czar_bajry 01.05.09, 14:35 mój mąż jedzie z młodym od 07.05 -27.05 napiszcie jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffinka Re: sanatorium Cegielski- Dąbki 27.05.09, 22:01 właśnie dostaliśmy skierowanie na sierpień - czy możesz powiedzieć jakie są wasze odczucia z pobytu w tym sanatorium?? (chyba do dzisiaj mieliście turnus) proszę o szczerą opinię, może być na priv. Będę wdzięczna za wszelkie dane pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: sanatorium Cegielski- Dąbki 31.05.09, 11:30 Panowie z wyjazdu zadowoleni Jedzenie dobre, na personel nie narzekał. Minusem są małe i wąskie pokoje, oraz prysznice na korytarzu. Życie towarzyskie dzieci też toczy się na korytarzu i trzeba uważać gdyż też jest tam bardzo wąsko i gwałtowne otwarcie drzwi może zrobić krzywdę akurat biegnącemu dziecku Jedziecie w sierpniu, więc pokoje nie będą problemem i tak większość czasu będziecie spędzać na plaży lub spacerach, takie małe klitki mogą przyprawić o klaustrofobię w okresie zimowym jak po 16 jesteś skazana na pobyt w ośrodku. W Cegielskim jest przedszkole gdzie można zostawić dziecko jak samemu idzie się na zabieg. W tv. są dwa kanały dziecięce. Są organizowane zabawy dla dzieci, teatrzyki,ognisko, wycieczka statkiem a przynajmniej były na turnusie moich chłopców. Mieszkali w budynku D, i był tam na każdym piętrze pokój z łazienką przeznaczony dla 4 osobowej rodziny. Przed wyjazdem, miałam mieszane uczucia gdyż naczytałam się niepochlebnych opinii w necie, zawsze trafia się ktoś niezadowolony podczas turnusu była kontrola sanepidu na wniosek jakiejś niezadowolonej mamy. Mój mąż wiedział że jedzie z dzieckiem do sanatorium a nie do 5-cio gwiazdkowego hotelu więc nie przeżył rozczarowań ani nie miał zbyt wygórowanych żądań. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
coffinka Re: sanatorium Cegielski- Dąbki 09.06.09, 20:43 cześć napisałam na priv - jeśli możesz odpisz Odpowiedz Link Zgłoś