lenka_77 23.07.08, 16:02 Czy ktoras z Was prowadzila ciaze u dr Maja i rodzila potem na Inflanckiej? Czy bylyscie zadowolone z tego jak prowadzil ciaze? A moze byl przy Waszym porodzie? Bede wdzieczna za kazda informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyna_s Re: dr Maj LIM/Inflancka - opinie 28.07.08, 11:20 powadziłam w Limie ciążę u niego...napiszę Ci maila Odpowiedz Link Zgłoś
zielono_mi_15 Re: dr Maj LIM/Inflancka - opinie 28.07.08, 21:36 Prowadziłam ciąże u dr Maja w Limie + USG w gabinecie na Żytniej. Poród rodzinny na Inflanckiej (bez asysty dr Maja). Ze wszystkiego jestem zadowolona, ciąża przebiegała bez powikłań. Jak chcesz więcej informacji napisz maila z pytaniami na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_77 Re: dr Maj LIM/Inflancka - opinie 04.09.08, 09:05 moj email lenka_77@gazeta.pl Bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: dr Maj LIM/Inflancka - opinie 04.09.08, 10:37 Trafiłam na niego w Izbie przyjęć gdy przyjechałam po upadku na ulicy (29 tydz.). Potraktował mnie bardzo życzliwie, uspokoił (bo cała byłam roztrzęsiona) zrobil mi dokladne usg i zbadał. Bardzo pozytywne wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś