, wiec wole zaczyc dzialac wczesniej niz potem zalowac...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna83 Re: Dobry lekarz z Łodzi 24.09.07, 14:54 polecam dr SZRAMA jest świetnym lekarzem.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pl.amelia Re: Dobry lekarz z Łodzi 25.09.07, 11:21 Bardzo proszę o podanie telefonu do dr Wilińskiego i gdzie przyjmuje swoje pacjentki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agairafal Re: Dobry lekarz z Łodzi 10.09.07, 19:15 ja polecam dr Bielaka z CZMP, prowadził moja ciążę i jest świetnym człowiekiem i lekarzem, poza tym wiem że specjalizuje się w problemach niepłodności Odpowiedz Link Zgłoś
aagatkaa23 Re: Dobry lekarz z Łodzi 10.09.07, 20:28 ja równiez polecam dr Adama Bielaka jest moim lekarzem prowadzacym, wspanialy czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
gloria77 Re: Dobry lekarz z Łodzi 14.09.07, 12:41 a ja go nie polecam. Chodziłam do niego całą ciążę, wszystko było super, wyniki rewelacja, a potem okazało się w szpitalu że mam odklejone łożysko, już od jakiegoś czasu i trzeba było natychamist operować. Pod koniec ciąży nie zlecał mi juz zadnych badań, ani moczu ani morfologii ani USG a ja miałam straszny stan zapalny i może gdyby były robione badania coś by wcześniej pokazły i można było uniknąc dramatu. Dziecko było uratowane w ostatniej chwili. A potem już w szpitalu, rodziłam tam gdzie on pracuje, nawet go nie widziałam. Mąż dzwonił, prosił o pomoc, wyjasnienie, informacje, bo od inncyh lekarzy trudno było coś wydobyc. obiecał że się zainteresuje i przyjdie do mnie. Niestety nie pokazał się. NIe było go kiedy był najbardzije potrzebny i wiecej do niego nie pojde, bo bardzo się rozczarowałam, że nawet się mną ani dzieckiem nie zainteresował. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwa_kobieta Re: Dobry lekarz z Łodzi 11.09.07, 12:22 Moja droga ja starałam się o dzidzie z mężem 4 lata i w końcu trafiłam na dwóch kompetentnych ginekologów.Miałam problem z prolaktyną i w dziedzinie chormonów bardzo dobra jest Pani dr Agata Łuba z ICZMP-ginekolog endokrynolog i dr Adam Bielak , który też zna się na leczeniu niepłodności.Obecnie jestem w 26 tygodniu ciąży i właśnie moją ciąże prowadzi dr Bielak z ICZMPPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_123 Re: Dobry lekarz z Łodzi 11.09.07, 15:08 Rozumiem ze dr. Bielak przyjmuje w CZMP,tak? Tylko nie orientuje sie czy tam jeszcze mozna przychodzic po tych zmianach ostatnich. A moze przyjmuje tez gdzies prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwa_kobieta Re: Dobry lekarz z Łodzi 12.09.07, 11:51 Osobiście ja chodzę do dr Bielaka tylko prywatnie(przyjmuje na ul. Teodora 4 - na przeciwko kościoła). Odpowiedz Link Zgłoś
aagatkaa23 Re: Dobry lekarz z Łodzi 12.09.07, 17:48 tu masz tel do centrum medycznego Medica gdzie przyjmuje dr Bielak musisz sie najpierw umówic tel 608 587 697 Odpowiedz Link Zgłoś
ewsien79 Re: Dobry lekarz z Łodzi 13.09.07, 23:44 Ja polecam dr Jaczewskiego jako lekarza prowadzącego i dr Kaczmarka (u niego robię usg-rewelacja).Obydwaj z ICZMP z kliniki Perinatologii.Ciąża od początku zagrożona, ale jest, a miało mojej mordki nie być Odpowiedz Link Zgłoś
kinborh Re: Dobry lekarz z Łodzi 14.09.07, 07:45 witam, mam pytanie,czy wiecie coś na temat dobrego lekarza w Szpitalu Madurowicza?Zależy mi na tym by to była kobieta,mam zamiar w tym szpitalu rodzić,proszę Was o informacje,dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwa_kobieta Re: Dobry lekarz z Łodzi 14.09.07, 11:17 Prof. Kowalska-Koperek uratowała mi w poprzedniej ciązy życie ! Przyjechałam z ulicy , a sama osobiście traktowała mnie jak swoją pacjentke!Robiła mi min: c.c (po c.c przyszła do mnie na sale popoperacyjną i robiła mi zimne obkłady na min. na twarz bo byłam strasznie spuchnięta i miałam bardzo wysokie ciśnienie 220/120.Pani profesor jest ordynatorem oddziały OCP w Madyrowiczu (leżałam tam miesiąc walcząc o siebie i dziecko ). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka91 Re: Dobry lekarz z Łodzi 14.09.07, 12:29 Doktor Wiliński- jest już o nim w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
agahin Re: Dobry lekarz z Łodzi 17.09.07, 23:48 dr. Marek Wieczorek tel.0502-296-899 przyjmuje na Traktorowej13 w NZOZ MIKOMED tel.042 655-88-75 mam nadzieję, że to aktualne bo nie miałam z nim kontaktu ponad rok. Tak poprowadził moje leczenie, że zaszłam w ciąże po usunięciu torbieli jajnika, po endometriozie oraz mimo bardzo mięśniakowatej macicy (mięśniaki tak powiększyły macicę,że był ucisk na jajowody czyniąc je niedrożnymi) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_123 Re: Dobry lekarz z Łodzi 16.12.07, 09:50 Mineło sporo czasu odkąd zaczęłam ten wątek. Dziś jestem po laparoskopowym usunięciu mięśniaka i szczerze mam nadzieję, że to było przyczyną trudności "dzidziowych" Czekam aż będziemy mogli z mężem znowu zacząć próbować.. Operację wykonał, a także przygotował mnie do niej dr. Wieczorek..gorąco polecam, ciepły, serdeczny profesjonalista..najlepszy ginekolog (i chyba w ogóle lekarz) z jakim w ciągu całego mojego życia miałam kontakt.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: Dobry lekarz z Łodzi 18.09.07, 09:53 Ja polecam Dr.Kaczmarka z CZMP ginekolog-położnik lub Dr.Niwald specjalista od Niepłodności też CZMP dzięki niemu mam śliczną córeczke Odpowiedz Link Zgłoś
aniasz123 Re: Dobry lekarz z Łodzi 21.09.07, 09:57 hej,mam pytanko, czy któraś z Was miała kontakt z doc.Kalinką z Madurowicza? leczyłam się do tej pory w Gamecie i w końcu jestem w ciąży polecono mi doc.Kalinkę jako lekarza prowadząćego, bo chciałabym rodzić właśnie w Madurowiczu, co o nim sądzicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia0023 Re: Dobry lekarz z Łodzi 17.10.07, 19:25 witam.Dr.Jarosław Kalinka przyjmuje prywatnie na ul.piotrkowskiej 93,wtorek 15-18.30;czwartek 15-18.30 ;nie trzeba się wczesniej umawiać.Tel.658-58-23;kom.601-25-15- 16.Przeprowadzał mi dwa planowane cc i było ok.Raz byłam u niego na usg.Jednym słowem profesjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
sabciasal Re: Dobry lekarz z Łodzi 20.10.07, 14:50 polecam Jacka Wilczynskiego z ICZMP, tak na ciąże jak i na starania przed. Przyjmuje na ul. Leszczynskiej (za matką polką ) we wtorki i czwrtki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasz123 Re: Dobry lekarz z Łodzi 21.09.07, 10:00 jeśli staracie się o dziecko, polecam Gametę i prof.Radwana lub jego syna Michała Radwana, nie są tani (wizyta 80 zł), ale ja na pierwszą wizytę poszłam na początku roku, a teraz oczekuję na upragnione maleństwopowodzenia)) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja-1 Re: Dobry lekarz z Łodzi 26.09.07, 17:09 Ja słyszalam bardzo niepochelbne opinie o Radwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aramgadkas Re: Dobry lekarz z Łodzi 27.11.07, 22:15 Ja polecam dr Sobkiewicz z salve nam pomógó po dwóch latach starań mamy śliczną córeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś