Gość: xx1910xx IP: *.broker.com.pl 27.02.10, 02:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EVO95 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.cdma.centertel.pl 27.02.10, 13:46 Biedaczek... Prawdziwy kibic!!! Gdybym mógł mu jakoś pomóc... Ale nie mam takiego wózka niestety... Ludzie o dobrym sercu, pomóżcie mu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19maRcus20 Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.chello.pl 27.02.10, 14:40 Wystarczy by 250 kibiców co miesiąc przelewali na konto Adama jedną złotówke.Myślę że dałoby się to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.range81-157.btcentralplus.com 28.02.10, 11:40 tak na konto allegro przelać, ale musiałby zAłożyć nowe bo jedno mu już zablokowali,!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSGliwice Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.eimperium.pl 27.02.10, 14:52 ojoj a gdzie sie podziła "nie-bieska rodzinka" co adam nie pije winka? jak jakis chuligan dostał po buzi i sie w szpitalu znalazł to podobno mu się na nowy samochód sciepli a Adama piast z Gliwic przegonił.I gdzie są teraz nie-bieskie Gliwce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale dowcip! Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: 89.107.158.* 27.02.10, 17:25 A gdzieś ty się podział monGole? Wszak mieszkasz ponoć na wygnaniu w Gliwicach, z dala od jurty twojej tęsknej na ojczystym stepie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.chello.pl 27.02.10, 20:02 Mongol to Cię na świat wydał nie masz nic ciekawego fo powiedzenia to siedź cicho a nie mi tutaj wiochą zajeżdżasz gliwicka szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.chello.pl 27.02.10, 20:08 Od niebieskiej rodzinki wara z daleka piastowska szmato to ciebie ostatnio z jabolem pod sklepem wszyscy widzieli i napierdzielali się wielki kibic piasta buhhahaha A tak na marginesie Wy wszyscy za kibiców się uważacie? gó... prawda prawdziwy kibic kibicowi zawsze pomoże a nie pod górkę daje bez względu na to czy kibicujesz Piastowi cz Ruchowi czy jeszcze jakiejś innej drużynie człowiek jest człowiekiem więc nie rozumiem skąd te bezsensowne i nic nie wnoszące do tematu uwagi. Uważacie się za lepszych? Nie sądzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruchowiec Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.sti.net.pl 28.02.10, 00:41 Hmmmm gzie jest ta Niebieska rodzina? Śrutwa k... pomóż chłopakowi! Sobstylowa gdzieś jest? Chłopsak potrzebuje minimum pomocy. Niebieska rodzina. Jaja czy jak? Ja wpłacam a gdzie sa ŚRUTWY i inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos sumienia Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.146.54.181.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.10, 00:47 Zadziwiające, jak niepełnosprawny człowiek, wykorzystując naiwność ludzi, potrafi perfidnie oszukiwać. Teraz zbiera na rzekomo popsuty wózek, wcześniej żebrał o środki do zaplacenia za czynsz i telefon, a jeszcze dwa miesiące temu oszukał kilkadziesiąt osób na ok 8 000 zł sprzedając nieistniejące gry na allegro. Oto dowód: www.allegro.pl/show_user.php?uid=282871 A może zamiast współczucia temu Panu należy się raczej zainteresowanie prokuratora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nai to na serio o nim ? IP: 83.143.98.* 28.02.10, 10:37 te komentarze z allegro ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany Re: to na serio o nim ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:30 Tak, to serio o nim. Jestem jedną z kilkudziesięciu osób oszukanych przez tego Pana. Zakupiona przez mnie gra, miała być dla mojego syna i to on przypadkiem trafił wczoraj na to forum gazety. Przyznam, że naprawdę nie mogę wyjść z podziwu, jak ten człowiek nadal próbuje wyłudzać pieniądze, uciekając się do różnych metod. Prześledziliśmy wszystkie aukcje, na których Pan Adam cokolwiek w ostatnim czasie sprzedawał ( mam ich kopie, ponieważ niedługo zostaną przeniesione do archiwum allegro) Oszukanych osób może być nawet ok 90, a zakładając, że kazda z nich zakupila jedna z gier ( simsy, fifa i gta4) na ok 100 zł każda to jest ok 9000 zł!. Rozumiem, że Pan Adam zbiera aktualnie na opłacenie prowizji na allegro, bo nie łudzę się już nawet, że kiedykolwiek odzyskam wpłacone na jego konto pieniądze. Uważam, że można być osobą niepełnosprawną ale i jednocześnie uczciwym człowiekiem, a nie oszustem, wyłudzaczem i kombinatorem grającym na uczuciach innych. Coś tu jest nie tak i sądzę, że tą sprawą powinien zająć się odpowiedni organ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 02:17 Trzeba bylo kibicowac druzynie ktora ma normalnych kibicow, a nie takiej ktorej kibicuja brudne paznokcie ktore w dupi* maja potrzebujacych... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Od dzisiaj GAzeta będzie załatwiać wózki 28.02.10, 10:18 wszystkim niepełnosprawnym? Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wicker_man.73 Co tam wózek, ważna oprawa,race, kasa na wyjazdy 28.02.10, 10:59 flagi na płotach zasłaniające pół trubun, i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri <a href="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=282871" target="_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 11:09 i tyle w temacie biednego poszkodowanego pana Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu 28.02.10, 11:12 Tez jestem osobom niepełnosprawną całe życie ale nigdy mi do głowy nie przyszło żebym szukał litości lub zebrał u ludzi mam 66 lat a przepracowałem 38 lat nie prosząc o jakąś żebraninę trzeba mieć trochę szacunku dla siebie i dla ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSGliwice Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.eimperium.pl 28.02.10, 11:19 drogi(dosłownie) Adamie już raz czy dwa została tobie udzielona pomoc porobiłes se fotki z grzybami i innymi.Czas wziąś się do ROBOTY!! i za siebie przestać wypisywać bzdury na forach i odupscić sobie prowadzenie stron internetowych dla 4-5 osób(nie-bieskie Gliwce).To nie jest tak ze jak ktoś jest za ruchem to mu się wiecej od zycia nalezy a w zuciu moze pan liczyć tylko na zone!! a nie na zadna nie-bieksą rodzine bo jej po prostu NIE MA!! Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu 28.02.10, 11:22 Panie Kujawa zabierz się pan do pracy a nie szukaj pan litości u ludzi których pan chce wziąć na litość. Odpowiedz Link Zgłoś
tetratec A to jak on bierze udział w ustawkach? 28.02.10, 11:26 A to jak on bierze udział w ustawkach? Są jakieś paraustawki organizowane? Jeśli nie, to nie jest żadnym kibicem, tylko cholernym piknikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.02.10, 11:30 do roboty, a nie żebrać - też mi wielka rzecz kibol... Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Czy Pan dziennikarz mógłby wyjaśnić... 28.02.10, 11:30 ... czy to o czym piszą tutaj: www.allegro.pl/show_user.php?uid=282871 to sprawka tego pana Adama czy może innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Czy Pan dziennikarz mógłby wyjaśnić... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 28.02.10, 11:37 rdzo dobre pytanie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany Re: Czy Pan dziennikarz mógłby wyjaśnić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:41 Na 100% zablokowane przez allegro konto należy do Pana Adama K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks katowice Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 13:08 kibice Gieksy pomogą,w imię solidarnosci sląskich zespołów i przyszłych derbów w extraklasie, poco tyle agresji i wyzwisk na tej stronce?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.chello.pl 28.02.10, 14:12 I tak powinno być .Jesteśmy z Górnego Śląska i to NAS łączy .A gó...arze i puste łby (niezależnie jaki klub) niech sobie podarują te gadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hasiok 1920 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.telpol.net.pl 28.02.10, 18:14 DO KS GLIWICE kończą się ferie pakuj tornister i książki, nie zapomnij ćwiczeń z gramatyki dla pierwszoklasistów. Na innych forach również opluwasz "NIEBIESKICH" Masz jakiś kompleks? Są teraz różne poradnie gdzie leczy się takie kompleksy. Pozdrawiam. A co do artykułu to mam mieszane uczucia, z jednej strony to mi żal człowieka, a z drugiej jest to wkurzające, ale tak życzę Panu Adamowi powodzenia. NIEBIESKI kibic ze Świon. Odpowiedz Link Zgłoś
sandman74 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu 28.02.10, 20:40 Pan Adam jest dotknięty ciężką chorobą i pomoc słusznie mu przysługuje. Dziwi mnie jednak to, że kibice, którzy tak chwalą się swoją solidarnością, nie są skłonni wyciągnąć do niego ręki. czyżby było tak, że kibic (a raczej kibol lub rzezimieszek z szalikiem na pysku) jest solidarny z kibicem tylko podczas zamieszek? Co do Allegro wydaje mi się że większość opinii jest na korzyść użytkownika - kimkolwiek jest, bo nie można stwierdzić że jest nim bohater artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa19784 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: 80.48.164.* 28.02.10, 21:52 na co mu pomoc on już zebrał sporo kasy na allegro za nieistniejące gry komputerowe w tym moje 100 zł ponoć miał oddać ( od grudnia ) prokurator wisi mu nad głową a w więzieniu nie potrzebny wózek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 09:11 no to mamay rodzinke jedni wycigają kase z naszych rachunków za prąd a drudzy prubują coś z tego wyszarpac dla siebie.A w obu przypadkach to pieniadzy wyzucone w oszustów jeden spłaci długi za zus a drugi z alegro.stop benkaRtom III RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT do zabol IP: *.chello.pl 01.03.10, 09:50 Kto się głupi urodził to tylko urośnie i głupi umrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol Re: do zabol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 10:17 do BRudnej LgT my ty rozwiązujemy pRoblem Adama a nie twój.!!jak tam GieKSiarze pewnie dają "popalić" ps jestem w zarządzie sp.z.o.o,i pełnomocnikiem w kilku firmach, zasiadam w dwóch radach nadzorczych,sprawuje funkcje dyrektorskie.ale mu nie pomoge!! bo to napinacz,oszust i udziela się na niebieskich stronch które nikt nie czyta !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys1964 Re: do zabol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:13 Nie dyskutuj z d_.ebilem. Jeszcze niedawno ci z ligockiego getta wszyskich o pomoc prosili. Nawet śmierdziele z Mikołowa przyjeżdżali ich eskortować. Teraz GieKSa im troche odpuściła to pyskuje i to na necie. Tak bezpieczniej. Ewentualnie w nocy na murach bazgrać. Tyle potrafią. Żal im dupe ściska bo przez niecałe 10 lat (lata 90-te) stracili dominacje na południu Katowic. Teraz powoli się wykruszają więc muszą głośniej szczekać, ale wiadomo krowa co dużo ryczy mało mleka daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19hanys64 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 13:00 No cóż na 100 aukcji sprzedażowych 33 negatywy. Żal mi tego człowieka, jednak wydaje mi się to osoba, która całkiem nieźle radzi sobie w życiu a takie akcje traktuje zarobkowo niestety. No ale przynajmniej w jakiś sposób próbuje zarobić na swoje utrzymanie w przeciwieństwie do swoich ziomali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kaleka Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 17:20 Niepełnosprawy ale sprawy oszust wpływa na psyche człowieka i go wykończa znam tego gostka od pleców to wiem co to za zółko oszukał juz fundcje TVN i wiele innych żeruje na naiwności ludzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAR1111 Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: 80.48.164.* 01.03.10, 19:06 TO JEST OSZUST ZA PIENIĄDZE KTÓRE WYŁUDZIŁ NA ALLEGRO MORZE KUPIĆ SOBIE DOBRE AUTO. POCO MU WÓZEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Niepełnosprawny kibic Ruchu uwięziony w domu IP: 80.48.164.* 30.09.10, 10:47 właśnie we wtorek składałam zeznania na policji w sprawie oszukania przez tego "niepełnosprawnego"zwiną kasę na allegro i cisza ale komornik niedługo zapuka do drzwi Odpowiedz Link Zgłoś