Gość: Misiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 21:32 Nie widze tu ani jednej pieknosci. Zdecydowanie wiecej spotkalbym na sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeż_jerzy [...] IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Tłumy piękności na castingu Elite Model Look 16.05.11, 08:56 masz rację Misiek, piękności żadnych, kilka chudzielców i jeszcze więcej paszczurów marzących o karierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Tłumy piękności na castingu Elite Model Look IP: 89.72.61.* 16.05.11, 19:11 one przynajmniej maja marzenia i probuja je realizowac a wy co?siedzicie w domu na tylkach gapiąc sie w komputer i tylko krytykujecie...ciekawe jakie z Was sa "ciacha"...a moze lepsze mozna w sklepie..KUPIC!zenada dla tych co piszą te bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Tłumy piękności na castingu Elite Model Look IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 21:37 idac twoim tokiem myslenia ty tez siedzisz w domu gapisz sie w monitor i nie robisz nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Tłumy piękności na castingu Elite Model Look IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.11, 22:03 ale ja nie krytykuje tylko podziwiam takie dziewczyny za to ze maja odwage przyjsc, zaprezentowac sie i moze w ten sposob otworzy im sie droga do kariery...na tym polega roznica:] Odpowiedz Link Zgłoś