Dodaj do ulubionych

admin w akcji......

IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.11, 23:12
Dwie moje notki na temat "czy wydojonej szkapie POtrzebna jest autonomia " admin skasował na amen . A ja cholernie się napracowałem nad tekstem i zupełnie ostrożnie odniosłem się do spraw autonomii Śląska.
A jednak admi.......śłynia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: admin w akcji...... IP: *.ripeorange.com 05.04.11, 02:57
      Rownież trochę czasu poświęciłam i dałam dobrą radę ,żeby się zreflektował ten naród śląski gdzie go prowadzi człowiek ,który nie czuje się Polakiem .I ciekawa jestem jak długo będzie mój watek na tym forum
      • artjomka Re: admin w akcji...... 05.04.11, 06:06
        Za – Slownikiem jezyka polskiego PWN:
        Pieniactwo:
        «chorobliwa skłonność do dochodzenia rzeczywistych lub urojonych krzywd. Charakterystyczna – genetycznie uwarunkowana – cecha Polakow»
        • pieniacki • pieniacz

Pyrsk!
        • Gość: gil Re: admin w akcji...... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 10:53
          atjomka. Czy Śląsk w/g Kutza " wydojona szkapa" ma prawo czuć się POkrzywdzonym przez wieki wieków i również dziś ? Czy wreszcie po powrocie Śląska do Macierzy potrzebny nam nowy " przyjaciel " w POstaci RAŚ ?
          Autonomię Śląska trzeba było budować jak Śląsk posiadał cechy samowystarczalności. Czuwajmy, bo licho nie śpi......
          • Gość: hihi Re: admin w akcji...... IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.11, 11:08
            kto je za NPD musi byc kasowany,rozumicie chyba towarzyszko?
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9377475,Gorzelik__PiS_powinno_zmienic_nazwe_na_NPD.html
          • Gość: Helka Re: admin w akcji...... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 11:11
            Największym skarbem Ziemi są ludzie .
            Gdzieś trzeba zacząć wykopki ziemniaków młodych. Twoja stara wierzba zostawią ci, żebyś miał trochę cienia zanim się na niej......
            góralu czy Ślązaku wszystko einScheiße
            czy ci nie żal
          • artjomka Re: admin w akcji...... 05.04.11, 11:16
            Gość portalu: gil napisał(a):

> atjomka. Czy Śląsk w/g Kutza " wydojona szkapa" ma prawo czuć się POkrzywdzon
            > ym przez wieki wieków i również dziś ? Czy wreszcie po powrocie Śląska do Macie
            > rzy potrzebny nam nowy " przyjaciel " w POstaci RAŚ ?

Proponuje, zapytaj o to Jaroslawa Kaczynskiego. Bo on wszystko najlepiej wie!
            Pyrsk!
      • kabareciarz.pl Boże prowadż... 05.04.11, 17:38
        Ślązak polskiego czy niemieckiego, a nawet polsko-niemieckiego pochodzenia, zawsze będzie przecież Ślązakiem...! Ja tu nie widza różnicy...!
        www.youtube.com/watch?v=aEYaItY-fdw
        • Gość: gil Re: Boże prowadż...do prawdy. IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 20:11
          kabareciarz.pl. Racja w tym co piszesz. Tak również sądzi prezio J.Kaczyński co prostuje dla słabiej myślących w POprawionym Raporcie.
          PS. Jest taka piosenka..." prawdziwych Ślązaków już nie ma....." Ślązacy z trzech Powstań Śląskich odeszli w siną dal....i w grobach się przewracają widząc jak zdewastowano Śląsk po roku 1989 . Odeszli jako Ślązacy narodowości polskiej, a kto dzisiaj POdobnie jak RAŚ mówi o innej " śląskości" wpisuje się w celny tematycznie Raport Jarosława Kaczyńskiego.
    • Gość: dzieweczka Re: admin w akcji...... IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 17:33
      forum.gazeta.pl/forum/f,396,Osla_lawka.html
      kolejny nasz urobek wylądował na 'oślej' po ostatnim poście Harc mistrza
      Eh HKP taki duży i tak piszesz jak ten Kaczor prosto z mostu , a tu trzeba tak
      jak siała baba
      mak nie wiedziała jak
      ale siała jak umiała
      a dziad wiedział i powiedział
      za to będzie na oślej siedział
      a tu zostanie sam kwiat ..................................
      www.youtube.com/watch?v=SfP9AjgLu1A
      to dla admina myśliweczka kochaneczka
      dałabym ci chleba z masłem ale za drogie
      żryj margarynę z biedronki i niech ci ta lampa rasia drogę wskazuje do azot i nazot
      trudno głową o mur tłuc ......... ..... ........... .............

• kabareciarz.pl Boże prowadż...! 05.04.11, 17:44
        Zabyłech przeca o Ślązakach cieszyńskich, którzy tak się cieszom....! www.youtube.com/watch?v=v9MTGNaEXGM
        • Gość: niepis Re: Boże prowadż...! IP: *.152.151.39.dsl.dynamic.eranet.pl 05.04.11, 17:56
          Bez dojenia warszawskiego szkapa odżyje .
          A tego nie chce kłamczyński który stwierdził niegdyś ,że Śląsk
          to sama patologia -dojenie natomiast mu pasuje .
          W jesiennych wyborach dostanie "spieprzaj dziadu " i kopa
          w kuper kaczy .
          • kabareciarz.pl Re: Boże prowadż...! 05.04.11, 18:10
            Chcesz mi gilu wmówić, że kop w kuper kaczy i się rozkraczy, jak do dojenia mając miłe z polityki wspomnienia...! http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.niam.pl/photos/PRODUCT/BACKUP/24833-tuszka_z_kaczki.jpg&imgrefurl=http://www.niam.pl/produkty/produkt/4985-tuszka_z_kaczki&usg=__oahTTIY13U4yohNmbdyDd_iqpd8=&h=282&w=426&sz=12&hl=pl&start=233&zoom=1&tbnid=sn3qHIokdwWkQM:&tbnh=134&tbnw=235&ei=vT6bTdnZFMKk8QPioeDXBg&prev=/search%3Fq%3Dkaczki%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D586%26tbm%3Disch1%2C6219&chk=sbg&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=963&vpy=162&dur=4955&hovh=183&hovw=276&tx=154&ty=106&oei=uT6bTZr_LM-SswbRnb3qBQ&page=14&ndsp=18&ved=1t:429,r:11,s:233&biw=1280&bih=586
            • kabareciarz.pl Re: Boże prowadż...! 05.04.11, 18:15
              Miało być: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.niam.pl/photos/PRODUCT/BACKUP/24833-tuszka_z_kaczki.jpg&imgrefurl=http://www.niam.pl/produkty/produkt/4985-tuszka_z_kaczki&usg=__oahTTIY13U4yohNmbdyDd_iqpd8=&h=282&w=426&sz=12&hl=pl&start=233&zoom=1&tbnid=sn3qHIokdwWkQM:&tbnh=134&tbnw=235&ei=4j-bTciyMM2RswbOhrSuBg&prev=/search%3Fq%3Dkaczki%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1280%26bih%3D586%26tbm%3Disch1%2C6155&chk=sbg&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=963&vpy=226&dur=462&hovh=183&hovw=276&tx=179&ty=98&oei=qD-bTf2LEo3Hsga87byGBg&page=14&ndsp=18&ved=1t:429,r:11,s:233&biw=1280&bih=586
              • Gość: gil Re: Boże prowadż...do PRAWDY. IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 20:13
                Trochę dużo tych " http ".
                • artjomka Re: Boże prowadż...do PRAWDY. 06.04.11, 12:32
                  Gil - jaka PRAWDE preferujesz - Komsomolska czy Prawde czasu, prawde ekranu?
                  Pazdrawljaju!
                  • Gość: dzieweczka Re: Boże prowadż...do PRAWDY. IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 13:12
                    Admin zostawił sobie artjomka bo jego myśli są na poziomie jaki chciałby zaprowadzić nie tylko na forum , ale na całym Śląsku , a z czasem zmusić do godania resztę Europy.

Żal mi was było i jest
                    i
                    to mój ból
                    bo
                    nie zasługujecie na wspóczucie

a to usunięty tekst razem z 96 innymi
                    usuńcie sobie jeszcze raz
                    a
                    to wciąż będzie żywe

napisał Harc mistrz
                    Pamiętam o Twoim pytaniu, Olo, ale zanim Ci na nie odpowiem uzupełnię wizerunek polityczny "nowego przewodnika lemingów", playboya K... Mellera, który właśnie został... c e l e b r y t ą .
                    www.tokfm.pl/Tokfm/1,103088,9377198,_Umarl_dziennikarz__narodzil_sie_celebryta___Meller.html
                    Otóż, Olo, prezes PiS Jarosław Kaczyński, stał się "idealnym chłopcem do bicia" i PO'przez ataki na niego każdy chce się wykreować na scenie politycznej na ważną i postrzeganą osobowość.
                    Tłok w kolejce do zostania "celebrytą politycznym" jest tak duży, że Kaczyński mógłby wystawiać KONCESJE NA BICIE I KOPANIE GO, albo ustalać jakieś hierarchie personalne.
                    Bo Jarosław Kaczyński zachowuje się jak mąż stanu i ma najsilniejszą pozycję w opozycji do obecnych władz. Jest świetnym politycznym strategiem i przewidującym rozwój sytuacji wizjonerem, ale (niestety) nie najlepszym taktykiem.

Demaskując działania długofalowe RAŚ i przynależnej do tego "ruchu" opcji germanofilskiej, wcale nie obraził Ślązaków. Ludzie ze Śląska (zwłaszcza z Górnego Śląska, nazywanego bez ogródek... "OBERSCHLESIEN" - OS w skrócie), od dawna nie mają najmniejszych wątpliwości jakie są dalekosiężne cele i do czego zmierza organizacja "RUCH AUTONOMII ŚLĄSKA".

Ta cała archaiczna "autonomia organiczna" jest tylko jakby "założycielskim" fałszywym hasłem przewodnim, którego idei RAŚ stał się niemal... zakładnikiem, i musi ten RUCH (od czasu do czasu) na ten temat roić jakieś utopijne plany.

Bardziej wyraziste były stwierdzenia p. Gorzelika o tej "polskiej małpie ze śląskim zegarkiem, co go głupia... popsuła", albo działania zmierzające do wykreowania "Narodu Śląskiego" oraz "Języka Śląskiego" (zamiast dotychczasowych gwar).
                    Tak więc Kaczyński, bez zawoalowanych i mętnych eufemizmów, krótko i precyzyjnie zdefiniował ten trudny dla Państwa Polskiego problem polityczny i... nazwał rzecz oraz mające miejsce zjawisko PO... imieniu. Czym wku...rzył mocno swoich wrogów, a niektóre z postaci skłonił do skorzystania z nadarzającej się okazji i wypromowaniu siebie na arenie.

Nie będę wymieniał tych wszystkich pchających się na afisz kreatur, bo kolejka ta robi się długa... No, np. Meller, wcześniej ta Kluzik-Rostowska, potem Siwiec itd. i tym PO'dobnie.
                    (HKP)
                    ...
                    CZUWAJ, OLO!!! CZY CZASEM OD PATRZENIA NA to OCZY CIĘ NIE BOLĄ???
                    www.youtube.com/watch?v=t6VpnBVc2Io&feature=related
                    www.youtube.com/watch?v=mAokQzJvDGo&feature=fvsr
                    Na You Tube jest znacznie więcej czegoś takiego...

• artjomka Re: Boże prowadż...do PRAWDY. 06.04.11, 13:22
                      Gość portalu: dzieweczka napisał(a):

> Admin zostawił sobie artjomka.............
                      A kiedy dzieweczko pojdziesz do laseczka? Moze sobie tam pobarabarujemy?
                      Pyrsk!
                      • Gość: dzieweczka Re: Boże prowadż...do PRAWDY. IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 13:44
                        Ty wszystko barabarujesz to pewnie w barabarowaniu dupcysz o polityce i swojej doli roboli
                        • artjomka Re: Boże prowadż...do PRAWDY. 06.04.11, 18:08

> Ty wszystko barabarujesz to pewnie w barabarowaniu dupcysz o polityce i swojej
                          > doli roboli

No widzi Poljaczek - taki juz los robotniczej klasy.

A to u was w medalikowie takiego rynsztoka uzywajo? To ten nowopolski literacki - albo jestes po rydzykowym ucziliszczu?

Pyrsk!
                    • Gość: olo Re: Boże prowadż...do PRAWDY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 15:49
                      Pamiętam o Twoim pytaniu, Olo, ale zanim Ci na nie odpowiem uzupełnię wizerunek polityczny "nowego przewodnika lemingów", playboya K... Mellera, który właśnie został... c e l e b r y t ą . <dziękuję za odpowiedz na zadane pytanie:)
                      • Gość: harc mistrz *--=== Re: Boże prowadż...do PRAWDY. IP: *.1000lecie.pl 06.04.11, 18:00
                        Gość portalu: olo napisał(a):
                        > Pamiętam o Twoim pytaniu, Olo, ale zanim Ci na nie odpowiem uzupełnię wizerunek
                        > polityczny "nowego przewodnika lemingów", playboya K... Mellera, który właśnie
                        > został... c e l e b r y t ą . <dziękuję za odpowiedz na zadane pytanie:)

W tym wątku, Olo, mało co jest ułożone "PO KOLEI".
                        Twój post, zakończony uśmieszkiem :), sugeruje jakbyś nie dostał ode mnie odpowiedzi na wielokrotnie zadawane mi pytanie o stanowisko moje wobec wypowiedzi J. Kaczyńskiego na temat "śląskości, odcinającej się od polskości". [???]

Taka odpowiedź i do tego z obszernym uzasadnieniem była, ale została... skasowana wraz z całym wątkiem i przeniesiona przez moderatora Settembrini'ego z FK na OŁ (czyli na tzw. "oślą ławkę"). Tam znajdziesz w oryginale ten cały, prawie 100-postowy wątek wraz z moją odpowiedzią w kontekście wypowiedzi innych forumowiczów.

Możesz też - korzystając z tego, że forumowa "Dzieweczka"... poszła do laseczka, odnalazła skasowany przez moderatora wątek i... przywróciła w niniejszym wątku mój do Ciebie post -
                        możesz też... zapoznać się z pełną jego treścią powyżej.
                        Pozdrawiam harc-mistrzowskim CZUWAJ!!!!
                        (HKP)
                        ...
                        PRECZ Z MYSZAMI-NIE.PISAMI I NA FORUM CENZURĄ - TĄ KORYNTU CÓRĄ!!!
                        • Gość: Titina Re: Boże prowadż...do PRAWDY. IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 21:07
                          Z wąsikiem naprawdę wyglądałaby jak hitler, zerknąłem dziś na plakat filmu 'Upadek' - takie spostrzeżenie nasuwa się samo.

Taki wpis znalazłam na jednym z forum czyli nasze spostrzeżenia nie są jedyne
      • Gość: harc mistrz =----> Re: admin w akcji...... IP: *.1000lecie.pl 06.04.11, 12:02
        rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/f,396,Osla_lawka.html
        > kolejny nasz urobek wylądował na 'oślej' po ostatnim poście Harc mistrza
        > Eh HKP taki duży i tak piszesz jak ten Kaczor prosto z mostu , a tu trzeba tak
        > jak siała baba
        > mak nie wiedziała jak
        > ale siała jak umiała
        > a dziad wiedział i powiedział
        > za to będzie na oślej siedział
        > a tu zostanie sam kwiat ..................................
        > www.youtube.com/watch?v=SfP9AjgLu1A
        > to dla admina myśliweczka kochaneczka
        > dałabym ci chleba z masłem ale za drogie
        > żryj margarynę z biedronki i niech ci ta lampa rasia drogę wskazuje do azot i n
        > azot

> trudno głową o mur tłuc ......... ..... ........... .............
        >

To wszystko robota tego moderatora z GW (członka RAŚ) Settembriniego.
        Nie mam już siły ani ochoty, aby tropić jego destrukcyjne "wyczyny" na FORUM KATOWICE.
        Jest to jedna wielka manipulacja i... kryptocenzura.
        "Czyści" forum ze wszystkiego, co zawiera jakąś celnie sformułowaną myśl lub opinię, "niePOprawną POlitycznie do nałożonego "wzorca" i demaskującą PO'czynania RAŚ.
        Robi to bez żenady, z gorliwością ideo-fix-owego partyjniackiego aktywisty.
        Niech mu ta "narodowo-śląska-ziemia RAŚ"... lekką będzie. ;-))))))))))
        (HKP)
        ...
        "NIKOGO MI TAK NIE ŻAL, JAK FUNKCJONARIUSZY"...!!!
        [śpiewał kiedyś w kabarecie Piotr Fronczewski]

A tu... Piotr Machalica (-Jakiż on młody!?):
        www.youtube.com/watch?v=ydRIz5lmuNI
        • artjomka Re: admin w akcji...... 06.04.11, 12:35
          A to moze by cenzor posprzatal za Ciebie kupy po Twoich czworonogach? Zrobil by cos pozytecznego - a do tego pochodzil po swiezym powietrzu, co tez dobrze robi na mozg!

Swity sie bielo!

Pyrsk!
          • Gość: niepis Re: admin w akcji...... IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 19:11
            Tenże cenzor zabiłby taką inicjatywą naszego leciwego harcka ,
            który od zbierania kup zaczyna dzień i na zbieraniu ich kończy,
            w poczuciu ogromnej szczęśliwości .
            Jedna kupa mniej i harcek nam wpadnie w depresję !
            Nie wolno do tego dopuścić ! Wszystkie kupy na Tauzenie są harcka !
            czuwaj ! :)
            • Gość: gil Re: admin w akcji...... IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 21:18
              admin często musi.....Dla chleba Panie , dla chleba,,,,,Jest zapewnie mądry i wie z czego żyje. Rozumiem go w pełni. Dziwię się tylko, że w szeregach " S" 10 milionów Polaków walczyło m.in. o zniesienie CENZYRY, a dziś nawet ich guru adam z "Gazety" ma ideały " S" w PO-szanowaniu.....
              I to boli ....bardziej niż ciebie " niepisie" ...prostata.
              • Gość: niepis Re: admin w akcji...... IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 21:34
                a co to cenzyra boroczku gilowy ?
                i ty niebożę ciągle o prostacie- z czego wnioskuję tetryku ,że niejakie
                problemy z tym gruczołem posiadasz co jest i owszem zapewne przykre .
                Ale dlaczego afiszujesz się ze swą przypadłością /zapewne dla ciebie
                no ,cóż ,wstydliwą / publicznie ? Czyż to rodzaj terapii jakieś ?
                Wsadź sobie ową prostatę ,trumny smoleńskie ,i wszelakie PO PO PO w swą starczą dooopę
                i nie zawracaj głowy normalnym ludziom .
                i uważaj ,bo licho jak śpisz to ci wpie... mózg ,przez co co dzień jesteś bardziej
                debilny ;)
              • Gość: proktologMózgu gilu...aleś pewny; mocno boli, co ? IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 22:05
                gil napisał...<I to boli ....bardziej niż ciebie " niepisie" ...prostata.>, . Głup_ptoku-gilowaty wiesz, jak to boli, stad ta twoja pewność i swoboda w operowaniu skutkami tego mortusa. Cóż, nie jest to powód do chwalby i dodawania sobie chwały na tym i innych wątkach. Przykre schorzenie, w tym przypadku atakuje mózg, jako że u ciebie tee gruczoły jest nietypowo blisko.
                • Gość: niepis Re: gilu...aleś pewny; mocno boli, co ? IP: *.152.150.192.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 22:17
                  piątka ,proktolog :)
                  darmozjad PRLowy gilowy swoją wstydliwą przypadłoscią
                  starczą zaśmieca forum . Gilek idź na forum GERIATRYKI ;)
                  i to już !
                  • Gość: gil Re: gilu...aleś pewny; mocno boli, co ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 11:38
                    niepisie, mimo wszystko sądzę, że czujesz co w trawie piszczy !!!
                    A co musieli czuć ci z TU154 Military, których uśmiercano jeszcze w PO-wietrzu ?
                    Twoja prostata " niepisie " w POrównaniu z ICH śmiercią to pestka......
                    PS. "Stary, darmozjad PRLowy", ale jary...... czego i tobie prostato winszuję.
                    • Gość: gil Re: gilu...aleś pewny; mocno boli, co ? IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.11, 21:56
                      Dziś znowu admin skasował wątek o uroczystościach upamiętnienia śmierci polskich oficerów w Katyniu.
                      Prezio komorowski nie miał czasu na spotkanie z rodzinami katyńskimi z POwodu opóżnienia z racji dojazdu samochodem ,miast jak Miedwiediejew pięknym nowym samolotem, ktorym to doleciał spokojnie na smoleńskie lotnisko, a nie do lasku brzózkowego.
                      Z tego lasku została jedna przeniesiona brzózka około 250 metrów od tej brzozy, gdzie POdobno zawadziła tutka skrzydłem.
                      I dobrze, że drzewo przeniesiono, bo do kamienia ze zmienioną tablicą nikomu nie było pilno. Tak przynajmniej obaj prezydenci mogli dla celów uzdrowieniowych dotknąć brzozę, bo przecież PO coś do śmoleńska zjechali. Innych momentów nie było. Prez. miedwiediejew nawet słowo publicznie nie palnął. Doszedł do wniosku, że nie warto. Tak, czy tak bez wygłupu ma nas w kieszeni, co cwany lisek doskonale wie.
                      • Gość: widz TVPolonia Re: gilu...aleś pewny; mocno boli, co ? IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.11, 22:01
                        nic o skarpetkach?
                        • Gość: gil Re: gilu...aleś pewny; mocno boli, co ? IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 17:36
                          ....nicziewo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka