Gość: gieksiarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 21:17 Jasne Fornalak. Jesteśmy zadowoleni z jednego punktu z Dolcanem na własnym boisku. To duuuży krok w drodze do awansu. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leszek Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 02.08.10, 11:35 brawo Gieksa ,tak trzymać przez cały sezon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hollydays boyz GKS tylko remisuje IP: *.197.6.30.threembb.co.uk 02.08.10, 11:36 WAKACJE :-) KOPACZE BYLI JESZCZE MYŚLAMI NA WAKACJACH ! ŁUBU DUBU ŁUBU DUBU NIECH NAM ŻYJE PREZES NASZEGO KLUBU..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 02.08.10, 18:55 Gratuluje świetnej frkwencji ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 00:09 co niebieski gorolu zaś cie dupa szczypi po wizycie "przyjaciela" z łodzi ?? A może migdałki bolą gorolska ligocka cioto ?? moze powiesz kaj dokładnie mieszkosz ? a może sie cykasz gorolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 03.08.10, 08:54 Na LIgOCIE cyGańska cioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 03.08.10, 08:58 Na tyle cie stać napinaczu internetowy ,a na szpilu 3 tys ludzi ale mobilizacja była w całych Katowicach.Jesteście dorzy w pisaniu po murach i w internecie ale kibicowsko i sportowo to wam daleko do Niebieskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 15:25 Co gorolu ruszyło cie. widać zagłębiowskie geny sie odezwały. Matka sie puściła z gorolem czy oboje rodziców napływowych sosnowiecki wytrysku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 03.08.10, 15:42 Ale debil !!!!!! 6 klas podstawówki i dziesięć świadectw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 18:53 no lepiej 6 klas podstawówki niż gorolskie pochodzenie sosnowiecki bachorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 03.08.10, 19:59 no comments ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 03.08.10, 20:39 i niech tak zostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 21:08 i nareszcie zrozumiałeś. Cały zeszły sezon szczekałeś na forach dotyczących GieKSy. Wyzywałeś wszystkich od goroli itd. Sam jesteś internetowy napinacz( i pewnie gorol. Najwięksi przeciwnicy gejów okazywali się gejami więc Ty jako agitator "czystej krwi" sam masz pewnie nieźle spapraną). Mam nadzieje że normalni kibice Niebieskich leją na takich pajaców jak Ty... A i jakbyś miał jakieś wątpliwości to mogę Ci podesłać kilka linków do Twoich komentarzy na tematach dotyczących GieKSy. Szczekacz jesteś i tyle. Taki internetowy zakompleksiony opluwacz. No ale na Ligocie tylko to Ci zostało wielki niebieski kibicu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 03.08.10, 21:24 bu ha ha jak ja śmigałem na Ruch to twój klub dopiero raczkował ,a ty skakałeś z jajka na jajko zanim nie wypadłeś jak gó... po urwaniu pępowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.10, 23:03 to śmigej dalej gorolku. tylko szaliczka nie zapomnij do majtek skryć bo zdaje sie ze ostatnio trzeba kanalami na mecze wedrowac. no chyba ze koledzy z mikolowa przyjada ale wtedy trzeba lubrykanty kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 04.08.10, 08:55 W lato śmigam w koszulce klubowej z eRką ,a nad nią złota gwiazdka.Ciekaw jestem co ty masz na koszulce nad klubowym logo ,może półksiężyc ??? A może nie masz klubowej koszulki bo po 6 klasach cię na nią nie stać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.10, 20:08 bardzo sie ciesze gorolu ze cie wku..lem i pierwsze co z rana robisz to sprawdzasz czy cos napisalem. widac u ciebie takie gorolskie zacietrzewienie. widocznie dziadek kajs blizej gór mieszkoł. Niestety kanałami nie chodze wiec cie w tej koszulce nie zobocza. moze to i lepiej do ciebie gorolski wykształcony bogaty wytrysku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 04.08.10, 21:12 Skąd u takiego debila takie słowa jak ,,zacietrzewienie'' ????? W zeszły weekend byłem w koszulce Ruchu w parku na Ligocie i żaden cygan nie podskoczył . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 04.08.10, 21:34 ale sie nami interesujesz:) piszesz, że byłeś w tej swojej koszulce ... chyba o 5 rano na rybach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 04.08.10, 21:55 Nie o 15 na spacerze z dzieciakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 04.08.10, 21:58 Interesuje się piłką ,a forum jest po to żeby pisać i wymieniać poglądy czyż nie ??? Wpisy waszych kibiców też nie są obce w artykułach o Ruchu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 04.08.10, 22:04 tak, tylko, że Ty przebijasz wszystkich. Prowokujesz w naszych tematach, plujesz jadem ... kompleksy? Acha z dzieciakami byłeś? To taka żywa tarcza tak?:) Widzisz, jest na razie tak, że jak sie idzie z dzieckiem to tylko ułom by Cię ruszył. Idź sam, gdzieś na piwo, z kolegą w tej koszulce ... A to różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 04.08.10, 22:08 A czemu wy nie chodzicie w swoich ??? Skoro jesteście tacy mocni na Ligocie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yellow Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 04.08.10, 22:17 widać, że mało na "spacery" chodzisz:) sam wiesz, jak kiedyś było, a teraz ... no cóż:) czasy się zmieniają. wiem, to boli. Jedno miasto, jeden Klub - GKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 05.08.10, 08:38 Jakoś się nie rymuje ,lepiej brzmi : jedno miasto jeden klub Katowice K.S.Ruch !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 12:12 alez ty ku.wa głupi jesteś. coś pisałeś o netowych napinaczach. przesledz ci.lu swoje wpisy na forach GieKSy gorosli wytrysku... i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 06.08.10, 09:14 Nie zesraj się z podniecenia nawet matole pisać nie potrafisz ,do szkoły uczyć się .Nie wiem co to znaczy ,,gorosli''ale pewnie tak mówili w twojej Kieleckiej ojczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 15:42 Ty ci.lu "kieleckiej" to przymiotnik... ale do ciebie gorolski bRudasie to za trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 06.08.10, 15:49 sam jestes przymiotnik cyGanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: GKS tylko remisuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.10, 13:07 moze i jestech przymiotnik ale tys jest tuman i to na dodatek goRolski. i nazot do szkoły. chyba w 4 klasie o tym uczyli. ale ty zdaje sie nie wiesz za bardzo o co chodzi goRolski naplecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue LgT Re: GKS tylko remisuje IP: *.chello.pl 07.08.10, 13:37 wal się gorolu na ryj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haha [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 20:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiorz Kuszulka IP: *.pools.arcor-ip.net 03.08.10, 21:00 Kaj w Deutschland mozna kupic aktualno kuszulka GieKSy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebiesko mi Re: Kuszulka IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.10, 21:05 a co to je kuszulka,do tego jeszcze czego? buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiorz @ niebiesko mi IP: *.pools.arcor-ip.net 03.08.10, 21:26 Biydaku, jak ci moga pomoc? Widac lojciec i matka niy dali rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebiesko mi Re: kuszulka IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.10, 22:18 co to je?....a widac... ze do szkoly pod gorka sie mialo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiorz Re: kuszulka IP: *.pools.arcor-ip.net 04.08.10, 10:30 ja, ja, pod gorke. Odpowiedz Link Zgłoś