zillertal1 09.11.07, 11:58 poeccie kogos, moze koras z was miala problemy i lekarz pomógl - jest specjalista od takich przypadków...glównie chodzi mi o dwurożna macice i plamienia, krwiaki w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hot_spring Re: Dobry gin od zagrożonej ciąży (Wrocław) 09.11.07, 13:34 Czesc, jestem w 39 tyg zagrozonej ciazy, tez mialam krwiak w macicy i kilka krwotokow, ale jakos udalo mi sie utrzymac. Polecam lekarzy z Dyrekcyjnej (lezalam tam wiele tygodni): prof. Zimmer, dr Elias, dr Zborowski, a od USG dr Florianski. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kugo1 Re: Dobry gin od zagrożonej ciąży (Wrocław) 09.11.07, 14:17 też polecam doktora Florjańskiego, na usg przyjmuje w medixie we wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
zillertal1 Re: Dobry gin od zagrożonej ciąży (Wrocław) 09.11.07, 15:39 a kto prowadzil ci ciaze - Zimmer? Odpowiedz Link Zgłoś
zillertal1 Re: Dobry gin od zagrożonej ciąży (Wrocław) 09.11.07, 15:45 a Fuchs/. - wiecie czy zna sie na takich przypak\dkach? Odpowiedz Link Zgłoś
zillertal1 Re: Dobry gin od zagrożonej ciąży (Wrocław) 09.11.07, 15:46 jesli masz gg prosze napisz mi maila z nr - bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re:Twój wątek z forum "Szpitale" 09.11.07, 15:48 [Wrocław] gin do prowadzenia ciąży - który? zillertal1 09.10.07, 19:43 Odpowiedz polećcie kogoś dobrego Re: [Wrocław] gin do prowadzenia ciąży - który? aga-006 31.10.07, 07:04 Odpowiedz doktor Florjański, najlepszy jakiego znam. Sama od kilku lat do nigo chodzę i jestem zadowolona. polecam Re: [Wrocław] gin do prowadzenia ciąży - któy? jarmagn 01.11.07, 07:52 Odpowiedz ja również polecam dr Florjańskiego, teraz prowadzi moją druga ciążę, pierwszą również prowadził. Rodzilam wówczas na Dyrekcyjnej, byłam bardzo zadowolona, teraz też raczej wybiorę ten szpital Re: [Wrocław] gin do prowadzenia ciąży - który? zuzik78 01.11.07, 21:42 Odpowiedz dr Sidor, ordynator z Brochowa, przyjmuje przy pl. Hirszfelda, "Poliklinika na Grobli". Prowadził moją pierwszą ciążę i teraz też to robi, rozsądny opanowany i świetny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
zillertal1 Re:Twój wątek z forum "Szpitale" 09.11.07, 16:00 ok, ok..teraz potrzebuje takiego, ktory ma doswiadczenie w zagrozonych ciazach...chcialamby potwierdzenie od dziewwczyn Odpowiedz Link Zgłoś
muchaklucha Re: Dobry gin od zagrożonej ciąży (Wrocław) 09.11.07, 21:53 Zimmer dobry ale drogi))) I ciężko się dostać tzn dlugo się czeka na wizytę (ok miesiąca:/). Ale fachowiec bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zillertal1 Re: Dobry gin od zagrożonej ciąży (Wrocław) 10.11.07, 16:48 gdzie przyjmuje Floriański? ile kosztuje wizyta? na jakim oddziale pracuje? czy robi cesarki? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.ochman Re: Dobry gin od zagrożonej ciąży (Wrocław) 26.11.07, 16:08 Polecam dra Zarczynskiego. Przyjmuje na Mlodych Technikow w przychodni w poniedzialki w godz 16-18. Ja mialam 2 razy krwawienia w pierwszym i drugim trymestrze a teraz mam sliczna coreczke. Moze sprobuj u niego. Naprawde sympatyczny i doswiadczony lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś