agnieszkafijalko 28.12.08, 14:08 czy któraś z Was prowadziła ciążę u dr Roberta SZymańskiego ? Pracuje w Medycynie Rodzinnej na Wrzecionie . Jakim jest lekarzem , czy pracuje w którymś z warszawskich szpitali ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siabaska Re: dr Robert SZymański 29.12.08, 09:49 Konował, zdecydowanie odradzam. Nie prowadziłam u niego ciąży, ale znam go jeszcze z czasu gdy miałam problemy z zajściem (jeśli chcesz szczegóły opiszę na pocztę). Co do prowadzenia ciąży w Medycynie na Wrzecionie - super jest dr Rogalska. Ja teraz u niej prowadzę. Super babka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkafijalko Re: dr Robert SZymański 29.12.08, 13:09 hej będę wdzięczna na wszelkie informacje i o Szymańskim i o dr Rogalskiej , czy ta gin pracuje w którymś z warszawskich szpitali , podaje pryw . maila agnieszkafijalkowska@gmail.com .dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_2_w_1 Re: dr Robert SZymański 28.01.09, 21:04 Ja również proszę o szzegóły na maila dotyczące Pana doktora. Przyznam, że nie dawno dowiedziłam się, że zaciążyłam i planowałam prowadzić ciąże właśnie u niego. Proszę więc o jakiekolwiek opinie na temat jego pracy. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś