IP: *.ghnet.pl 30.06.10, 21:17
gdzie Audioriver?
Obserwuj wątek
    • Gość: egon Katowice jak Barca :) IP: *.3s.pl 01.07.10, 09:05
      Primavera - Off Festiwal
      Sonar - Nowa Muzka

:)
    • Gość: gosc Re: Festiwale IP: *.capitalpark.pl 01.07.10, 10:11
      gdzie przystanek woodstock??
      • Gość: yourij Re: Festiwale IP: *.lurgi.com 01.07.10, 16:25
        woodstock jest wspomniany, ale z przypadkowych, zupełnie wybiórczych przyczyn
        nie została pogrubiona nazwa koncertu przez to największy co do ilości ale
        najmniej podobający się gawnowybiórczej jest ukryty w tekscie, hahaha.. kocham
        te pseudo-gazetę
    • Gość: margo Festiwale IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.10, 10:29
      a slot art festival?
    • Gość: plepleple a Ostróda IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 01.07.10, 11:38
      reggae dub festiwal? 12-15.08.2010
    • Gość: gocha Festiwale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 11:39
      A lubelskie Inne Brzmienia?
    • Gość: raca Festiwale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 12:00
      6 - 12 sierpnia XIII Festiwal Operowo-Operetkowy w Ciechocinku.
    • barylajt Re: Festiwale 01.07.10, 13:05
      heh włąśnie chciałem to samo napisac.
      To jest najlepszy festiwal w polsce pod wzgledem muzyki na wyższym poziomie jak
      również klimatu, który na nim panuje. Nawet Opener nie wygrywa z Audioriver, aż
      dziw mnie bierze, że nie ma go w tym przewodniku
    • barylajt Re: Festiwale 01.07.10, 13:06
    • barylajt Re: Festiwale 01.07.10, 13:06
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> gdzie Audioriver?

• Gość: des XVI Przystanek Woodstock IP: *.softlab.com.pl 01.07.10, 14:21
      W artykule co prawda jest mowa o Przystanku Woodstock ale ktoś pewnie zupełnie
      "przypadkowo" nie wyróżnił go pogrubioną czcionką...

Mam do autora jeszcze żal o to, że pozostałe festiwale są dokładnie opisane,
      tymczasem o największym, skupiającym w zeszłym roku prawie pół miliona widzów
      napisano tutaj naprawdę mało. Wspomniano tylko w jednym zdaniu o ASP, nie
      wspomniano o wielu innych wydarzeniach towarzyszących.
      • Gość: Tomek Re: XVI Przystanek Woodstock IP: *.171.21.19.edial.pl 02.08.10, 00:01
        W tym rok byłem na Woodstocku pierwszy raz w życiu i od teraz będę tam jeździł
        co roku - niesamowite przeżycie! MEGA! Baaardzo pozytywny festiwal! Mistyczne
        przeżycie! Super atmosfera! Świetna organizacja - pola namiotowe i parkingi
        podzielone na czytelne sektory w których łatwo się połapać (dostajesz mapkę
        festiwalu), bardzo dużo ludzi z obsługi (pokojowy patrol), dużo ochrony i
        medycznych - jednym słowem jest tam zupełnie bezpiecznie!
        W całej miejscowości i na samym Woodstocku nie można kupić mocnego alkoholu.
        Nawet w prywatnych sklepach i marketach (pozytyw według mnie) więc nie
        opowiadajcie o tym, że ludzie jadą tam się tylko zachlać do nieprzytomności..
        Dodatkowo co chwile widać ludzi którzy rozdają ulotki, pieczątki, wstążki i
        prowadzą rozmowy i to wszystko pod jednym hasłem: STOP NARKOTYKOM! Intensywnie
        działał Monar. Nie widziałem tam ani jednego naćpanego typa.. Zdarzali się
        ludzie pod wpływem browarków ale i tak zachowywali się bardzo pozytywnie i
        panowała tam przyjazna atmosfera.. Dużo więcej agresji i dziwnie zachowujących
        się ćpunów widzę w klubach i na dyskotekach do których uczęszczałem do tej pory
        w większych miastach w Polsce.

Najlepsze jest to, że Woodstock to nie tylko koncerty ale różne darmowe
        warsztaty artystyczne ASP (np. bębniarskie, taneczne, kabaretowe, aktorskie,
        żonglerskie, perkusyjne, gitarowe, vocalne, beatbox, capoeira i wiele innych..).
        Ponadto jest tam wiele "wiosek" i każda ma swój klimat (np. wioska Kriszny w
        indyjskim klimacie, Przystanek Jezus gdzie siostry i księża nawracają, jest
        wspólna modlitwa, koncerty religijne, zlot motocyklowy gdzie można podziwiać
        piękne maszyny i pogadać o motorkach a nawet przejechać się ;)
        Dodatkowo wiele atrakcji: skoki na bandżi, kąpiele błotne, strażacy chłodzący
        rozgrzane ciała przyjemną chłodną mgiełką wodną podczas upałów, kręgi bębniarzy
        (każdy może grać), wspólne spontaniczne gry, tańce itd.

Na temat koncertów, sceny i nagłośnienia nie muszę się chyba wypowiadać -
        najwyższy światowy poziom..

Naprawdę jest to świetna impreza.. Bezpieczna i świetnie zorganizowana.. Nawet
        jest gdzie się bez problemów umyć, wziąć prysznic czy załatwić a byłem pewien,
        że przy tak dużej ilości ludzi będzie za mało toi toi, pryszniców i zlewów
        jednak wszystkiego było pod dostatkiem..

Reasumując cieszę się, że tam byłem i wiem, że teraz będę tam jeździł co roku..
        Nawet swoje dzieci będę tam zabierał od najmłodszych lat.. POLECAM WSZYSTKIM!
        Jest mi przykro, że ludzie którzy nigdy nie byli na Woodstocku wypowiadają się
        negatywnie na jego temat.. Media też przyczyniają się do złego wizerunku tej
        imprezy a szkoda.. Wcześniej przez takie złe opinie nigdy tam nie uczęszczałem a
        w tym roku się przełamałem i przekonałem się na własnej skórze jak wszyscy w
        necie kłamią i że w rzeczywistości jest tam naprawdę ŚWIETNIE!
        Tomek
    • Gość: V Re: Festiwale IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.10, 14:26
      A Castle Party na przełomie lipca i sierpnia?...
    • Gość: Lussi Festiwale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.10, 15:12
      Open Mind Festival w Szczytnie; 12-14.08
      www.omf.pl
    • Gość: k Audioriver!!! IP: *.static.korbank.pl 01.07.10, 15:42
      ignorancja gazety nie zna granic... nawet wzmianki o Audioriver!!!
      Resident Advisor właśnie opublikował swoją comiesięczną listę najlepszych
      festiwali na świecie. Audioriver zajął aż drugie miejsce i dał się wyprzedzić
      tylko amerykańskiemu Burning Man, a to oznacza, że w sierpniu w Europie nie ma
      lepszego miejsca na imprezę niż Płock.

Pełny artykuł pod tym linkiem: www.residentadvisor.net/feature.aspx?1205
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka