agnieszka28288 18.03.09, 11:38 Witam ja się spodziewam blizniaków lekarz prowadzący powiedział ze bede rodzic w łodzi czy któraś z was zna tamtejsze szpitale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
987ania Re: łódz 18.03.09, 21:59 w Łodzi możesz rodzić w 4 szpitalach, były watki na forum ICMP, Madurowicz, Kopernk, na Sterlinga Odpowiedz Link Zgłoś
poranna_zorza Re: łódz 19.03.09, 09:23 Jak bliźniaki to raczej ICZMP lub Madurowicz, bo w razie komplikacji jakichkolwiek to tylko oni mają odpowiedni sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka601 Re: łódz 24.03.09, 17:09 Co prawda,ja nie rodziłam w CZMP,ale słyszałam,że jeśli chodzi o ciążę mnogą,to jest to najlepszy szpital pod względem szybkiej interwencji,gdyby coś miało być nie tak.Tak mówiła moja pani doktor,że w razie co to przewożą tylko na odziały specjalistyczne w tym samym budynku , a Ty jesteś przenoszona razem z dziećmi.Oczywiście wykluczam czarny scenariusz i życzę zdróweczka. Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: łódz 25.03.09, 22:35 ICZMP jest najbardziej wyspecjalizowany w ciążach mnogich. Odpowiedz Link Zgłoś