goska_anna 01.11.07, 20:38 Witam, a co sądzicie o lekarzach pracujących w powyższej przychodni. Którzy są dobrzy do prowadzenia ciązy i w jakich szpitalach pracują? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betimek Re: Babka Medica 01.11.07, 21:13 W Babka Medica przyjmują lekarze z Żelaznej, Inflanckiej, Madalińskiego, z Karowej chyba też. Ja chodzę do dr Radkiewicz z Inflanckiej i jestem bardzo zadowolona. Ogólnie klinika jest super, naprawdę godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: Babka Medica 01.11.07, 21:19 też polecam czasem tylko są obsuwy czasowe ale poza tym duży pozytyw ja polecam dr Zioło pracuje na Żelaznej-super specjalista od usg, poza tym bardzo spokojny i ciepły człowiek. Dużo też znajdziesz info na ich stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
lavazza2 Re: Babka Medica 02.11.07, 08:56 czesc.ja chodzę do BabkiMedica i polecam dr Zioło- wizyta i usg.słyszałam o innych lekarzach też w zasadzie same pozytywy.pozdrawiam i życze dobrego wyboru!ŻYCIE JEST PIĘKNE.... Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: Babka Medica 02.11.07, 13:25 Ja też mam sowją lekarkę prowadzaca w Babka Medica - dr.Dądalską ( świeżo upieczoną mamę ze szpitala na Karowej. Polecam BM - są obsuwy czasem, ale obsługa bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: Babka Medica 04.11.07, 19:16 Ja chodzę do doktor Joanny Pieles (szpital żelazna). Miła, ciepła, specjalistka od usg oraz od cukrzycy w ciąży. Dostałam nawet glukometr, żebym mogła wygodniej sprawdzać poziom cukru. Tylko badania strasznie drogie i nie wszystkie położne umieją pobierać krew. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka1999 Re: Babka Medica 05.11.07, 09:17 polecam dr Radzikowską - prowadziła wszystkie trzy moje ciąże - pracuje na Żelaznej -- Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Babka Medica 05.11.07, 17:41 pracuje tam tez Dr Dworniak - super lekarz a z Starynkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: do siasiunia1 05.11.07, 21:39 Siasiunia1, jestes pewna, ze dr Dworniak pracuje na Starynkiewicza? bo prowadzi moja ciaze, jest przemily i bardzo profesjonalny, polecam szczerze, ale pytalam, w jakim pracuje szpitalu i mowil, ze w zadnym... kk Odpowiedz Link Zgłoś
m_agietka Re: do siasiunia1 06.11.07, 17:05 ja tez chodze do dr Dworniaka i tez wiem ze niestety nie pracuje w zadnym szpitalu. Wielka Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: do siasiunia1 06.11.07, 17:30 uuu .. to zostalam źle poinformowana.. no to przepraszam za wprowadzenie w błąd pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś