Dodaj do ulubionych

Lewica będzie rozdawać kwiaty. Miły gest czy ag...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 06:07
a ja bardzo mile wspominam lata kiedy dawano rajstopy chodzi mi o dzień kobiet zaczynało się już w pracy a potem szłyśmy całą grupą do jakiejś koleżanki i świetnie się bawiłysmy a dzisiaj kto jedynke na liście kto lepiej ustawiony albo ma lepszy samochód
Obserwuj wątek
    • georgev Lewica będzie rozdawać kwiaty. Miły gest czy ag... 08.03.11, 07:42
      A jak będą obchodzić 8 marca inne partie ? Oczywiście powiedzą, że to "przeżytek komuny" i nie zrobią nic. A ten opis o podwiędłych tulipanach i połamanych goździkach - to p. redaktorze "chwyt poniżej pasa" - przypomina mi niektóre wypowiedzi "opozycjonistów" o czasach komuny. A co do niższych płac kobiet - nie neguję, że może to być prawda ale wysokość płacy zależy od decyzji kierownika/dyrektora a nie od Premiera Tuska. Jak sobie wyobrażacie to wyrównanie płac - ustawowo ?
    • Gość: ht wielkie mi halo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.11, 07:47
      th
    • pompo0 Niestety, ten gest to za Podatnikow pieniądze!. 08.03.11, 08:03
      Każda Partia jest dotowana z budżetu Państwa. To przecież nie z pensji Pana Napieralskiego i pozostałych działaczy SLD nabywane są te kwiaty. To zwykła kampania przedwyborcza, podobna do tej z rozdawaniem jabłek. Przynajmniej cieszą sie z tego sprzedawcy tych towarów. A więc nie bądzmy naiwni...
      • naturligmann Re: Niestety, ten gest to za Podatnikow pieniądze 08.03.11, 14:00
        Osobiście zdaje mi się, że trochę się mylisz, ale jeśli nawet - zawsze lepsze to niż kolejny sponsoring jakieś głupkowatej akcji o charakterze religijnym.
    • grzx żałosna pseudolewica - SLD 08.03.11, 08:35

• anna12-3 Lewica będzie rozdawać kwiaty. Miły gest czy ag... 08.03.11, 08:42
      Bardzo miły gest.Pokazuje,że lewicę stac na lżejsze formy prowadzenia polityki,a że przy tym jest przyjemnie i miło......przecież mamy Dzień Kobiet!Co w tym złego?
    • Gość: wiki Lewica będzie rozdawać kwiaty. Miły gest czy ag... IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.11, 09:06
      Śmieszne czy żałosne? Panowie z młodzieżówki - nie zapomnijcie zabrać list na pisemne potwierdzenie odbioru!
      • Gość: silesius_zagłebiow Re:Miły gest czy IP: *.static.sitel.net.pl 08.03.11, 09:22
        Wiki.. jeżeli wolisz prezerwatywy, to wal na parafię! Jesteś żałosny, bo do humoru ci daleko.
        • Gość: wiki Re:Miły gest czy IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.11, 11:17
          Głodnemu chleb na myśli... Masz obsesję?
          • Gość: silesius_zagłebiwo Re:Miły gest czy IP: *.static.sitel.net.pl 08.03.11, 11:39
            wiki, skąd wiesz o tym głodzie, od pana flaszki_głodnego ? Acha, na parafii nie zapomnij pokwitować...tej lateksowej strawy, by im się rozchód z przychodem zgadzał!
            • Gość: środula Re:Miły gest czy IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.11, 18:47
              Hmm... Coś tu zalatuje Sosnowcem.
    • yaman49 Karykatura 08.03.11, 09:53
      Pamiętam, w czasach głębokiej komuny, dyrektor instytucji w której pracowałem, w dniu kobiet wzywał wszystkie pracujące w firmie kobiety do sekretariatu z własnymi szklankami (wówczas kawę piło się z szklanki, gdzie sekretarka każdej pani wsypywała do szklanki po dwie łyżeczki kawy oraz wręczała rajstopy i tulipana ( za pokwitowaniem). O wrzątek oraz cukier kobiety musiały się postarać we własnym zakresie. Czyż nie jest to gotowy scenariusz dla kabaretu? A było to naprawdę, a instytucja ta zajmowała się krzewieniem kultury.
    • Gość: Wika_riusz Lewica będzie rozdawać kwiaty... IP: *.play-internet.pl 08.03.11, 10:24
      Kobieta jest to zwierzę boże, które winno żyć w oborze. Ale chłopu zachciało się dupy, wiec wziął ją do chałupy...i teraz musi karmić: zieleniną, dobrym słowem i dbać, by wątroba jej nie gniła.
      Macie komuszki nadtybrzańska definicję ...kobiety, ponoć przyjaciela człowieka.
      • naturligmann Re: Lewica będzie rozdawać kwiaty... 08.03.11, 13:53
        Aż mnie na mdłości wzięło jak to co na wypisywałeś wzięło. To tacy jak Ty, jacyś szowiniści, zakompleksieni i niedouczeni powinniście żyć w oborze - w izolatce. Nie wiem jak można odczuwać jakąś wyższość nad rasą, a co dopiero nad płcią. Nie czuję się specjalnie inny, gorszy czy lepszy, od kobiety. Jeśli twierdzisz, że kobieta jest w domu tylko dla "dupy" to tym bardziej radzę się zastanowić kto tu jest zwierzęciem... I pomijam już Twój brak wiedzy o różnicy pomiędzy socjaldemokracją, centrolewicą a komunizmem.
        • Gość: MundryMann Re: Lewica będzie rozdawać kwiaty... IP: *.dibre.com.pl 08.03.11, 14:30
          ty, naturszczyk....czytać nie umiesz ?...przecież to jest watykańska definicja ....kobiety, baranie ! A mdlości masz...to pewnie na ogórki kiszone i śledzie też masz chcicę? Perido się opoźnia, co ???
          • naturligmann Re: Lewica będzie rozdawać kwiaty... 08.03.11, 18:56
            Nie interesuje mnie to, watykańska czy srańska. Czytać jak najbardziej umiem, a że przeczytałem coś co mnie strasznie brzydzi. Jako tako to chyba jesteś kolejny cwaniaczek próbujący zbudować napięcie stawiając trzy kropki po każdym wyrazie, więc ogólnie nie odniosę się do reszty Twojej gó...arskiej wypowiedzi. Na przyszłość doradzam stosować spację (odstęp) tylko z jednej strony znaku interpunkcyjnego jak np. znak zapytania.
            • Gość: Pierdykles XXXiX Re: Lewica będzie rozdawać kwiaty... IP: *.static.sitel.net.pl 08.03.11, 20:56
              Kropkę palcem zrób sobie....samodzielnie, po wyjęciu z tyłka. Na przyszłość pamiętaj też o teorii względności pana Einsteina, o palcu w tyłku...niewolniku_fellachu, bez względu u na odstęp, rozstęp albo inny ustęp w twojej makówce.
    • politol59 Lewica będzie rozdawać kwiaty. Miły gest czy ag... 08.03.11, 14:22
      Bardzo miły i sympatyczny gest.
    • Gość: zimka Re: Lewica będzie rozdawać kwiaty. Miły gest czy IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 14:43

No bo teraz mamy wiekszy wybor towaru niz darowane rajstopy, wiekszy wybor przywilejow niz wyjsc do domu w Dzien Kobiet przed fajrantem (PAN dyrektor POZWALAL), i wiekszy wybor ambicji zyciowych, niz swietnie zabawic sie z kolezankami. Teraz nam sie zachciewa zobaczyc jak to jest byc dyrektorem, zobaczyc ile sie wtedy zarabia, i puszczac chlopakow wczesniej do domu w Wigilie, zeby wszystko przygotowali jak nalezy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka