Dodaj do ulubionych

przychodnia przy szpitalu na Karowej?(poliklinika)

11.08.03, 12:23
Mam wielką prośbę do tych, które chodziły do przychodni przy szpitalu na
Karowej i tam miały swoich lekarzy prowadzących, napiszcie mi swoje wrażenia
i czy polecacie tamtych ginekologów. Znalazłam w internecie ich nazwiska,
które moze Wam coś mówią?:

PONIEDZIAŁEK

dr Kazimierz Bentyn, godz. 9-15, gab. 4
dr Anna Firek, godz. 9-14, gab. 24

WTOREK

dr Andrzej Mutrynowski, godz. 13-14, gab. 4
dr Kazimierz Bentyn, godz. 9-10, gab. 24
dr Jarosław Mrozek, godz. 9-12, gab. A

ŚRODA

dr Tomasz Lipiński, godz. 12.30-15, gab. A
dr Anna Firek, godz. 9-14, gab. 4

CZWARTEK

dr Tomasz Lipiński, godz. 13-15, gab. A
doc. Piotr Roszkowski, godz. 9-13, gab. 4
dr Wojciech Strzyżewski, godz. 9-13, gab. A
doc. Roman Smoloarczyk, godz. 9-12, gab. 24
dr Kazimierz Bentyn, godz. 11-13, gab. 24
dr Mariusz Mogiliński, godz. 8.30-12.30, gab. 5

PIĄTEK

dr Anna Firek, kwalifikacje przedoperacyje, godz. 9-14, gab. 4
dr Katarzyna Drągowska, godz. 9-14, gab. A
Obserwuj wątek
    • yasmin24 Re: przychodnia przy szpitalu na Karowej?(polikli 11.08.03, 12:49
      Witaj
      nie znam tych lekarzy, ale chcialam Ci zasugerowac przy wyborze lekarza
      prowadzacego ciążę, aby był to lekarz łatwo dostepny. Ja zastanawiałam się nad
      znanym lekarzem (dr.nauk med. Medard Lech), ale w końcy wybrałam lekarke, która
      przyjmuje codziennie, od poniedziałku do piątku w godzinach porannych - łatwiej
      się do takiej lekarki dostać w awaryjnej sytuacji. I musze przyznać, ze jestem
      bardzo zadowolona, juz 2 razy "wcisnełam" się do pani doktor w przerwie między
      pacjentkami.
      Yasmin
    • deptaczek Re: przychodnia przy szpitalu na Karowej?(polikli 19.08.03, 13:20
      ja chodze do doktora Mogilinskiego i chwale to sobie
      z tym ze, z tego co wiem, to nielatwo sie do niego dostac - na pierwsza wizyte
      czeka sie z miesiac
    • bea_bak1 Re: przychodnia przy szpitalu na Karowej?(polikli 25.08.03, 10:38
      Jestem pacjentką Karowej" od 1998 r, moim lekarze jest szefowa oddziału
      patologii ciąży dr Justyna Teliga-Czajkowska. Nie mam do niej zastrzeżeń,
      aktualnie prowadzi moja pierwszą ciążę. Również przyjmuje w przychodni (długo
      czeka się na wizyty u niej, niestety, zresztą tak jak i do pozostałych
      lekarzy), ma również swój prywatny gabinet. Osobiście polecam.
    • kati78 Re: przychodnia przy szpitalu na Karowej?(polikli 28.08.03, 09:41
      Jestem pod opieką dr Falkowskiej - wydaje się być dobrą lekarką. Ale mam
      pytanie - czy któras rodziła w tym szpitalu ostatnio? Moze poleciłybyscie mi
      dobrą położną.
      Pozdrawiam wszystkie MAMY.
      • elzetka Re: przychodnia przy szpitalu na Karowej?(polikli 29.08.03, 09:05
        Cześć! dzięki za wszystkie opinie, zapisałam się już do polikliniki na Karową
        do dr Pękali, też polecanej na tym forum (ciekawostka zapisywałam się ok.
        tygodnia temu, a pierwszy wolny termin to dopiero październik). Pierwsze
        dziecko (1,5 roku temu) rodziłam na Karowej, ale nie miałam tam żadnego lekarza
        prowadzącego i zupełanie obco nie czułam się tylko dzięki znajomości położnej
        ze szkoły rodzenia - p. Małgosi Gorsiak, co prawda ostatecznie miałam cc i nie
        była potrzebna jej pomoc przy porodzie, ale ze znajomości z nią i opinii
        koleżanki, której wcześniej pomagała rodzić, mogę ją polecić, jako miłą,
        fachową i bardzo dbającą o swoje rodzące.
        Po przeczytaniu o ograniczeniu przyjmowanych porodów w wątku "Kto ostatnio
        rodził na Karowej?" widzę, że dobrze zrobiłam zapisujac się tam do lekarza, mam
        nadzieję, że będzie dla mnie miejsce na porodówce, bo nie wyobrażam sobe
        dodatkowego stresu z szukaniem szpitala, gdy wszystkie inne są mi zupełnie
        obce...
        • ndowson Re: przychodnia przy szpitalu na Karowej?(polikli 29.08.03, 09:42
          z tego co wiem, jesli nie ma wolnej sali porodowej to i tak nie moga przyjac
          bo nie maja gdzie. Taka dostalam ifnormacje od poloznej w szkole rodzenia.
          Chociaz wczoraj ogladalam szpital i sale i nikt nie rodzil, wszystkie byly
          puste. Nalezy wierzyc, ze tak sie tez bedzie w naszym przypadku.
          Pozdrawiam serdecznie
        • jenny755 Re: dr Pękala 11.09.03, 11:13
          czy może która z Was wie gdzie prywatnie przyjmuje dr małgosia
          • elzetka Re: dr Pękala 17.09.03, 13:00
            Nie rozumiem, o którą doktor Ci chodzi?...
            • jenny755 Re: dr Pękala 18.09.03, 12:33
              Dr Małgosia Pękala przyjmuje również na Karowej ale na patologii ciąży, jest
              świetnym lekarzem, jednak aby dostać się z NFZ trzeba się kwalifikować na
              patologię. dlatego pytałam o prywatny gabinet.
              Pozdrawiam
    • agatunka Re: przychodnia przy szpitalu na Karowej?(polikli 24.09.03, 21:21
      Polecam doktor Teligę - Czajkowską. Na pewno przyjmuje w środy po południu.
      Wystarczy zadzwonić do szpitala i można umówić się na wizytę.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka