Gość: DAREK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 18:31 Ja pier.... wzmocnienia na miare 1 ligi jak ruch spadnie do 3 ligi to upije sie ze szczescia do nieprzytomnosci! Kur... chorzowskie w 3 lidze moj ujek ŚP chyba sie w grobie przwroci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slonzok z Katowic Re: Mistrz Europy w Ruchu Chorzów? IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 19:19 Darek..mom nadzieja ze niy tylko sie upijsz to nieprzytomnosci ale ze sie colkiym przekryncisz....szmaciorzu gorolski.A to ze niebiescy slecom do III ligi to sie wybij z gowy debilu.KS RUCH CHORZOW !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLONZOK Z SOSNOWCA Re: Mistrz Europy w Ruchu Chorzów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:56 WITAJCIE W 3-LIDZE !!!JUZ WAM NIKT I NIC NIE POMOZE! JAK DŁUGO MOŻNA ŻYĆ LEGENDĄ I P.CIESLIKIEM?!ZNAJDZCIE SZYBKO PRAWDZIWEGO MANAGERA,BO ZA ROK SPADNIECIE DO OKRĘGÓWKI,ZAPOMNIJCIE O OBOZIE W MACEDONII - TO WYŁĄCZNIE PROPAGANDA SUKCESU.KTÓRĄ SIEJE WASZ NIEUDOLNY ZARZĄD,SPÓJRZCIE OBIEKTYWNIE NA WASZ KIEDYŚ ŚWIETNY KLUB,REALIA SĄ DRAMATYCZNE - JESZCZE RAZ WITAM WIĘC WKTÓTCE W 3 LIDZE,PRZYGOTUJCIE SIĘ MENTALNIE NA TO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mistrz Europy w Ruchu Chorzów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 22:23 Slonzok z sosnowca!? Alboś jest głupi albo bardzo głupi!!! W sosnowcu żyja tylko gorole (ew. głupie gorole). A Ruch nawet w V lidze będzie wielkim klubem.... CHWDG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Mistrz Europy w Ruchu Chorzów? IP: *.pow17.katowice.sint.pl 06.02.04, 08:56 odp.dla " ja " - i co ci z tej wielkości w lidze okręgowej,niestety slonzok z sosnowca ma racje,a jesli ktos ma inne zdanie,to nie musisz go odrazu obrażać,nie dajesz najlepszego świadectwa kibicom Ruchu Odpowiedz Link Zgłoś