yoga24 12.05.09, 17:38 Witam, czy macie "jakieś" doświadczenia z dr Krasoń? Za 2 tygodnie mam u niej usg. Jakie macie info na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: dr Krasoń Aneta 12.05.09, 18:45 tu masz troche wypowiedzi o tej p. dr: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29186&w=67243154 Odpowiedz Link Zgłoś
anieszka76 Re: dr Krasoń Aneta 13.05.09, 10:53 szczerze nie polecam, nigdy więcej .... Odpowiedz Link Zgłoś
liivia Re: dr Krasoń Aneta 13.05.09, 11:16 Ja odradzam. Byłam u niej kilka razy, planowałam najpierw leczenie a potem prowadzenie ciąży, jakby oczywiście do niej doszło Niestety pani doktor była średnio miła już od pierwszej wizyty, potem wręcz nawet chamska i opryskliwa, jak to ktoś przede mną wspomniał. A najlepsze jest to, że wybrałam ją po przeczytaniu cudownych na jej temat opinii w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dr Krasoń Aneta 22.05.09, 16:40 yoga, prowadze u niej ciążę - jest nie tylko bardzo miła, ale też bardzo rzeczowa. Zawsze ma czas by odpowiedzieć na pytania. Zleca badania, zleca i przeprowadza usg - sczegółowo ogląda pasażera poowiem Ci, ze zanim zaszłam do niej w ciążę raz u niej byłam - Zrobiła na mnie fatalne wrażenie. Trafiłam do niej w ciąży, nie pamiętałam, ze to "nie miła osoba" - i było zupełnie inaczej. Może ona jest dla ciężarnych inna? Polecam Ci Panią dr Krasoń. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
anieszka76 Re: dr Krasoń Aneta 24.05.09, 09:08 ja też prowadziłam u niej ciążę... mogę tylko Bogu dziękować, że ja i mój syn żyjemy, a zrezygnowałam z jej opieki stanowczo za późno bo w m-cu, żałuje, że tak późno Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: dr Krasoń Aneta 25.05.09, 13:32 napisz co konkretnie się stało - dlaczego tak bardzo odradzasz? agick@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś