IP: *.chello.pl 21.04.04, 00:20
Raczej niezbyt czesto zwracam sie na forach bezposrednio do adminow, ale tym
razem czuje sie zobowiazany okolicznosciami.
W ciagu ostatnich kilku dni atmosfera na forum Katowice nieco sie uspokoila.
Pojawilo sie sporo tematow o miescie i regionie. Niestety najwyrazniej
niektore osoby tego typu tematy maja gdzies, natomiast czuja ogromna
potrzebe, by wzniecac tu wasnie, podsycac antagonizmy, przywolywac roznorakie
podzialy. Pomijajac juz sam fakt, ze GW utworzyla odpowiednie do
takich "dyskusji" podfora, chcialem zwrocic uwage na tresc niektorych watkow,
ktore ewidentnie lamia polskie prawo.
Mam zatem pytanie do admina, czy jest on w ogole do czegos zobowiazany? Czy
ma pilnowac przestrzegania netykiety, czy ma dbac o porzadek, ktory tutaj
jest niezmiennie naruszany? Czy admin forum Katowice, najbardziej
groteskowego forum miejskiego w calej portalowej przestrzeni Gazety
Wyborczej, ponosi jakakolwiek odpowiedzialnosc za dopuszczanie do publikacji
postow lamiacych wszelkie forumowe zasady?
Po wielu interwencjach innych forumowiczow nie licze na reakcje, nie licze na
to, ze admin forum Katowice nagle zacznie wypelniac swoje obowiazki (chyba,
ze zostanie zastapiony). Ciekaw jestem natomiast do czego ten admin, ktorego
aktualnie tu mamy "sluzy"?

Obserwuj wątek
    • Gość: kermit Re: DO ADMINA IP: 207.235.223.* 21.04.04, 08:38
      zauważam postępy u kolegi
      nie zapytałęś przecież KOMU admin służy a DO CZEGO
      moze wyjdziesz na ludzi
      • pietaszekaleniemurzyn Re: DO ADMINA 21.04.04, 08:55
        Admin z tego forum nadal chyba jest na piwie z arnoldem.
    • gazeta_katowice Re: DO ADMINA 21.04.04, 10:51
      Gość portalu: korn napisał(a):

> chcialem zwrocic uwage na tresc niektorych watkow,
      > ktore ewidentnie lamia polskie prawo.

Witam
      Mogę prosić o linki? Najlepiej na:
      forum.abuse@gazeta.pl
      lub
      gazeta.katowice@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      Grab
      • hierowski Re: DO ADMINA 21.04.04, 11:06
        my nie dostajemy pensji od GW. Oto przykłady :• Czas Oddac Polacy co
        Zagrabiliscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Gość: VestBam 21.04.2004 10:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Juz czas najwyzszy by Slascy samorzadowcy i dzialacze spoleczni zebrali sie
        wspolnie by zaprotestowac wobec 80 letniej polityki okupanczej Slaska.
        Czas by srodowiska bliskie Slazakom i autochtonom wystosowaly wniosek o
        odszkodowania wynikajace z tytulu uczynienia Slasa swa wew kolonia. Mysle ze
        bylby to doskonaly argument za dalsza integracja regionu pozatym, nie nalezy
        zapominac o tym ze w latach 20 tych skrab Slaski zostal ograbiony z wlasnych
        funduszy na rzecz Polski ta kwestia rowniez nie powinna byc zapomniana.

• hierowski Re: DO ADMINA 21.04.04, 11:07
          kolejny:

"• POLACY NAROD ZŁODZIEJI IP: *.g.pppool.de
          Gość: GERO 20.04.2004 18:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując

POLSAKA MAFIA ZLODZIEJSKA TZ:PRUSZKOWSKA
          POLSKA MAFIA SAMOCHODOWA!!!
          POLSKIE PROSTYTUTKI PRZYGRANICZNE CZEKAJA NA 1_MAJ CHCA ZARABIAC EURO!!
          POLSKI SCHMUGIEL ZYGARET0W!!!
          SCHLEPER BANDY W PRZEMYCANIU NIELEGALNIE AZYLANTOW RZEZ GRANICE!!!
          ROLEX_MAFIA OKRADAJACA JUBILEROW W HAMBURGU, STUTTGARCIE,BERLINIE!!
          ROBOTA NA CZARNO PRZEZ GOROLI LASPANKI W BERLINIE NA BUDOWACH POPRZEZ ZOLL-
          AMT!!! MAMY PROSBE ZOSTANCIE LEPIEJ W WASZYM PIEKNYM BOGATYM KRAJU!!!!!
          NIE CHCEMY ZWAMI MIEC NIC DO CZYNIENIA JESTESCIE DLA NAS BYDLEM ZE WSCHODU!!!"

• gazeta_katowice Re: DO ADMINA 21.04.04, 11:10
            Witam
            Pytanie tylko dlaczego cytujesz post, którego już na Forum Katowice nie ma?
            Grab
            • Gość: Zoltar Honoshy Re: DO ADMINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 11:13
              Czy to jest twoje największe zmartwienie Grab ?
            • hierowski Re: DO ADMINA 21.04.04, 11:43
              Dlatego ze był na forum od godziny 18 wczoraj do około godziny 10 dzisiaj rano.
              Sorry ale to lekka przesada. Jak rozumiem, wyzywanie innych forumowiczów od
              nazistów też jest ok ?
              • wilym Re: DO ADMINA 21.04.04, 12:14
                No wlasnie panie hierowski. Proponuje lekturke:

adminie Grab zabanuj ślązakowskich szowinistów !!!
                Autor: pietaszekaleniemurzyn
                Data: 21.04.2004 09:12 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                Adminie Grab!!
                W latach 20. Europa ignorowała szownistów. Skońćzyło się na tym, że do władzy
                w Niemczech doszedł pewien malarz pokojowy i przez niego zginęlo 50 mln ludzi
                Na początku XXI szowiniści podnosza głowę. tym razem nie pod
                znakiem swastyki, ale pod pseudośląską flagą !!!
                Nie pozwołmy im rozwinąć skrzydeł. Nie pozwólmy by powtórzyły się tragedie XXw
                Dlatego prosze banuj śląskich szowinistów i nazistów: slezana, kermita,
                arnold7, anty-I-nazi, wilyma i innych nadających z niemiec.
                Niech żyje wolna i tolerancyjna oraz wielokuturowa Rzeczpospolita w Europie.
                Precz z ksenofobią i faszyzmem

• wilym Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 12:18
                  Tutaj grzmi i pokrzykuje, a tak wyglada jego reakcja na post Slezana i moj, w
                  ktorym skomentowalismy to, co przytoczylem powyzej:

"Slezan i Wilym - jak zwykle się nie popisaliście. To co jest powyżej jest
                  prawie dokładną kopią
                  postu napisanego przez waszego niemieckiego kolegę skierowanego jednakze do
                  aquy, fiodorusa i mnie." - tako rzecze Hierowski, jeden z najwiekszych
                  hipokrytow tego forum.
                  • hierowski Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 12:27
                    Przepraszam ale gdzie tu jest hipokryzja? Wasz kolega zaczął wyzywac innych
                    forumowiczów od nazistów. Na to pietaszek napisał post, który jest
                    odpowiednikiem postu waszego kolegi a ja wam to wyjaśniłem dając chyba jasno do
                    zrozumienia że wasza postawa gdy się broniliście przed takim zarzutem była
                    właśnie hipokryzją. Jeśli ktoś o aquie pisze "nazista" i wy skoro wiecie że
                    jest to nieprawda, nie reagujecie a reagujecie, kiedy taki sam post napisał
                    pietaszek !!! To kto tu jest hipokrytą Wilym ???
                    • wilym Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 12:34
                      Jestes hipokryta panie hierowski chocby z uwagi na wlasne zachowanie-twoj nick,
                      a potem pozowanie na forumowego Katona to szczyt hipokryzji-sam wiesz dlaczego.
                      Wyzywanie od nazistow? Na razie to nas twoi koledzy ideowi wyzywaja od nazioli,
                      folksdojczy, Shlonzakow, choc wielokrotnie pisalismy, ze ten ostatni
                      przymiotnik uwazamy za obrazliwy.
                      Przestalem sie juz nawet tym przejmowac, dziwie sie jednak, ze kilkumiesieczne
                      nazywanie mnie, slezana czy arnolda nie wzburzylo cie tak, jak oszolomiasty
                      post goscia, ktorego nazywasz moim kolega.
                      Najpierw uderz w piers sam siebie, bo to co robisz na forum to tylko dolewanie
                      oliwy do ognia - od brudnej roboty masz takich goroli7, pietaszkow i
                      shlonzackow, no nie?
                      • hierowski Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:46
                        czyli nazywanie Cię naziuolem i folksdojczem akurat Cię nie obraża ??? Świetna
                        wiadomość ! W takim razie zasadnie zostałeś uznany za kolegę Kermita, Kazika i
                        innych tobie podobnych.
                        • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:51
                          Obawiam się, że choćby bardzo się starał to nikogo rozsądnego na tymforum
                          obrazić nie jesteś w stanie. Obrażasz natomiast inteligencję - oczywiście nie
                          swoją, bo to ze względów oczywistych niemożliwe, ale pozostałych gości forum.
                          • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 14:06
                            I znowu slezan miele bez sensu. Byleby coś kłapnąć, byle jego na wierzchu. A
                            sformułowanie wilyma rzeczywiście jest niefortunne. Ja staram się zrozumieć, że
                            schloonzak to określenie obraźliwe, ale dla kogo. Sami tak się nazywacie, ale
                            wilymowi to raz pasuje, jak pisze arni czy Bienia, raz nie, jak pisze aqua.
                            • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 14:10
                              Nie mioerz innych swoją miarą - świat nie jest aż tak beznadziejny. Gdzie Wilym
                              napisał, że mu to pasuje?
                              Myślę, że Wilym faktycznie popełnił błąd. Przecenił Wasze możliwości - a
                              powinien stosować zdania proste i żadnych skrótów myślowych.
                            • wilym Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 14:12
                              Nie napisalem, ze nie obraza, napisalem, ze przestalem sie juz tym przejmowac,
                              bo najczesciej tego rodzaju epitetami szermuja szumowiny, a ja nie mam zamiaru
                              znizac sie do ich poziomu. Najpierw panie hierowski dokladnie przeczytaj co
                              pisze.
                              Do aquy: Shloonzack uwazam za termin niefortunny, wszystko zalezy jednak od
                              kontekstu. Bienia i jemu podobni lansuja moim zdaniem cos co jest zle i ajko
                              takie mi sie to nie podoba. W ustach gorola7, pietaszka itd. i w kontekscie w
                              jakim uzywaja tego terminu jest on po prostu obrazliwy.
                    • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 12:34
                      Ale bredzisz. Czyli, jeżeli ktoś okradnie Ciebie, to Ty masz prawo okraść jego
                      sąsiada, znajomego, krewnego itp.? Kiep z Ciebie i tyle. Zastanów się nad sobą,
                      wielonickowy przyjacielu, bo to co piszesz jest już nie tylko żałosne, ale i
                      nudne.
                      • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:07
                        Ale hipokryzja, slezan, uważasz zatem jeśli twój kolega mnie okradł to jest
                        wszystko w porządku, czyli nie trzeba reagować. Wasi koledzy z de nieźle
                        spełniają zadanie siania zamętu na tym forum.

Jesteś bardzo żałosny ze swoim mentorstwem. Może byś ty zastanowił się nad sobą.
                        • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:17
                          A to ciekawe, że oczekujesz reakcji z naszej strony. Taki słaby się czujesz, że
                          wśród nas szukasz obrońców? Dlaczego mielibyśmy się angażować w przepychanki
                          między polskimi i niemieckimi szowinistami? Nie nasz cyrk, nie nasze małpy. A
                          co do doboru kolegów, Wilym Wam trafnie odpowiedział.
                          • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:26
                            Ja nic od ciebie nie oczekuje, określiłem tylko poziom twojej hipokryzji. Jakże
                            bym mógł uważać, że jesteś porządnym człowiekiem. Oczekuje natomiast reakcji
                            admina na podobne wydarzenia.
                            • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:36
                              Ależ w tym nie ma hipokryzji - nie widzę powodu, by Was bronić przed podobnymi
                              Wam, natomiast reaguję na naruszenie moich dóbr osobistych. Myślę, że masz
                              pewne problemy ze zdefiniowaniem pojęć, których używasz. Popracuj nad tym!
                              PS. Mógłbym złośliwie zapytać, dlaczego Kolega nie reagował, kiedy to wobec
                              innych stosowano inwektywy. Nie chę się już jednak nad Tobą znęcać:-)
                              • hierowski Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:50
                                nikt ni chciał żeby ktoś tu nas bronił. Kolejny dowód że w głowie masz niewiele
                                i nie rozumiesz tego co się pisze na tym forum a jeżli myślisz że coś takiego
                                to byłoby dla kogokolwiek "znęcanie" to faktycznie jak pisał fiodorus nie
                                jestes specjalnie rozwinięty intelektualnie. Mniejsza z tym, pisz dalej a nadal
                                będzie tu wiela śmiechu.
                                • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:54
                                  Nawet wyglądasz mi na takiego, który śmieje się jak głupi do sera. Twojego
                                  bełkotu nie mam nawet ambicji rozumieć. Twego rozwoju inetelektualnego
                                  komentować nie trzeba. Twoje posty są wystarczającym komentarzem.
                                  • Gość: Kazach Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 17:33
                                    Skończ już ten słowotok bizantyjski ślęnzan !!! To narusza moje dobra osobiste !
                                    • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 18:27
                                      To złóż zawiadomienie do prokuratury - będą mieli urzędasy ubaw:-)
                              • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:55
                                Tutaj ciebie cytuję:

Ale bredzisz. Czyli, jeżeli ktoś okradnie Ciebie, to Ty masz prawo okraść jego
                                sąsiada, znajomego, krewnego itp.? Kiep z Ciebie i tyle. Zastanów się nad sobą,

tutaj znowu ty:

Myślę, że masz pewne problemy ze zdefiniowaniem pojęć, których używasz.
                                Popracuj nad tym!

I tak w koło Macieju. Popracuj kolego nad swoimi postami, stają się nudne,
                                wyczerpujesz już słownictwo związane ze strofowaniem, taki belferski nawyk,
                                nieprawdaż.

• slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 13:59
                                  Ludziom o psychice dziecka należy powtarzać pewne kwestie z uporem - może coś
                                  im z tego zostanie. Nudny wątek to i nudne posty - zauważyłem, że niektórych z
                                  Was interesują jedynie wymiany uprzejmości na takim poziomie.
                                  • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 14:20
                                    Mam rozumieć, ze twój intelekt przewyższa wszystko i wszystkich, moje
                                    gratulacje, dobrego samopoczucia.

• slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 14:24
                                      Skoro tak nisko ustawiliście poprzeczkę... Nie bądź zabawny - jakiś troglodyta
                                      łamie prawo, a potem płacze, że nikt nie bronił jego kolegów, którzy
                                      specjalizują się w rzucaniu mięsem na forum (przynajmniej niekórzy z nich).
                                      • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 14:33
                                        Ja do żadnej organizacji nie należę, tak jak ty, jeśli piszesz do mnie to pisz
                                        do mnie, a nie do jakichś tam was. To też świadczy o twoim wygórowanym poziomie
                                        (intelektualnym?).
                                        • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 14:39
                                          Przejąłem m.in.Twój nawyk. Skoro wmawiasz mi kolegów, to nie czuj się urażony
                                          podobną praktyką z mojej strony.
                                          • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:00
                                            Niestety tak przesiąknęłeś już postami z "naszej" strony, że nie wiesz kto co
                                            pisze, a rąbiesz równo, wedle schematu. Ze dwa razy użyłem słowa was, gdy to
                                            było uzasadnione, czyli znowu mnie z kimś pomyliłeś.
                                            • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:06
                                              Być może. Ale wydaje mi się, że Ty również określiłeś autora jednego z
                                              napastliwych postów mianem mojego kolegi.
                                              • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:08
                                                "Wasi koledzy z de nieźle
                                                spełniają zadanie siania zamętu na tym forum."

O to m.in. chodziło.
                                                • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:15
                                                  To był ten drugi raz.
                                                  • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:20
                                                    Nieuzasadniony.
                                                  • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:32
                                                    Uzasadniony, skoro nie są twoimi kolegami, to czemu ująłeś się za nimi.
                                                    Zaatakowałeś od razu kogoś z "naszej" strony, haha, zamiast uwzględnić, że
                                                    z "naszej" strony pisał przez analogię, jak często lubisz stosować.
                                                  • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:52
                                                    A gdzie ja się za nimi ująłem? Zareagowałem na post, w którym wymieniony był
                                                    mój nick.
                                                  • aqua Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 16:38
                                                    rzeczywiście, dużo nas różni, nie powiem wszystko, bo piszesz po polsku.
                                            • schloonsack Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:10
                                              On w ogóle ma jakąś manie prześladowczą. Cierpi na urojenia. Oskarża mnie, że
                                              zmieniam nicka, choć na tym forum używam tylko jednego.
                                              • slezan Re: Hierowski z rozdwojeniem jazni. 21.04.04, 15:13
                                                Nie wierzę, żeby podobnych Tobie głupców było więcej - mam o rodzaju ludzkim
                                                zbyt dobre zdanie:-)
            • filozosia Re: DO ADMINA 21.04.04, 15:30
              gazeta_katowice napisał:

> Witam
              > Pytanie tylko dlaczego cytujesz post, którego już na Forum Katowice nie ma?
              > Grab
              Adminie Grab, nie ma go, ponieważ wczoraj zgłosiłam ten post do skasowania.
              Ale stanowczo za długo był i tu jest problem!!!
        • slezan Re: DO ADMINA 21.04.04, 12:31
          Przepraszam, a co w tym poście stanowi naruszenie prawa? Określenie Śląska
          mianem wenętrznej kolonii Polski? Czytałem gdzieś, że autorem tego pojęcia jest
          niejaki Tadeusz Kijonka.
    • Gość: olo Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownicy n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 13:52
      • slezan Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 13:55
        Masz rację, mea culpa.
        • hierowski Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 13:58
          Pewnie ta piaskownica wynika z braków intelektualnych slezana. Cóż szkoła
          jeszcze przed nim, chociaż w tym wieku to będzie ciężka próba.
          • slezan Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 14:04
            Tacy wielcy intelektualiści jak Ty kojarzą mi się z trójkami murarskimi.
            Idealnie pasujesz do lansowanego przez propagande komunistyczną schematu
            człowieka z lumpenploretariatu, który dzięki ludowej władzy skończył technikum
            i studia, choć przez cały ten czas zamiast uczyć się donosił na kolegów i
            profesorów (o tym propaganda już milczała).
            • schloonsack Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 14:49
              Trojka murarska to slezan-arnold-wilym. Mniej więcej ten sam poziom.
              • slezan Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 14:58
                O kolega sie przelogował? Mimo zmiany tożsamości wciąż tak beznadziejnie mało
                oryginalny.
                • schloonsack NIE JESTEM KOLEGĄ ŚLEZANA n/txt 21.04.04, 15:12
                  • slezan BOGU NIECH BĘDĄ DZIĘKI n/txt 21.04.04, 15:19
                  • hierowski Re: NIE JESTEM KOLEGĄ ŚLEZANA n/txt 21.04.04, 15:22
                    ten kretyn myśli że pisze jako sloonzak hłe, hłe. Moze jeszcze pisze pod jakims
                    innym nickiem ?
                    • slezan Re: NIE JESTEM KOLEGĄ ŚLEZANA n/txt 21.04.04, 15:26
                      Uderz w stół... Gdzie napisałem, ze to Ty, tawariść intelektualist, pisałeś pod
                      tym nickiem?
            • hierowski Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 15:20
              Gwoli informacji slezan, koło technikum w przeciwieństwie do ciebie tylko
              przejeżdzałem a studia skończyłem na pewno nie dzięki PRL ponieważ zapłaciło za
              nie zupełnie inne państwo. Dzięki temu nie musze teraz gnic między zakurzonymi
              ksiazami w jakiejs zapadlej dziurze jak ty.
              • slezan Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 15:25
                Kończyłeś Łomonosowa? Gratulacje.
                To technikum powinieneś potraktować jakokompelment. Ludzie po technikum mają
                przynajmniej w ręku jakiś fach.
                W mojej dziurze jest mi dobrze - a książki zakurzone nie są, bo z nich
                wystarczająco często korzystam, choć przyznaję, że nie wszystko co piszą mądrzy
                ludzie po Łomonosowie rozumiem:-)
                • hierowski Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 15:37
                  dziękuję z moim fachem mi dobrze. Jak bym skończył technikum to pewnie byśmy
                  się znali. Co do Łomonosowa to prawdę mówiąc trafiłeś w płot ale i tak to
                  pewnie lepsza uczelnia niz twoja bo chyba poza podstawowke nie wyszedles.
                  • hierowski Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 15:38
                    gwoli scislosci znalibysmy sie bo kolo technikum jest podstawowka dla dzieci
                    specjalnej troski.
                    • wilym Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 15:41
                      hierowski napisał:

> gwoli scislosci znalibysmy sie bo kolo technikum jest podstawowka dla dzieci
                      > specjalnej troski.
                      Pogratulowac taktu. Jakiejkolwiek szkoly bys nie skonczyl to i tak sloma wylazi
                      ci z butow.
                      • slezan Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 15:56
                        Hehe, podatnik zmarnował pieniądze na jego kształcenie. Mógłby występować jako
                        exemplum w kampanii wyborczej UPR-u.
          • schloonsack Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic 21.04.04, 14:47
            Siedząc 24h godziny na dobę na forum gazety, przedszukując rózne fora by
            znależć coś o sobie, to i braków nie ma kiedy nadrabiać.
      • Gość: kazik Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic IP: *.arcor-ip.net 21.04.04, 14:07
        Nadszedl czas najwyzszy zeby wreszcie zaczac powaznie dyskutowac.Ja ze swojej
        strony odwoluje wszystko co napisalem zlego i tak:
        kobiety sa najmadrzejszym stworzeniem na tej Ziemi, szegolnie tu obecna
        filozosia
        Slask byl zawsze i pozostanie polski
        Slazacy duzo zawdzieczaja Polsce (przez ostatnie prawie 60 lat odrobili
        zapoznienia cywilizacyjne w stosunku do Macierzy)
        Traktowanie Macierzy jak macochy to niewybaczalna niewdziecznosc
        Polacy w przeciwienstwie do Niemcow sa ucciwsi( Niemcy przyjezdzaja do Polski
        sprzedawac swoje auta meldujac je w Niemczech jako skradzione w Polsce, i z
        tym trzeba skonczyc, zabraniajac im wjazdu tymi pojazdami do Polski - moga
        przyjsc piechota)
        • Gość: kazik Re: Czytając ten wątek czuję się jak w piaskownic IP: *.arcor-ip.net 21.04.04, 14:15
          PS.Wiecej grzechow nie pamietam , i za nie serdecznie zaluje , a za te ktore
          zapomnialem prosze o rozgrzeszenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka