guder_jan 18.05.04, 17:41 Ze jestem kandydatem do Europarlamentu, Sejmu i Senatu, gdzie zajme sie krzewieniem dobra. Dziekuje, Jan Guder Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korn Re: Chcialbym oznajmic IP: *.chello.pl 18.05.04, 17:46 To milo z Twojej strony, ze tak wiele o dobru mowisz, ale mam pewne watpliwosci czy owe dobro tak samo postrzegamy... :)) Ale jezeli Gorzelika traktujesz jak lokalnego pajaca i politykiera, ktory nawet nie ma odwagi pod wlasnym szyldem startowac w wyborach, to rzeczywiscie czlowiekiem dobro czujacym jestes... :) Odpowiedz Link Zgłoś
guder_jan Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 17:49 Gorzelik to mlody czlowiek, ktory zapewne jak kazdy z nas posiada i zla i dobra strone. Ja mam nadzieje, ze jak nas z Gorzelikiem wybierzecie, to ponzacie jacysmy dobrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
harvey_ree Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 17:52 guder_jan napisał: > Gorzelik to mlody czlowiek, ktory zapewne jak kazdy z nas posiada i zla i dobra > > strone. Ja mam nadzieje, ze jak nas z Gorzelikiem wybierzecie, to ponzacie > jacysmy dobrzy! Wiesz co , po tobie przez net widac- dobry jestes ! Odpowiedz Link Zgłoś
guder_jan Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 17:53 Dziekuje, bardzo dziekuje. Takie milo slowo mogl wypowiedziec tylko czlowiek prawy i dobry. Ciesze sie, ze jest nas tu tak wielu! Odpowiedz Link Zgłoś
harvey_ree Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 17:57 guder_jan napisał: > Dziekuje, bardzo dziekuje. > Takie milo slowo mogl wypowiedziec tylko czlowiek prawy i dobry. > Ciesze sie, ze jest nas tu tak wielu! W trzech osobach Kolega ? Odpowiedz Link Zgłoś
guder_jan Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 18:00 Jest nas wielu dobrych ludzi. Tak mysle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
harvey_ree Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 18:04 guder_jan napisał: > Jest nas wielu dobrych ludzi. > Tak mysle ;-) Jajcarz z ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
guder_jan Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 18:05 Dlaczego tak sadzisz? Rozejrzyj sie wkolo, przypatrz sie co ludzie tu pisza! Tak wielu odpowiada na moj apel! Ja jestm pod wrazeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
harvey_ree Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 18:06 guder_jan napisał: > Dlaczego tak sadzisz? > Rozejrzyj sie wkolo, przypatrz sie co ludzie tu pisza! Tak wielu odpowiada na > moj apel! Ja jestm pod wrazeniem! ja tez jestem pod wrazeniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
guder_jan Re: Chcialbym oznajmic 18.05.04, 18:07 No i bardzo dobrze! Swiat nie jest tak zepsuty jak mogloby sie nam wydawac! Odpowiedz Link Zgłoś