Dodaj do ulubionych

EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach

19.09.09, 08:53
tourne?:))
szkoda tylko, że "możliwość spotkania wielkiej gwiazdy" będą mieli nieliczni.
jest różnica zarazić setkę młodych dzieciaków a kilka tysięcy koszykówką?
widzę, że sport stał się elitarny..
a młodym ludziom pozostawiono ławeczki przed blokami i radźcie sobie sami?!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: *.fastnet.pl 19.09.09, 09:06
      Andrzejem Plutą (Nobiles Włocławek) , ROTFL. Widać autor jest nie z tej
      epoki... żal.pl
    • takisobiejac EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach 19.09.09, 09:25
      Oraju, zazdroszczę Ślązakom!!! Dla mnie Allen to prawdziwa gwiazda,
      niepospolity człowiek, dumny (w pozytywnym znaczeniu) Afroamerykanin!
      Patrząc na ubiór, styl gry czy mowy Iversona od razu przychodzą na myśl znane
      gwiazdy rapu czy r&b a ja się przecież na tej wspaniałej afroamerykańskiej
      muzyce wychowałem!!
      Ech, może kiedyś Allen przyjedzie do Stolicy, tylko że Torwar to raczej wstyd
      pokazywać od zewnątrz :(

djamaladdin.blog.pl
    • Gość: anty-młodzież Re: EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: *.chello.pl 19.09.09, 09:47
      A co za problem wstać dupe z ławki i porzucać do kosza? Iversona do tego nie potrzeba.
      • Gość: anty-młodzież Re: EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: *.chello.pl 19.09.09, 09:48
        Acha pomijam fakt, że tej młodieży z ławek nie chciałoby się z nich wstać żeby obejrzeć tego Iversona.
    • Gość: anwil EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: *.satfilm.net.pl 19.09.09, 10:29
      bierzesz kasę za takie artykuły ignorancie ?? Nobilesu nie ma od lat
    • Gość: Bravo eksperci EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: 91.197.155.* 19.09.09, 10:45
      ...Andrzej Pluta (Nobiles Włocławek)...???
      Autorom artykułu chyba pomyliły sie epoki... Niema jak
      profesjonalizm...
    • Gość: Paweł EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: *.satfilm.net.pl 19.09.09, 10:45
      Poziom dziennikarzy tej gazetki jest WIELKI.Czyżby dziennikarzyna
      się zdrzemnoł i przespał 10 lat.Andrzej Pluta z Nobilesu.Gratuluje
      zawodowstwa w waszym wykonaniu.
    • Gość: kibic anwilu inteligenty dziennikarz sportowy IP: *.satfilm.net.pl 19.09.09, 11:21
      Nobilesem to my nie jesteśmy od 100 lat.
      Może przed napisaniem pseudo profesjonalnego artykułu warto byłoby to
      sprawdzić, chociaż we Włocławku wiedzą o tym pięcioletnie dzieci.

Stuff
      • Gość: czytelnik To dopiero profesjonalizm! IP: 217.153.211.* 21.09.09, 04:44
        satfilm.net.pl - widać specyficzne IP ;) Trzy razy napisałeś to samo z innymi
        nickami. Piękny jest ten Twój profesojonalizm.
    • Gość: gregov EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: *.cable.ubr11.stav.blueyonder.co.uk 19.09.09, 11:22
      Nie będę oryginalny i dołączę się do powyższych komentarzy. Oczy mi wyszły na
      wierzch gdy zobaczyłem, że Pluta gra w Nobilesie. Z tej pomyłki cieszy się
      pewnie prezes Nobilesu - przedsiębiorstwa, ale na pewno nie kibice i sponsorzy
      Anwilu Włocławek.
      Gratulujemy autorowi profesjonalizmu.
      • Gość: snow Re: EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: *.munitus.3s.pl 19.09.09, 12:04
        tez bym sie wciekl gdyby ktos pomylil sponsora mojej druzyny. teraz polowa
        Polski bedzie was kojarzyc z farbami, a nie - jak powinni - z nawozami.
    • Gość: don cartagena Paul Gasol a nie Mark IP: 83.142.203.* 19.09.09, 11:29
      jw
      • Gość: duzy Re: Paul Gasol a nie Mark IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.09, 12:14
        Jeśli już to Pau a nie Paul Gasol
      • Gość: Friden Re: Paul Gasol a nie Mark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 12:40
        Pau (nie Paul) Gasol gra w Los Angeles Lakers, natomiast jego o 5
        lat młodszy brat, Marc (nie Mark) gra w drużynie Grizzlies i od
        zbliżającego się sezonu będzie grał w zespole z Memphis razem z
        Iversonem. Pozdrawiam.
    • Gość: Ruf EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: 85.128.102.* 19.09.09, 12:31
      A czemu nie zorganizowali tego wspaniałego eventu w przerwie meczu? Albo
      między meczami? Zapowiadane szumnie od kilku miesięcy widowisko obejrzy
      garstka ludzi i to pewnie przypadkowych. Kicha jak zawsze.
      • Gość: czytelnik Re: EuroBasket 2009. Gwiazda z NBA w Katowicach IP: 217.153.211.* 21.09.09, 04:47
        Dlatego, że gwiazdę koszykówki zaprosiła firma sportowa, która nie jest
        sponsorem mistrzostw. Zgodnie z zasadami nie może więc zorganizować spotkania w
        miejscach, gdzie odbywają się mistrzostwa. Takie są zasady sponsoringu. Mogli
        wcześniej pomyśleć.
    • Gość: adam Byłem i zobaczyłem IP: *.infocoig.pl 19.09.09, 18:08
      żenada i tyyle, szkoda sie rozpisywać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka