Dodaj do ulubionych

dr Stradomska

25.09.03, 14:43
Obserwuj wątek
    • amoga Re: dr Stradomska 25.09.03, 14:45
      Czy ktos zna dr Beate Stradomska z Medicover w Warszawie?
      Prosze o opinie
      pozdrawiam
      Aga
      • gabimama Re: dr Stradomska 29.09.03, 11:11
        A ja do prowadzenia ciąży jej raczej nie polecam. Jest bardzo miła i
        delikatna, ale nie związana z żadnym szpitalem, a więc nie zna się na rzeczy w
        przypadku ciąży. Ja zaczęłam u niej prowadzić ciążę, ale przeniosłam się do dr
        Anetty Karwackiej. Ona pracuje na Inflanckiej (ja rodziłam tak czy siak 2 raz
        na Żelaznej) i jest całkiem OK. Przekonałam się przy pierwszej ciąży, że
        sympatyczność i wyjątkowa delikatność niekoniecznie idą w parze ze znajomością
        prowadzenia ciąży i wszelkich ciążowych przypadłości. A tak na marginesie,
        jeśli Ci coś mogę popradzić: na rutynowe badania, kontrole itd. chodź sobie do
        Medicover, ale na 3 m-ce przed porodem pochodź na lekarzy pracujących przy
        wybranym przez Ciebie szpitalu (ja z mojej strony polecam Żelazną - a w
        przychodni przyszpitalnej dr Rodzenia lub dr Radzikowską - niestety to już za
        pieniążki, ale naprawdę warto).
    • taniatania1 Re: dr Stradomska 26.09.03, 18:44
      Witam
      Dr. Stradomska prowadzi moją ciążę (teraz to 24 tydz.). I generalnie ją
      polecam. Przyznam, że nie mam zbyt dużego zaufania do lekarzy z Medicover, ale
      pani tradomska jest OK. Bardzo dba o to, zeby często gęsto robić badania -
      praktycznie co wizytę daje jakies skierowania, jest bardzo delikatna podczas
      badania i ogólnie miła i symatyczna. Raczej wygląda na taką, która woli chuchać
      na zimne. Wadą wszystkich położników w Medicover jest to, że raczej nie są
      związani z publicznymi szpitalami - tak więc chyba nie maja zbyt dużego
      doświadczenia w odbieraniu porodów. Ale ja po prostu zrobiłam tak, że chodzę do
      dr. Stradomskiej częściej, w Medicover robię wszystkie badania, a oprócz tego
      od czasu do czasu (do tej pory tylko 2 razy) chodzę do lekarki, która pracuje w
      szpitalu na Karowej, gdzie chcę rodzić.
      Podsumowując, w Medicover chodziłam do trzech ginekologów i dr. Stradomska
      wydaje się najlepsza.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka