Dodaj do ulubionych

chirug stomatologiczny - który?

IP: *.chello.pl 13.10.10, 15:59
Witajcie.
Mam do usunięcia dolną ósemkę. Mam skierowanie czyli zabieg będzie na NFZ. Wstępnie zapisałam się na wizytę do pani dr Żmudy z Dental - Service" na ul. Krasińskiego 25A. Ale zastanawiam się także nad wykonaniem zabiegu w Centrum Medycznym przy ulicy Granicznej.
Jakoś co do tego Dental - Service" mam dziwne przeczucia. A przecież wyrwanie ósemki to nie takie "hop - siup" i trzeba iść do specjalisty. Co polecacie? Może jakiś inny gabinet?
Obserwuj wątek
    • Gość: kleszcze Re: chirug stomatologiczny - który? IP: 188.33.24.* 13.10.10, 18:11
      Nie ciućkaj tak nad sobą, Jolka, usunięcie ósemki to banalny zabieg i poradzi sobie z nim każdy chirurg.
    • Gość: OLA Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 20:25
      Polecam zupełnie inną klinikę-też na NFZ, Prof-Dent Poliklinika stomatologiczna ul.Piłsudskiego 92 , Dąbrowa Górnicza, obok Huty Katowice, tel.: 32 795 58 56, dr Anna Cieślik-Bielecka.

• Gość: Paderewiak Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.chello.pl 13.10.10, 21:08
      Jolu,

Nie dalej jak tydzień temu (dokładnie w środę) rwałem dwa paskudne korzenie (szóstka i siódemka na dole). Dodam jeszcze, że jestem osobą panicznie bojącą się dentysty i do tego zabiegu zbierałem się na odwagę przez ponad 20 lat! Ale przemogłem się i oddałem w ręce dr Marzeny Zięby-Łaty, która ma gabinet przy ul. Paderewskiego 65 (w budynku SM Paderewski). Byłem bardzo zadowolony, naprawdę. Trudno mówić o tym, żeby takie rwanie było czymś przyjemnym, ale nie bolało ani trochę. Polecam tę dentystkę - jest bardzo cierpliwa, delikatna i zna się na rzeczy. Po godzinie miałem problem z głowy. Teraz dochodzę do siebie - fizycznie i psychicznie :)
      • Gość: Jolka Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.chello.pl 14.10.10, 08:29
        Dzięki Wam bardzo za odpowiedzi. Pozdrawiam.
        • Gość: alla Re: chirug stomatologiczny - który? IP: 89.108.237.* 14.10.10, 08:56
          Zastanów się jeszcze, szwagier sąsiadki mówił że ósemki dolne najlepiej robi dr Malinowska w Przeworsku;))).
          • Gość: Jolka Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.chello.pl 14.10.10, 14:53
            alla i kleszcze. Jakieś głupie żarty! Napisałam z prośbą o jakieś namiary a robicie z siebie kretynów. Jak nie macie co robić to sobie palcem w d...pie pogrzebcie.
            • Gość: gość Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 20:45
              Polecam dra Zielińskiego w gabinecie p. Śmigiel (Nikiszowiec), ale nie ma kontraktu z kasą chorych - chyba. Może drogo, ale warunki nieziemskie, raczej niespotykane w pozostałych gabinetach. Nigdy (ostatnie 40 lat) nie spotkałam takiej obsługi i aparatury. Tam pracują normalni ludzie ( w naszym kraju znaczy nienormalnie uprzejmi i profesjonalni). Nie wiem, czy Pani zainteresowana płatną usługą? Życzę powodzenia, bez względu na wybór lekarza.
              • Gość: enefzet Re: chirug stomatologiczny - który? IP: 109.243.231.* 14.10.10, 20:55
                słuchaj alli ósemki to bardzo rzadkie i skomplikowane schorzenia, nie da się ich zoperować blisko domu, ale przeworsk bez sensu, dr nowak z wejherowa jest najlepszy.
                • Gość: Jolka Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.chello.pl 15.10.10, 08:11
                  Matoły się na tym forum rozmnażają. Następny nie ma co robić. enefzet. Moja rada na dziś: idź do kuchni i wyjmij z szuflady najukochańszą łyżkę drewnianą mamusi. Walnij się nią 3 razy w łeb. Skuteczne przy nieziemskiej głupocie. Właśnie takiej jak twoja.
      • Gość: Nina Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.telpol.net.pl 19.11.18, 20:00
        Paderwiak~~To albo jej się udało,albo kłamiesz.Pewna kobieta robiła u niej koronki 1O miesięcy!Tak, dziesięć miesięcy 3x w tygodniu! Nie tylko nieumiejętnie oszlifowała zęby, czym naraziła pacjentkę na ogromne cierpienia przez cały okres znęcania się nad nią,ale wszelkiego typu zakażenia,wielokrotne zapalenia węzłów ,ropnie i opryszczki stomatologiczne. Naraziła na dodatkowe,duże koszty leczenia i konsultacji .Co spieprzyła inni naprawiali,co rusz wysyłała do innych lekarzy stomatologów,ortodontów,implantologów itp. żądając opisów co i jak zrobić,naprawić!Nie ma nic w swoim gabinecie oprócz fotela i kilku szafek.Koronek nie zrobiła,za to zniszczyła wszystkie zęby i oświadczyła,że przykro jej ,ale nie jest protetykiem, myślała że się jej uda,bo protezy już robiła i jak jej nie wyszły to zwracała pieniądze i miała spokój! Kiedy pacjentka złożyła skargę,bezczelnie przerobiła kartę leczenia/została złapana na przepisywaniu/ na podstawie złożonej skargi,obracając wszystko p/pacjentce,przypisując sobie leczenie i prześwietlenia wykonane w innej Klinice.Nie poczuwa się do naprawienia szkody,pokrycia kosztów leczenia i wykonania koronek ,pacjentkę zostawiła na pastwę losu.Zabiegi za które klientka zapłaciła z własnej kieszeni/zażądała zapłaty naprzód/ podciągnęła pod NFZ. Zdecydowanie nie polecam,omijać szerokim łukiem,bo chyba zajmuje pierwsze miejsce w rankingu najbardziej nieuczciwych i najgorszych stomatologów!
    • Gość: petrus Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:58
      Polecam dr Walotek - rewelacyjny chirurg szczękowy, mistrz świata w rwaniu.

medicus-dent.webpark.pl/
      • Gość: ślinociąg Re: chirug stomatologiczny - który? IP: 94.254.212.* 15.10.10, 09:57
        Jolusia, córeczka mamusi, zakochana w sobie i swoim zgryzie, teraz jak już jej odpowiedzieli musi usunąć ząbek mądrości (heh) u wszystkich polecanych lekarzy naraz. Zróbże to wreszcie bo w końcu dostaniesz gangreny:).
        • Gość: Jolka Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.chello.pl 15.10.10, 12:20
          Następny. A może to ten sam dureń? Urodzaj na gamoni? Ciekawe,że na forum katowickim takowi się zdarzają...... Eh Śląsk. Niech już mają ta autonomię. Przynajmniej alienów w naszym pięknym kraju będzie mniej. Gangrenę masz ty, mały ludziku.Tam gdzie powinien być twój mózg.
          • Gość: Jolka Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.chello.pl 15.10.10, 12:20
            W Katowicach sieją gupoli.
            • Gość: brawo jolka Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.opera-mini.net 15.10.10, 12:43
              Poszukaj forum Uprzejmość i Życzliwość. Kice to z całą pewnością nie jest ten adres.
              • Gość: Dr Hauskejza Re: chirug stomatologiczny - który? IP: 94.254.189.* 15.10.10, 17:03
                Jestem przekonany, że tak skomplikowany przypadek jak dolna ósemka Jolanty musi być operowany za granicą. Podobno w Zurychu mają obiecujące rezultaty.
                • Gość: Jolka Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.chello.pl 17.10.10, 11:12
                  Dr Hauskejza. Wylecz kompleksy. Dobrze ci to zrobi na przyszlość.
                  Reszta jest milczeniem.
    • Gość: xxxxxx Re: chirug stomatologiczny - który? IP: *.telpol.net.pl 19.11.18, 20:46
      Jolu-proponuję dr Rosaka z Dąbrowy Górniczej ,o którym jest bardzo głośno w woj śląskim.Niestety nie znam adresu,ale na pewno znajdziesz go w necie.Ma świetne opinie. Jeśli zaś chodzi o opinię Gość: Paderewiak IP: *.chello.pl 13.10.10, 21:08 , szkoda słów,chyba jest krewnym Zięby i robi jej darmową reklamę,bo darmowe praktyki już sobie zrobiła kosztem pacjentów,albo rzeczywiście musi dojść do siebie psychicznie i fizycznie ,żeby napisać prawdę:)
    • kolegalolek Re: chirug stomatologiczny - który? 18.12.18, 23:13
      Jeżeli chirurg stomatolog to polecam dr Dłucika, ma długoletnie doświadczenie i specjalizuje się w trudnych przypadkach, gdzie inni stomatolodzy nie biorą się za nie. Wiem bo sam miałem z tym problem - usuwałem ósemkę. Polecam, szczególnie jeżeli ktoś boi się bólu - dlucik.pl.
    • mariuszcieciera93 Re: chirug stomatologiczny - który? 23.12.18, 15:25
      Polecam dental service koło wydziału Jazzu w Katowicach. Chyba ulica Krasińskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka