amoga Re: dr Stradomska 25.09.03, 14:45 Czy ktos zna dr Beate Stradomska z Medicover w Warszawie? Prosze o opinie pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gabimama Re: dr Stradomska 29.09.03, 11:11 A ja do prowadzenia ciąży jej raczej nie polecam. Jest bardzo miła i delikatna, ale nie związana z żadnym szpitalem, a więc nie zna się na rzeczy w przypadku ciąży. Ja zaczęłam u niej prowadzić ciążę, ale przeniosłam się do dr Anetty Karwackiej. Ona pracuje na Inflanckiej (ja rodziłam tak czy siak 2 raz na Żelaznej) i jest całkiem OK. Przekonałam się przy pierwszej ciąży, że sympatyczność i wyjątkowa delikatność niekoniecznie idą w parze ze znajomością prowadzenia ciąży i wszelkich ciążowych przypadłości. A tak na marginesie, jeśli Ci coś mogę popradzić: na rutynowe badania, kontrole itd. chodź sobie do Medicover, ale na 3 m-ce przed porodem pochodź na lekarzy pracujących przy wybranym przez Ciebie szpitalu (ja z mojej strony polecam Żelazną - a w przychodni przyszpitalnej dr Rodzenia lub dr Radzikowską - niestety to już za pieniążki, ale naprawdę warto). Odpowiedz Link Zgłoś
taniatania1 Re: dr Stradomska 26.09.03, 18:44 Witam Dr. Stradomska prowadzi moją ciążę (teraz to 24 tydz.). I generalnie ją polecam. Przyznam, że nie mam zbyt dużego zaufania do lekarzy z Medicover, ale pani tradomska jest OK. Bardzo dba o to, zeby często gęsto robić badania - praktycznie co wizytę daje jakies skierowania, jest bardzo delikatna podczas badania i ogólnie miła i symatyczna. Raczej wygląda na taką, która woli chuchać na zimne. Wadą wszystkich położników w Medicover jest to, że raczej nie są związani z publicznymi szpitalami - tak więc chyba nie maja zbyt dużego doświadczenia w odbieraniu porodów. Ale ja po prostu zrobiłam tak, że chodzę do dr. Stradomskiej częściej, w Medicover robię wszystkie badania, a oprócz tego od czasu do czasu (do tej pory tylko 2 razy) chodzę do lekarki, która pracuje w szpitalu na Karowej, gdzie chcę rodzić. Podsumowując, w Medicover chodziłam do trzech ginekologów i dr. Stradomska wydaje się najlepsza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś