kachaz1 19.02.08, 10:01 Witam, szukam namiarów na dobrą położną w Szpitalu Bielańskim, mam termin na koniec marca. Słyszałam, że p. Basia Aleksandrowicz jest godna polecenia. Z góry dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia2806 Re: Położna w Bielańskim 20.02.08, 11:12 Ja rodziłam z Panią Teresą Kosińską - super kobieta polecam. Z p. Aleksandrowicz rodziła znajoma i jest bardzo niezadowolona. Była ona również na dyżurze jak ja rodziłam - stwierdzam że na pewno bym jej nie wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
kachaz1 Re: Położna w Bielańskim 20.02.08, 17:33 Dzięki za radę, czy masz może do niej telefon? kachaz1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Położna w Bielańskim 21.02.08, 10:24 witam ! piersze dziecko rodziłam z Grażyną SWIDERSKą byłam bardzo zadowolona polecam drugie z Barbarą Aleksandrowicz i powiem szczerze ,że nie byłam do konca zadowolona bo jak ja rodziłam to jescze zajmowała się dziewczyną obok czyli nie poswięcała mi całej uwagi ja płace i bym chciała pełnej uwagi ( ma dużo rodzących i często się tak jest że przyjmuje 2 porody na raz )jesli bym miała jeszcze raz rodzic rodziłabym ze Swiderską lub Kośinską (Kośinska bardzo dobrze zajmowała się mną na sali po operacyjnej jak miała dyżur i to bez zadnych opłat) położna godna polecenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś