aniab1571 28.01.09, 15:18 czy to prawda że szpital na inflanckiej nie pobiera od pacjentek opłat za zastosowanie znieczulenia zewnątrzoponowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baby_4 Re: zzo 28.01.09, 15:29 nie pobiera opłat za zoo, za to 600 zł kosztuje poród rodzinny. Ze znieczuleniem jest tak ,że jak akurat anestezjolog nie będzie zajęty to je dostaniesz, albo jak położna stwierdzi że bardzo cierpisz. Moja siostra tam rodziła 2 tyg.temu i obyło się bez znieczulenia, chociaż ona od samego początku była na nie nastawiona. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab1571 Re: zzo 28.01.09, 15:34 dzięki za odpowiedz ja narazie się nie nastawiam na znieczulenie ale różnie to może być Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: zzo 28.01.09, 15:33 Rodziłam w czerwcu 2008. ZZO było darmowe. Płaciłam jedynie za poród rodzinny - 500 zł, czyli ze zniżką, bo chodziłam tam do szkoły rodzenia. ZZO co prawda nie zadziałało niestety, mimo trzech dawek - należy wziąć to pod uwagę, ja przed porodem o tym w ogóle nie pomyslałam, no i cały poród na żywca Odpowiedz Link Zgłoś