naia2 18.09.08, 09:58 Poszukuje dobrego ginekologa najlepiej kobietę do prowadzenia ciązy, oraz lekarza wykonujacego USG, z okolic Warszawa Ursus, Wlochy Ochota. Jesli macie jakis sprawdzony kontakt bede wdzieczna za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: Dobry ginekolog W-wa poszukiwany! Ochota 18.09.08, 10:08 zajrzyj na to forum - jest bardziej adekwatne- i tam ewentualnie załóz watek (po wczesniejszym przejrzeniu wyszukiwarki): forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 Odpowiedz Link Zgłoś
olgap78 Re: Dobry ginekolog W-wa poszukiwany! Ochota 18.09.08, 11:02 hej, jestem już w 33 tyg ciązy i chodze do fantasycznej pani ginekolog , która sama 2 miesiące temu urodziła dziecko (pierwsze) przyjmuje w Centrum Medycyny Sportowejul. Wawelska 5 (stadion skra) i można iść prywatnie i przez NFZ tel 022 592 93 00 pani Renata Złotorowicz-Grochowska, to już moja druga ciąża ale wkońcu jestem zadowolona z ginekologa - naprawde polecam. A Usg to poleciłabym u dr Garwolińskiego lub Roszkowskiego na ul. Finlanckiej 9 tel. 22 616 13 87 Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Dobry ginekolog W-wa poszukiwany! Ochota 18.09.08, 13:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Wklejone przez moderatora 18.09.08, 22:03 : Szukam dobrego ginekologa - Warszawa, Medicov desse_o 18.09.08, 09:50 Odpowiedz dr Ewa Filipp, ale baaardzo ciężko się do niej dostać. Prowadzi przede wszystkim ciąże "trudne". dr Halama też jest przemiła i troskliwa. Z mężczyzn jest dr Pietraszek (mam nadzieję, że nie przekręciłam nazwiska),który jest rzeczowy i zabawny. Jeżeli usg, to polecam g o r ą c o ! ! dr Lańczyka, który zresztą chyba przyjmuje jako ginekolog położnik Powodzenia! Re: Szukam dobrego ginekologa - Warszawa, Medicov gos85 18.09.08, 11:07 Odpowiedz w medicoverze dr Marek Pietraszek. przyjmuje na puławskiej. Jest bardzo bardzo fajny. na ochocie bylam u lubaszewskiej ale nie jestem zadowolona. ale jak nie kupiłaś abonamentu to popytaj jeszcze o luxmed albo jakiegos prywatnego ginekologa(niektóre przychodnie prywatne mają pakiety t"ciąża"). może któraś z dziewczyn Ci podpowie bo Medicover to nie jest najlepsza placówka prywatna.. Re: Szukam dobrego ginekologa - Warszawa, Medicov desse_o 18.09.08, 12:25 Odpowiedz Mam koleżankę w Luxmedzie (16tc) i jest niezadowolona, zresztą sama widziałam jakie usg jej zrobili: opis, zdjęcia i diagnozę! Nieprofesjonalnie!! Nie polecam. Re: Szukam dobrego ginekologa - Warszawa, Medicover annapa7 18.09.08, 21:22 Odpowiedz Ja też polecam - dr Marek Pietraszek, a na usg koniecznie dr Dariusz Pietrasik!!! Lekarze z Med. też mówią, że on jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Kontynuacja w sprawie Medicover 18.09.08, 22:05 Faktycznie spróbuj zainwestować swoje pieniądze lepiej. Ja mam M z pracy, to i korzystam, ale sama bym sobie nie kupiła. Pietraszek jest super, oprócz niego Jóźwiak. Nie polecam Obuchowskiej. Na USG Jaczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
burmisia Re: Dobry ginekolog W-wa poszukiwany! Ochota 19.09.08, 18:53 Ja polecam moją ginekolog dr Karinę Papikian, Kaarmed ul.Bitwy Warszawskiej, na przeciwko poczty. Mozna wykupić pakiet ciąża. Odpowiedz Link Zgłoś