Dodaj do ulubionych

GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!!

03.10.03, 21:02
CZYTAŁAM na forach o super ginekologach,i relacjacha za co ich cenimy.
Niestety ja takiego w swoim mieście nie znam,natknęłam się z niesmakiem wiele
razy.
Podam tu przykłady:w ciąży chodziłam do dr KOSTMAN,która przez całą ciążę nie
zrobiła mi ani razu usg,jeśli o coś pytałam ,widziałam złość,i oczywiście
brak odpowiedzi,jednym słowem była oschła,oziębła.
Byłam kiedyś u dr KUCHARKA w SIGMIE,jednak od razu zaprosił mnie do
prywatnego swojego gabinetu,mie badająć mnie nawet tylko tłumacząć iż tu nie
ma odpowiedniego sprzętu,no paranoja!!1!Owszem może są fajni lekarze,ale
gdzie ich szukać ,by znów się nie zawieśc?Jestem z Bytomia.
Obserwuj wątek
    • joana12 Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 07.10.03, 21:16
      Widzisz jak subiektywne są odczucia co do innych osób! Ja całą ciążę,
      chodziłam do dr Kostman i ona uratowała mojego Kubusia, gdy inni lekarze
      dawali 10% szans, że utrzymam ciążę. Mogłam do Niej dzwonić bez względu na
      porę dnia i nocy. Jestem Jej bardzo wdzięczna za opiekę.
      Pozdrowienia Asia
      • agniecha293 Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 09.10.03, 23:05
        Ok,wierzę,ale nie wiem czym była spowodowana jej reakcja do mnie,kiedy byłam w
        ciąży,a było to 3 lata temu,miałam 28lat,i była to ciąża zaplanowana.Nie wiem
        do dziś dlaczego była taka apatyczna chwilami.
        Na szczęście nie ma jej już poszła na emeryturę.
        Zadam ci więc pytanko:ile za to płaciłaś????????????
        Niestety u mojego Kubusia też wykryto wadę ,która dzięki szybkiej obserwacji
        została wykryta,ale to juz co innego.
        Dziś żałuję że wogóle z tą panią miałam styczność.to jest pewne,i moje zdanie.
        • joana12 Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 09.10.03, 23:46
          Czy my sie przypadkiem nie znamy - żartuję oczywiście!! W ciąży byłam też 3
          lata temu i również w wieku 28 lat. Nie wiem czym była spowodowana różnica w
          traktowaniu pacjentek i nie sądzę żeby spowodowane to było kwotą jaką płaciłam
          za wizytę. Aha leczyłam się w jej prywatnym gabinecie i płaciłam normalną
          stawkę czyli chyba 50 zł. Zresztą do dziś jak mam problem z moimi babskim
          sprawami dr Kostman niczego nie zaniedbuje. Pozdrowienia dla Ciebie I Twojego
          Kubusia
          • agniecha293 Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 10.10.03, 14:42
            CZEŚĆ.
            Witam ciebie ponownie,mimo wszystko czuję do ciebie.......lekką sympatię.
            Ja chodziłam na początku państwowo,póżniej chciałam chodzić prywatnie,więc
            poszłam z mężem,bo już się wkurzył,a ona powiedziała że mam przyjść do poradni.
            Rodziłam w sierpniu,a ty/
            Może będziesz miała ochotkę,to pogadamy sobie,podam ci maila:
            agniecha293@gazeta.pl napisz.
    • ejuka Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 13.10.03, 19:49
      Witaj. Ja jestem z Krakowa i spotkałam się z podobnym problemem.
      Chodziłam do dr M.Kostyka, wychwalanego jako wspaniałego specjalistęsmile. Moze i
      komus pomógł i dobrze, niestety ja nie moge powiedzieć ani jednego pochlebnego
      zdania na jego temat! Przez pól roku ciąży faszerował mnie lekami, które były
      zupełnie nie potrzbene w moim przypadku, czego skutki odczuwam do dziś. Od
      tego czasu w gronie własnych znajomych znalazłam 2 osoby, które podzielają
      moją opinię.Poza tym jego stosunek do pacjentów pozostawia wiele do życzenia,
      uważa, że jeżeli jego pacjentka nie ma wykształcenia medycznego to nie musi
      zupełnie wiedzieć, co sie z nią dzieje,(bo i tak nie zrozumie), więc dopiero
      na moje prośby z wielką łaską rzucił od niechcenia pare "mądrych i
      inteligentych" słów. Naszczęście spotkania z nim to dla mnie już przeszłość.
    • beauty11 Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 14.10.03, 16:11
      Unikajcie Stanislawa Kwasniewskiego z LIM i Centrum Damiana.
      Gdyby nie on moja corka by zyla. Nie bede pisac ze szczegolami, zbyt bolesna
      sprawa.
      • ikpk Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 14.10.03, 22:59
        Witam Beauty, zaintrygowalo a zarazem przestraszylo mnie to co napisalas, moja
        ciaze prowadzi wlasnie dr. S.Kwasniewski. Jesli mozesz prosze opisz chociaz w
        skrocie co sie stalo (najlepiej na moje konto: ikpk@gazeta.pl), mam teraz
        dylemat...
        • pyzapyza Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 31.12.03, 13:05
          Chodziłam do dr Kwaśniewskiego do czasu, kiedy zaproponował mi wypalanie
          nadżerki, a nie rodziłam jeszcze - dramat! nie zaproponował żadnej
          farmakologii, od razu chciał kierować mnie na zabieg.
          • mlodzi_rodzice Re: Krakow dr. Dziechciowski 17.04.04, 17:28
            Witam chcialam przesterzec wszystkie mamy przed lekarzem z krakowa nazywa sie
            Dziechciowski i pracuje w Klinice Krakowskiej na azorach i Na ul. Kosciuszki w
            jakiejs prywatnej przychodzni, na ul.Armii Krajowej a takze w szpitalu na
            Kopernika Bog wie gdzie on jeszcze pracuje!!!! omijajcie go z daleka mogla
            stracic dziecko przez niego!!!!!!!
            • nika791 Re: Krakow dr. Dziechciowski 21.04.04, 16:31
              Popieram!!! Pracuje jeszcze w CM LIM w Herbewie. Ponieważ mój gin wyjechał
              przed świętami a ja poczułam się nie najlepiej poszłam do niego, bo akurat był
              wtedy dostępny. Nie dość że mnie nastraszył, że mam dziurę w łożysku to jeszcze
              po badaniu ginekologicznym (nota bene bardzo nieprzyjemnym) stwierdził że
              skraca mi się szyjka macicy i bezwzględnie musze leżeć plackiem. No i
              przeleżałam i pzeryczałam całe święta a po nich, jak poszłam do swojego gina to
              okazało się, że wszystko jest ok, żadna szyjka mi się nie skraca a bóle brzucha
              były spowodowane najprawdopodobniej zapaleniem pęcherza, który przechodziłąm w
              tym samym czasie.
    • amalinka Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 14.10.03, 20:24
      polecam : dr M Kudla
      Kosciuszki 42
      Katowice
      tel. 251 48 40 po 15.00
      pozdr,
    • gochagocha Polecam 2 ginow z Bytomia, nie polecam 1 15.10.03, 13:14
      Jeden z nich to pan dr Bogdan Zasada, przyjmuje na Wroclawskiej we wtorki i
      piatki od 17.15, telefon 281-33-40. Prowadzi juz moja druga ciaze, przy czym
      ta obecna jest zagrozona. Jest ordynatorem Szpitala Śląskiego w Cieszynie i
      namawia mnie abym tam rodzila. Moge do niego dzwonic w dzien i w nocy i zawsze
      sluzy porada. Przy tym to bardzo mily i sympatyczny czlowiek. No i jeszcze: w
      gabinecie ma aparat do USG i bada BARDZO delikatnie. Zapisy sa do niego na
      konkretna godzine a poza tym tanio bierze.

Drugi pan doktor, ktorego moge z czystym sumieniem polecic (opiekowal sie mna
      gdy lezalam w szpitalu z powodu plamien) to pan dr Bodzek - przyjmuje w Sigmie
      a pracuje w Klinice w Bytomiu przy Batorego. Lekarz rewelacja - pasjonat a
      jakie podejscie do pacjentki ... Wszystko tlumaczy cieplym glosem i naprawde
      zna sie na rzeczy.

Natomiast nie polecam pana dr Kucharka. Sporo sie o nim nasluchalam od
      dziewczyn, gdy lezalam w szpitalu na patologii ciazy.
      Napisze tylko o dwoch rzeczach - jednej powaznej a drugiej smiesznej.
      Otoz u dziewczyny, ktora lezala ze mna na sali w/w pan dr nie wykryl lozyska
      przodujacego w efekcie czego bidulka wyladowala z krwotokiem w szpitalu.
      U drugiej z kolei kolezanki rozpoznal chlopca a urodzila sie dziewczynka !

Pozdrawiam Bytomianki
      • agniecha293 Re: Polecam 2 ginow z Bytomia, nie polecam 1 15.10.03, 13:50
        DZięki !!!!!!!!!!
        Osobiście znam pana dr,Bodzka,ale prywatnie,i w zasadzie nie miałam o nim
        zawodowo zielonego oka,dobrze że mi o nim przypomniałaś,a i drugi niczego sobie
        jego żona jest pediatrą mojego syna również bardzo sympatyczna .....no i ja
        oczywiscie też zapomniałam o jej mężu.Teraz pojawia się dylemat? u którego się
        leczyć/? ale to już milsza kwestia.
        • gochagocha Re: Polecam 2 ginow z Bytomia, nie polecam 1 15.10.03, 14:21
          Pan Zasada jest tanszy, ode mnie bierze 50 zl nawet z USG. Choc wiem ze stawka
          z USG to 70 zl.
          Dr Bodzek przyjmuje w Sigmie i tam podobno 60 zl wizyta, jezeli z USG to 100
          zl. Ale skoro go znasz to moze bedziesz miec jakies preferencje? A przy tym
          pracuje na Klinice, wiec jezeli tam chcesz rodzic ...
          Ale wybor nalezy do Ciebie.
          Pozdrawiam
          • ssylwia23 Re: Polecam 2 ginow z Bytomia, nie polecam 1 16.10.03, 13:10
            A może ktoras z was zna dr Artura Nowakowskiego z Warszawy
        • mruwa9 Re: Polecam 2 ginow z Bytomia, nie polecam 1 09.12.03, 01:12
          agniecha293 napisała:

>
          > jego żona jest pediatrą mojego syna również bardzo sympatyczna
          Pediatra? Swego czasu byla dermatologiem w Szpitalu Gorniczym...A to, ze b.
          sympatyczna, to sie zgadza smile
    • murziczek Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 26.11.03, 21:25
      Witam !
      Odradzam Pana Jacka Boja , który pracował kiedyś na Inflanckiej w Warszawie .
      Trafiłam do Niego po 1 poronieniu , przy nim miałam 2 kolejne . NIGDY nie
      zlecił mi zadnych badań ,oczywiście chodziłam do niego prywatnie . Po kolejnym
      poronieniu tzn 4 trafiłam do Pani doktor , dzięki której mam teraz 5 miesięczną
      córeczkę . Nie chcę się rozpisywać o Panu Boju , bo to zbyt bolesne , pomyślec
      sobie , ze straciłam przy Nim dwoje dzieci , tylko dlatego , ze nie zrobiłam na
      czas badań hormonalnych . ....a raczej , ze On ich nie zlecił .
      Pozdrawiam
      Iwona , murziczek@wp.pl
      • kleo10 Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 30.11.03, 19:49
        Odradzam dr. Jurę w Medicoverze. Nie nadaje się w jakichkolwiek powikłań w
        ciąży. I tych powikłań nie wykryje. A jak wyjdą same na jaw może być za późno.
    • adziol Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 08.12.03, 20:52
      unikajcie Kruszewskiej-Kowalik (Kraków), gdyby nie podchodziła tak lekko do
      tematu teraz byłabym w 5 miesiącu, ciężko się z tym pogodzić.
      • becia-79 Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 18.12.03, 16:00
        dziewczyny uwazajcie na ginekologa z gliwic nazywa sie Krzysztof Rajpert
        przyjmuje na raciborskiej on nie nadaje sie do badania krow a co dopiero kobiet
        kiedy zorientowalam sie ze jestem w ciazy poszlam do niego na badania o ktore
        musialam prosic bo stwierdzil ze za wczesnie karte ciazy tez musialam wyprosic
        nawet kiedy potwierdzil ciaze a na koniec przepisal mi tabletki na podtrzymanie
        ciazy ktore jak sie pozniej dowiedzialam od lekarza do ktorego zaczelam chodzic
        byly absolutnie nie dla mnie nie bylo zadnych wskazan do ich zazywania.Teraz
        moja kuzynka spodziewa sie dziecka i tez dla potwierdzenia ciazy poszla do
        niego bo w zadnej przychodni nie bylo miejsca a on tradycyjnie przepisal jej te
        same tabletki co mnie dobrze ze obie mialysmy przeczucia i nie zaczelysmy ich
        brac malo tego to dr.o ktorym mowa stwierdzil u mojej kuzynki ciaze powaznie
        zagrozona a kolejny lekarz mam na mysli wspanialego poloznika
        dr.Kluszczynskiego zaprzeczyl jakimkolwiek zagrozeniom w tej ciazy nie jest to
        niestety jedyny przypadek ale mam nadzieje ze ustrzeglam was kobiety przed tym
        konowalem.pozdrawiam becia mama 2 letniego aleksa i 29 tygodniowego maluszka w
        brzuszku.
        • jakasik Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 21.04.04, 11:51
          No to mnie nieźle przestraszyłaś!!!!!! Właśnie do niego chodzę! I na razie nie
          mam żadnych zastrzeżeń. Teraz się zastanawiam co mam robić!
    • mijuli1 Jędrzejów, woj świętokrzyskie 19.12.03, 09:00
      Czarna lista:
      1. Szarek Sławomir

.... a innych też nie polecam
      • martyx Re: Wloclawek 21.12.03, 13:25
        jesli chodzi o okrpnych ginow we wloclawku to odradzam pana przyjmujacego na
        olszowej (zapomnialam nazwiska ale jest charakterystyczny bo nosi peruke)
        powiedzial mi ze przez branie tabletek antykncepcyjnych mam mala macice i albo
        wcale nie zajde w ciaze albo bede miala problemy w trakcie jej przebiegu,
        dodam ze badalam sie u niego ok 0,5 roku po odstawieniu tabletek a w ciaze
        zaszlam w drugim miesieacu staran i jestem w 17 tygodniu bez zadnych
        komplikacji
    • jola321 LUBLIN - odradzam dr. Włodarczyka 24.12.03, 08:47
      Odradzam Pana Włodarczyka. Może Podchodzi do kobiet obcesowo, zżera go rutyna,
      nie można się z nim skontaktować w godz. 22-7 i w dni świąteczne (bardzo
      ciężko). Może nadaję się on do prowadzenia ciąży ale dla kobiet które nie mają
      żadnych problemów i wszystko układa się doskonale.
      NIE POLECAM dr. Włodarczyka.

Jola321.
      • katiuszka78 Re: LUBLIN - odradzam dr. Włodarczyka 20.04.04, 17:02
        czy on jest z Kraśnickich?bo jeśli to ten sam to chyba bym się zgodziła, jego
        pacjentką była dziewczyna któej uciekały wody płodowe od mniej więcej 22 tc i
        od tego czasu leży na patologii a jest chyba już w 35 czt 36 tc i on
        interesował się przez tydzień a potem przestał nawet się dowiadywać, a to też o
        czymś świadczy, pozdrawiam
        ps. jeśłi to nie ten, albo pomyliłam nazwisko to moja odpwiedź jest nieważna
    • agapolo Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 06.01.04, 11:56
      Dr Michał Wyciągłowski z Sosnowca!!!!
      • agapolo Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 06.01.04, 12:06
        dodam tylko że to człowiek dla ktorego liczą się tylko pieniądze, w razie
        komplikacji ucieka gdzie pieprz rośnie, Nie ma podejścia do kobiet jako
        pacjentek, żartowniś, wesołek co niestety też wychodzi jeśli chodzi o wiedzę,
        mojej siostrzewypalił nadzerkę której nie miała- poszła do innego lekarza z
        badaniem cytologicznym a wział za to 300zł i wiem że to jego stała praktyka.
        Ja chodziłam do niego przez 9 miesięcy co 2 tygodnie, w ostatnim miesiącu co
        tydzień, brał 50 zł za każdą wizytę a nie było go przy porodzie, ani po.
        Poznałam również osobę która chodziła przez miesiąc z martwym płodem a on
        uważał że wszystko jest w porządku. A jeśli chodzi o badania to nie bada przez
        całą ciążę, za to na każdej wizycie robi usg co chyba nie jest zbyt dobre dla
        dziecka!!!!!!!!!Odradzam go serdecznie. Gdyby nie on moze i ze mną i z moim
        dzidziusiem byłoby inaczej!!!!!!
        • ksas Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 07.01.04, 15:14
          dr Zalucka z centrum damiana... okropna baba, niemila i niedelikatna...
          fatalny wybor ucieklam po pierwszej wizycie...
    • moja.fasolka Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 07.01.04, 15:24
      Witajcie dziewczyny,
      unikajcie Szpitala Bielańskiego, a zwłaszcza doktor Ewy Gojan (przyjmuje
      również na Tarchominie). Jest niesympatyczna, niedelikatna i chyba nie lubi
      tego co robi. Miałam równiez doczynienia z doktor Antepowicz, która jest
      ekspertem na forum niżej, i o niej też nie mogę powiedzieć nic nadzwyczajnego.
      Obie traktują pacjentki przedmiotowo. Na dodatek dr Gojan lubi pokrzyczeć.
      Trzymajcie się dziewczyny i jak tylko możecie zmieniajcie lekarzy.
      Pozdrowienia,
      A&Fasolka (37 tydz.)
    • brygida111 W Sosnowcu !!!!!!! 08.01.04, 18:58
      Pani dr G. Nowak jest beznadziejna, leczy na ilość nie na jakość
      i dr Jackiewicza ( ordynator szpitala nr.2) a ten na dzień dobry wystawia
      cennik,
      • nusku1 Re: W Sosnowcu !!!!!!! 16.04.04, 23:18
        potwierdzam dr. Nowak jest absolutnie nie do przyjęcia jako lekarz. Po badaniu
        z bólu płakałam, chyba wiem co to znaczy gwałt na kobiecie sad(. Jak po miesiącu
        od pamiętnej wizyty ją spotkalam to wypytywała mnie dlaczego przestałam do niej
        chodzić, chciała poznać nazwisko mojego lekarza. Ta rozmowa nie była dla mnie
        przyjemna.
        Z czystym sumieniem mogę polecić dr E. Szatan,wizyta kosztuje 50zł z USG ( ma w
        gabinecie ). Pracuje w szpitalu na zagórzu.
        pozdrawiam kasia i 11 tyg. Ludziksmile
    • bekasik1 Lech Ruszkowski 10.01.04, 18:00
      Wwa, szpital Dzieciatka Jezus, dr. Lech Ruszkowski. Niekompetentny i smierdzi papierosami na kilometr.
    • darriasz Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 17.04.04, 11:02
      Ja z cala odpowiedzialnoscia odradzam pana doktora URBANOWICZA. Myśle ze ma
      olewacki stosunek do pacjetek i jest po prostu nieodpowiedzialny i niedouczony.
      Twierdzi ze mocz i morfologie wystarczy zrobic raz na 3 miesiace... Dziwne
      wszedzie pisza i mowią ze raz na 4-6 tygodni. Nic nie tlumaczy, a jak grzebie
      tam, albo zap[isuje jakies leki to sam nawet nie laskaw wytlumaczyc na co to. Z
      usg tez chyba nie za wiele widzi bo przy badaniu mieży tylko dlugosc kosci
      udowej... a przeciez jest tyle innych, ale nic nie mówi - nawet tyle: ze
      wszystko jest w porzadku. Przez niego mam treraz wielka nerwowke przed porodem
      bo boje sie o zdrowie mojej dzidzi.
      • mika45 Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 21.04.04, 10:05
        Witajcie!!
        Jestem z Bytomia. Chce zapytać który gin. jest godny polecenia. OD dwóch lat
        się staramy, latam po ginach, każdy gada co innego!! Może podpowiedzie mi
        jakieś dobrego, sprawdzonego specjalisty. Proszę napiszczie. Nie musi byc tylko
        i wyłącznie z Bytomia. No i jeszcze jedno - nie chcę rodzić w Bytmiu, wolałabym
        w Rudzie Śląskiej. Czekam na wieści?
        • a.g9910 do:Mika 45 21.04.04, 19:54
          CZeśc.Polecam z Bytomia panią EWĘ PRZYBYŁOWICZ,pracuje w medikorze na ulicy
          Janasa,jest miła sympatyczna o wszystkim mówi otwarcie,i pracuje w szpitalu w
          Rudzie Śląskiej.Tak na marginesie,jestem z Bytomia,napisz u kogo byłaś??/
    • lemsyl Re: GIN-ÓW,KTÓRYCH NALEŻY UNIKAC !!!!!! 22.04.04, 12:41
      W Krakowie przy Pl. Szczepańskim prasowała dr. Renata Wójcik - niby miła
      babeczka, USG, delikatna - ale przepisywala mi za duzo leków, bez wstepnych
      badan. Pracuje też w Koperniku. Jak wyczula przyspieszone tempo - sypnela
      tabletkami na nadcisnienie itp. Nie wzielam zadnej z tych tabletek, bo po
      wykupieniu doczytywalam, ze jak jestem alergikiem to nie, ze jak juz raz
      poronilam to tez nie dla mnie. Umowila mnie nawet z endokrynologiek, ktory mnie
      wypieprzyl za drzwi, bo nie wiedzial, ze przyjde - zmienilam ja po 2 wizycie

Chodze teraz do Dr.Dłużniewskiej przy szpitalu na Siemiradzkiego - mialam do
      niej dystans, ale teraz stwierdzam, ze jaest jak dobra ciocia, cenie sobie jej
      porady, milo odpowiada na pytania, jest konkretna i dziewczyny, ktore z nia
      mialy doczynienia w pierwszej ciazy, przyszly tez z drugim brzuchem - to o
      czyms swiadczy.
    • izabelam78 Re: Lublin: W.Szafrańska- Kocuń 22.04.04, 17:28
      Dziewczyny uciekajcie od niej gdzie pieprz rośnie!!NIech lepiej zajmie się
      polityką (jest kimś tam w LPR) niż ginekologią.
      Uczęszczałam do niej od kilku lat, nigdy nic mi się nie działo, zlecała
      cytologię, badania itp.
      Wszystko się odmieniło jak zaszłam w ciażę i poszłam do niej na wizytę. Byłam w
      6tc i od tygodnia miałam brunatne plamienia o czym poinformowałam na wstępie
      wizyty, a pani DOKTÓR, powiedziała, "...żeby nie nastawiać się na tą ciążę, bo
      teraz jest bardzo dużo poronień..." i kazała mi się zgłościć za miesiąc!!
      Dzięki temu forum znalazłam cudowną p. dr Gulanowską- Gędek, która otoczyła
      mnie wspaniałą opieką medyczną (okazało się podczas badania usg na pierwszej
      wizycie, że mam krwiaka na macicy i stąd te plamnienia), dostałam leki,
      zlecenie na wszelkie badania i teraz szczęśliwie jestem w 26 tcsmile))
      Nigdy więcej nie chcę spotkać W.Szafrańskiej- Kocuń!!
      Pozdrawiam
      Iza i Zuza w brzuszku
      • maliniaq Re: Lublin: W.Szafrańska- Kocuń 23.04.04, 11:19
        A co z Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi? Kogo tam polecacie, a kogo
        odradzacie? Ja chodzę do dr Niwalda, dzięki niemu zaszłam w ciążę po 5 latach
        walki i bezefektywnego leczenia u dr Radwana (też z Centrum). Jako specjalista
        od leczenia niepłodności - dla mnie NIEZASTĄPIONY, ale teraz mam u niego rodzić
        i nie wiem co dalej. Czy któraś z Was już u niego rodziła (miała cc)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka