Dodaj do ulubionych

Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu

IP: *.broker.com.pl 27.02.10, 02:04
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: EVO95 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.cdma.centertel.pl 27.02.10, 13:46
      Biedaczek... Prawdziwy kibic!!! Gdybym mógł mu jakoś pomóc... Ale nie mam
      takiego wózka niestety... Ludzie o dobrym sercu, pomóżcie mu!!!
      • Gość: 19maRcus20 Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.chello.pl 27.02.10, 14:40
        Wystarczy by 250 kibiców co miesiąc przelewali na konto Adama jedną
        złotówke.Myślę że dałoby się to zrobić
        • Gość: dociekliwy Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.range81-157.btcentralplus.com 28.02.10, 11:40
          tak na konto allegro przelać, ale musiałby zAłożyć nowe bo jedno mu już
          zablokowali,!!!!!!!
    • Gość: KSGliwice Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.eimperium.pl 27.02.10, 14:52
      ojoj a gdzie sie podziła "nie-bieska rodzinka" co adam nie pije winka?
      jak jakis chuligan dostał po buzi i sie w szpitalu znalazł to podobno mu się
      na nowy samochód sciepli a Adama piast z Gliwic przegonił.I gdzie są teraz
      nie-bieskie Gliwce.
      • Gość: ale dowcip! Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: 89.107.158.* 27.02.10, 17:25
        A gdzieś ty się podział monGole? Wszak mieszkasz ponoć na wygnaniu w Gliwicach,
        z dala od jurty twojej tęsknej na ojczystym stepie...
        • Gość: Nika Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.chello.pl 27.02.10, 20:02
          Mongol to Cię na świat wydał nie masz nic ciekawego fo powiedzenia to siedź
          cicho a nie mi tutaj wiochą zajeżdżasz gliwicka szmato.
      • Gość: Nika Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.chello.pl 27.02.10, 20:08
        Od niebieskiej rodzinki wara z daleka piastowska szmato to ciebie ostatnio z
        jabolem pod sklepem wszyscy widzieli i napierdzielali się wielki kibic piasta
        buhhahaha

A tak na marginesie Wy wszyscy za kibiców się uważacie?
        gó... prawda prawdziwy kibic kibicowi zawsze pomoże a nie pod górkę
        daje bez względu na to czy kibicujesz Piastowi cz Ruchowi czy jeszcze jakiejś
        innej drużynie człowiek jest człowiekiem więc nie rozumiem skąd te bezsensowne i
        nic nie wnoszące do tematu uwagi.
        Uważacie się za lepszych? Nie sądzę ...
    • Gość: Ruchowiec Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.sti.net.pl 28.02.10, 00:41
      Hmmmm gzie jest ta Niebieska rodzina? Śrutwa k... pomóż chłopakowi! Sobstylowa
      gdzieś jest? Chłopsak potrzebuje minimum pomocy. Niebieska rodzina. Jaja czy
      jak? Ja wpłacam a gdzie sa ŚRUTWY i inne?
    • Gość: Głos sumienia Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.146.54.181.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.10, 00:47
      Zadziwiające, jak niepełnosprawny człowiek, wykorzystując naiwność ludzi,
      potrafi perfidnie oszukiwać. Teraz zbiera na rzekomo popsuty wózek, wcześniej
      żebrał o środki do zaplacenia za czynsz i telefon, a jeszcze dwa miesiące temu
      oszukał kilkadziesiąt osób na ok 8 000 zł sprzedając nieistniejące gry na
      allegro. Oto dowód: www.allegro.pl/show_user.php?uid=282871 A może
      zamiast współczucia temu Panu należy się raczej zainteresowanie prokuratora?
      • Gość: Nai to na serio o nim ? IP: 83.143.98.* 28.02.10, 10:37
        te komentarze z allegro ?
        • Gość: Oszukany Re: to na serio o nim ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:30
          Tak, to serio o nim.
          Jestem jedną z kilkudziesięciu osób oszukanych przez tego Pana. Zakupiona przez
          mnie gra, miała być dla mojego syna i to on przypadkiem trafił wczoraj na to
          forum gazety. Przyznam, że naprawdę nie mogę wyjść z podziwu, jak ten człowiek
          nadal próbuje wyłudzać pieniądze, uciekając się do różnych metod.
          Prześledziliśmy wszystkie aukcje, na których Pan Adam cokolwiek w ostatnim
          czasie sprzedawał ( mam ich kopie, ponieważ niedługo zostaną przeniesione do
          archiwum allegro) Oszukanych osób może być nawet ok 90, a zakładając, że kazda z
          nich zakupila jedna z gier ( simsy, fifa i gta4) na ok 100 zł każda to jest ok
          9000 zł!. Rozumiem, że Pan Adam zbiera aktualnie na opłacenie prowizji na
          allegro, bo nie łudzę się już nawet, że kiedykolwiek odzyskam wpłacone na jego
          konto pieniądze. Uważam, że można być osobą niepełnosprawną ale i jednocześnie
          uczciwym człowiekiem, a nie oszustem, wyłudzaczem i kombinatorem grającym na
          uczuciach innych. Coś tu jest nie tak i sądzę, że tą sprawą powinien zająć się
          odpowiedni organ.
    • Gość: Jerzy Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 02:17
      Trzeba bylo kibicowac druzynie ktora ma normalnych kibicow, a nie takiej
      ktorej kibicuja brudne paznokcie ktore w dupi* maja potrzebujacych...
    • naprawdetrzezwy Od dzisiaj GAzeta będzie załatwiać wózki 28.02.10, 10:18
      wszystkim niepełnosprawnym?

Fajnie.
    • wicker_man.73 Co tam wózek, ważna oprawa,race, kasa na wyjazdy 28.02.10, 10:59
      flagi na płotach zasłaniające pół trubun, i takie tam...
    • Gość: Juri <a href="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=282871" target="_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 11:09
      i tyle w temacie biednego poszkodowanego pana
    • janek445 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu 28.02.10, 11:12
      Tez jestem osobom niepełnosprawną całe życie ale nigdy mi do głowy nie
      przyszło żebym szukał litości lub zebrał u ludzi mam 66 lat a przepracowałem
      38 lat nie prosząc o jakąś żebraninę trzeba mieć trochę szacunku dla siebie i
      dla ludzi .
    • Gość: KSGliwice Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.eimperium.pl 28.02.10, 11:19
      drogi(dosłownie) Adamie już raz czy dwa została tobie udzielona pomoc
      porobiłes se fotki z grzybami i innymi.Czas wziąś się do ROBOTY!! i za siebie
      przestać wypisywać bzdury na forach i odupscić sobie prowadzenie stron
      internetowych dla 4-5 osób(nie-bieskie Gliwce).To nie jest tak ze jak ktoś
      jest za ruchem to mu się wiecej od zycia nalezy a w zuciu moze pan liczyć
      tylko na zone!! a nie na zadna nie-bieksą rodzine bo jej po prostu NIE MA!!
    • janek445 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu 28.02.10, 11:22
      Panie Kujawa zabierz się pan do pracy a nie szukaj pan litości u ludzi których
      pan chce wziąć na litość.
    • tetratec A to jak on bierze udział w ustawkach? 28.02.10, 11:26
      A to jak on bierze udział w ustawkach? Są jakieś paraustawki organizowane? Jeśli nie, to nie jest żadnym kibicem, tylko cholernym piknikiem.
    • Gość: jfk Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.02.10, 11:30
      do roboty, a nie żebrać - też mi wielka rzecz kibol...
    • rojberek Czy Pan dziennikarz mógłby wyjaśnić... 28.02.10, 11:30
      ... czy to o czym piszą tutaj: www.allegro.pl/show_user.php?uid=282871
      to sprawka tego pana Adama czy może innego?
      • Gość: dociekliwy Re: Czy Pan dziennikarz mógłby wyjaśnić... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 28.02.10, 11:37
        rdzo dobre pytanie !!!!
      • Gość: Oszukany Re: Czy Pan dziennikarz mógłby wyjaśnić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:41
        Na 100% zablokowane przez allegro konto należy do Pana Adama K.
    • Gość: gks katowice Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 13:08
      kibice Gieksy pomogą,w imię solidarnosci sląskich zespołów i przyszłych derbów
      w extraklasie,
      poco tyle agresji i wyzwisk na tej stronce?!
      • Gość: Ślązak Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.chello.pl 28.02.10, 14:12
        I tak powinno być .Jesteśmy z Górnego Śląska i to NAS łączy .A gó...arze i puste
        łby (niezależnie jaki klub) niech sobie podarują te gadki
    • Gość: Hasiok 1920 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.telpol.net.pl 28.02.10, 18:14
      DO KS GLIWICE kończą się ferie pakuj tornister i książki, nie zapomnij
      ćwiczeń z gramatyki dla pierwszoklasistów. Na innych forach również opluwasz
      "NIEBIESKICH" Masz jakiś kompleks? Są teraz różne poradnie gdzie leczy się
      takie kompleksy. Pozdrawiam. A co do artykułu to mam mieszane uczucia, z
      jednej strony to mi żal człowieka, a z drugiej jest to wkurzające, ale tak
      życzę Panu Adamowi powodzenia. NIEBIESKI kibic ze Świon.
    • sandman74 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu 28.02.10, 20:40
      Pan Adam jest dotknięty ciężką chorobą i pomoc słusznie mu przysługuje. Dziwi
      mnie jednak to, że kibice, którzy tak chwalą się swoją solidarnością, nie są
      skłonni wyciągnąć do niego ręki. czyżby było tak, że kibic (a raczej kibol lub
      rzezimieszek z szalikiem na pysku) jest solidarny z kibicem tylko podczas
      zamieszek? Co do Allegro wydaje mi się że większość opinii jest na korzyść
      użytkownika - kimkolwiek jest, bo nie można stwierdzić że jest nim bohater
      artykułu.
    • Gość: ewa19784 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: 80.48.164.* 28.02.10, 21:52
      na co mu pomoc on już zebrał sporo kasy na allegro za nieistniejące gry
      komputerowe w tym moje 100 zł
      ponoć miał oddać ( od grudnia ) prokurator wisi mu nad głową a w więzieniu nie
      potrzebny wózek
    • Gość: zabol Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 09:11
      no to mamay rodzinke jedni wycigają kase z naszych rachunków za prąd
      a drudzy prubują coś z tego wyszarpac dla siebie.A w obu przypadkach
      to pieniadzy wyzucone w oszustów jeden spłaci długi za zus a drugi z
      alegro.stop benkaRtom III RP
      • Gość: Blue LgT do zabol IP: *.chello.pl 01.03.10, 09:50
        Kto się głupi urodził to tylko urośnie i głupi umrze.
        • Gość: zabol Re: do zabol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 10:17
          do BRudnej LgT my ty rozwiązujemy pRoblem Adama a nie twój.!!jak tam
          GieKSiarze pewnie dają "popalić" ps jestem w zarządzie sp.z.o.o,i
          pełnomocnikiem w kilku firmach, zasiadam w dwóch radach
          nadzorczych,sprawuje funkcje dyrektorskie.ale mu nie pomoge!! bo to
          napinacz,oszust i udziela się na niebieskich stronch które nikt nie
          czyta !!
          • Gość: hanys1964 Re: do zabol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:13
            Nie dyskutuj z d_.ebilem. Jeszcze niedawno ci z ligockiego getta
            wszyskich o pomoc prosili. Nawet śmierdziele z Mikołowa przyjeżdżali
            ich eskortować. Teraz GieKSa im troche odpuściła to pyskuje i to na
            necie. Tak bezpieczniej. Ewentualnie w nocy na murach bazgrać. Tyle
            potrafią. Żal im dupe ściska bo przez niecałe 10 lat (lata 90-te)
            stracili dominacje na południu Katowic. Teraz powoli się wykruszają
            więc muszą głośniej szczekać, ale wiadomo krowa co dużo ryczy mało
            mleka daje.
    • Gość: 19hanys64 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 13:00
      No cóż na 100 aukcji sprzedażowych 33 negatywy. Żal mi tego
      człowieka, jednak wydaje mi się to osoba, która całkiem nieźle radzi
      sobie w życiu a takie akcje traktuje zarobkowo niestety. No ale
      przynajmniej w jakiś sposób próbuje zarobić na swoje utrzymanie w
      przeciwieństwie do swoich ziomali...
      • Gość: też kaleka Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 17:20
        Niepełnosprawy ale sprawy oszust wpływa na psyche człowieka i go wykończa znam
        tego gostka od pleców to wiem co to za zółko oszukał juz fundcje TVN i wiele
        innych żeruje na naiwności ludzkiej
    • Gość: MAR1111 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: 80.48.164.* 01.03.10, 19:06
      TO JEST OSZUST ZA PIENIĄDZE KTÓRE WYŁUDZIŁ NA ALLEGRO MORZE KUPIĆ SOBIE DOBRE
      AUTO. POCO MU WÓZEK
      • Gość: marcin Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: 80.48.164.* 30.09.10, 10:47
        właśnie we wtorek składałam zeznania na policji w sprawie oszukania przez tego "niepełnosprawnego"zwiną kasę na allegro i cisza ale komornik niedługo zapuka do drzwi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka