Gość: roko IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 22:21 Co za buuuuuuuffooooon!!!!!!!! Oj jak ja goscia nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczor Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 80.51.36.* 23.05.04, 23:35 Jak zwykle Zydorowicz jest poszkodowany, zapomina że szpak jest o 10 lat młodszy i po prostu lepszy, pół roku temu na Ruchu wyzwał publicznie koleżanke od k..., został zawieszony teraz nie przylazł do roboty. na emeryture i do UM panie Starszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skreem! Zydorowicz to najgorszy komentator w TV IP: *.zapora / 212.160.172.* 25.05.04, 11:11 chwała Panu Basałajowi że go zdjął z anteny! Nie byłem nigdy w stanie oglądać nawet najlepszego meczu (choć tych całe szczęście raczej nie komentował) gdy słyszałem to jego nudzenie. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F_LAHA SZpakowski jeszcze gorszy choc obaj do.... IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 25.05.04, 16:49 masz racje bracie, choc chyba jeszcze gorszy jest lowelas SZPAKOWSKI, beczacy, ryczacy, stekajacy, kaleczacy polski jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: SZpakowski jeszcze gorszy choc obaj do.... IP: *.aster.pl 09.06.04, 16:22 Mój pies ryczy od Ciebie, a Ty oceniasz Szpakowskiego i Zydorowicza. Cymbał jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzak O Zydorowiczu i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:45 Andrzej Zydorowicz był w młodości bardzo dobrym komentatorem radiowym.Potem przeszedł do telewizji,w której wraz z śp.Janem Ciszewskim i całkowicie dziś zapomnianym i także już nieżyjącym Stanisławem Pawliczakiem komentował wiele imprez piłkarskich,m.in. słynne dla nas mistrzostwa w 1974 roku.Zdaje się,że komentował tam jeden mecz Polaków z Jugosławią(2 - 1).Był dobrym komentatorem.Wolałem go zawsze od Szpakowskiego.Trzeba przyznać jednak,że w latach 90. zaczął być coraz gorszy,ale nawet wtedy był lepszy od Szpakowskiego.Nie rozumiem dlaczego z powrotu Szpakowskiego robi sie takie wydarzenie.Dziś najlepsi to:Jacek LaskowskiiTomasz Smokowski(obaj z Canal+).Borek i Iwanow z Polsatu też,choć są za bardzo gwiazdorscy.Najgorszy komentator to Grzegorz Milko,też z Canal+,gość jest nie do słuchania.Często dzisiaj komentatorom towarzyszą piłkarze,byli albo aktualni,i mają spełniać rolę fachowców.Tu zdecydowanie najlepszy jest Jacek Ziober,bo nie zagaduje swoimi analizami meczu ani komentatora,po prostu dyskretnie wtrąca soje uwagi.Prawdziwym koszmarem był Jacek Bednarz,który nie ptrafił krótko zsyntetyzować swoich mysli i zabijał każdy mecz,na szczęście odszedł na rzecznika Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślązak Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 24.05.04, 07:00 nareszcie !!! przecież już był nie do wytrzymania.Może dla młodzszych kilka faktów z historii: MŚ w piłce nożnej w Hiszpanii i mecz w ktorym po bramce ZSRR P.Zydorowicz mówi "nie wiem dlaczego rozpoczynają grę od środka" na temat komentowania MŚ w Meksyku już napisano dużo więc nie wracam. A'propo chorobę o której "adwokat" Paweł C.pisze leczymy kwaśnymi ogórkami lub Aspiryną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 25.05.04, 12:10 sorry, ale chyba Ci się trochę pomyliło. Nie było to w Hiszpanii tylko w Mesksyku podczas meczu Rosja - Węgry (6:0? w każdym razie wysoki wynik w tych okolicach.) I nie był to Zydor tylko Szpak. Tak to przynajmniej zapamiętałem, ale mogę się mylić. pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.rzeszow.mm.pl 27.05.04, 11:04 Sorry ,ale obydwu sie wam pomylilo.To byl Wojciech Zielinski,ten sam co komentowal slynny finalowy mecz polskich siatkarzy podczas Olimpiady w Montrealu. Pamietam jedna sytuacje z meczu ZSRR-Wegry z 1986r.Sowieci-w zasadzie ukrainscy sowieci bo cala reprezentacja to bylo Dynamo Kijow-strzelili bodajze czwarta bramke,Zielinski oczywiscie tego nie zauwazyl,a radosc zawodnika mylnie zrozumial jako gest zalamania cyt."Co zrobil Jaremczuk,kladzie sie na ziemie zrozpaczony." Komentator tlumaczyl swa niedyspozycje przezyciami zwiazanymi z dojazdem na stadion.Jechal w jakims przepelnionym autobusie,caly ugotowany od upalu czy cos takiego.Mimo wszystko lubialem goscia.Potrafil wykrzesac z siebie autentyczny spontan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 25.05.04, 12:23 a w ogóle to najlepszy ;) był Marek Jóźwik (ten co często komentuje konie) na mistrzostwach we Włoszech w 1990. Te jego słynne: "Jak Pan myśli, kto będzie Mistrzem Świata? Włochy czy Italia?" albo "0:0 w meczu RFN - Niemcy" że nie wspomnę o zdradzaniu wyników retransmitowanych meczy np.: "W drugim, bardzo ciekawym zresztą, meczu tej grupy padł wynik 2:1. Na jego retransmisję zapraszamy za chwilę do programu 2" ... Odpowiedz Link Zgłoś
forzza Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz 24.05.04, 07:31 Zydorowicz to jedyna osoba w TVP3 Katowice, która ma pojęcie nie tylko o piłce nożnej ale również ogólnie o sporcie. Jak mam słuchać Janusz Tychy albo któraś z tych kobiet to wole przeczytać inormacje sportowe w gazecie lub necie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolokolo Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 07:48 w normalnym kraju powiadamia się pracodawcę o możliwej nieobecności- ewentualnie po fakcie dostarcz się usprawiedliwienie. Jak go zawiesili to chyba nie było drugiego elementu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrzębiak Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 10:25 Wolałem Zydora od Szpaka. Głównie dlatego, że nie biadolił tak po porażkach (a było ich wiele), tylko starał się je rzeczowo wyjaśnić. W końcu to tylko sport. A o poziomie programów sportowych w tv Katowice to mogę powiedzieć tylko jedno : DNO, kablówki robią lepsze programy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chorzowianin Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 195.245.213.* 24.05.04, 12:28 Zydorowicz sam pluje w swoje gniazdo, programy sam robil w 99 procentach, nikogo nie dopuszczal do ciekawych imprez, sam przyjmowal ludzi do redakcji itd. a teraz nagle wszystko fe!!!, i to dlaczego? bo mieli go dosyc i go wreszcie wypieprzyli.przynajmniej warszawa sie na nim szybciej poznala. zydor pluje tez na basalaja- i co z tego, ze mial dosc zramolalego zydora. jakos bez niego ten sport funkcjonuje i nikt nie wylacza telewizora. jak ktos lubi sport to lubi i nie wazne kto czyta wiadomosci , byle byly. wlasnie- byle byly panie zydorowicz, w pana wykonaniu tez nie bylo to mistrzostwo swiata- wrecz przeciwnie. tylko o clearexie! ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 10:24 Panie Zydorowicz w telewizji Katowice jest sama mafia,z Łuczakiem na czele,a te panie ,to lepsze stoją na autostradzie i ładniejsze,a nie zezowate Rózycka i Ślezak,pozdrawiam Pana ,myśle że jeszcze usłyszymy Pana komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 11:09 Ja bym zawiesił Janusza Tychy przecież jego się nie da słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosny Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 195.245.213.* 24.05.04, 11:22 a jak zydorowicz brał w łapę pod stołem za "promowanie" pewnych klubów, to juz nikt tego nie wie? wreszcie koniec prywatnej telewizji andrzeja zydorowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 213.199.221.* 24.05.04, 13:52 przykro mi z powodu choroby redaktora (czy też towarzysza) zydowowicza, ale szczerze mówiąc jego komentarze przeważnie miałkie były. nie będę płakał z powodu jego nieobecności na antenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jawman Andrzej kibice SZCZAKSY stoją za tobą murem! IP: *.a.jawnet.pl 24.05.04, 14:34 Andrzej kibice SZCZAKSY stoją za tobą murem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jszczyman Może SZCZYNY ??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.05.04, 14:15 Buahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 14:38 Zydorowicz nigdy nie był obiektywnym sprawozdawcą. Jego kochanym klubem była GKS-a, Górnik lubiał, a Ruch zawsze traktował po macoszemu. I jak tyle lat komentował wydarzenia z boiska, to powinien się nauczyć, że jest taki moment, że człowiek nie mieści się w pierwszym składzie. Jak piłkarz wiesza buty na kołku, tak On niech spakuje do torby swój mikrofon i pogodzi się z faktem, że czas na nową generację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333333 Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:14 e no bzdury gadasz, przecież on był fanem Ruchu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 14:47 Andzrzej na emeryturę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do Jaworzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin K. Najnudniejszy komentarz na świecie! IP: 212.122.215.* 24.05.04, 14:49 Andrzej Zydorowicz jest autorem najnudniejszych komentarzy jakie zdarzyło mi sie słyszeć. Bardzo dobrze że został odsunięty. Nie powinny liczyć sie zasługi tylko obecna "forma". Tej u p. Zydorowicza od dawna brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 80.51.36.* 24.05.04, 15:45 Jakim jest dziennikarzem - oceny są rózne, jest na pewno małym człowieczkiem łasym na kasę , pamietacie akcje promocyjną parku biegaj razem z nami - on biegał coś za 23 tysiące za 3 miesiące - potem oczywiście dodatkowo te materiały były na antenie tv3, łasi się do kolejnej władzy - to on jak zostałem szefem sportu zwolnił kilku młodych aby mu dupy nie zawracali , chyba odpocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 80.51.36.* 24.05.04, 15:47 Jak jest tak chory to niestety musi się leczyć a co by sie stało gdyby taki numer odwalił na antenie Pana czas po prostu minął, niech pan bedzie po prostu aktywnym radnym , przecież Pana wybrali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 80.51.11.* 24.05.04, 16:38 do dupy z takimi wiadomościami dwie albo trzy w całym serwisie aż mnie cholera bierze jak to widze Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Andrzej Zydorowicz 24.05.04, 17:13 Za kilka lat o Zydorowiczu nikt nie będzie pamiętał, i wielka szkoda ! A Szpakiewicz stanie się następcš Jana Ciszewskiego i zarazem Guru sport-komentu :D Przechodzę na stałe na transmisje z prywatnych tiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arekdg Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: 62.148.85.* 24.05.04, 18:13 Zydorowicz to najgorszy komentator w historii telewizji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MayK Zyderowicz ... co Ty nudizazu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 19:23 Co to za nawa moda.. komentarorzy skarza sie w gazetach ze nie moga komentowac... i to 2 najwiekjsze barany, Szpak i Zyderowicz, dwie łajzy przy komuntarzu ktorych najlepiej przelaczyc lub sciszyc glos. Zyderowicz az mi sie niedobrze robi jak widze te twoje fachowe wiadomosci sportowe, zero zaangazowania, moze byc tak troche czasu poswiecic na przygotowanie tego ? Jak nie umiesz to na emeryture, az dziw zreszta bierze jak tys sie tam utrzymal w tej TV... plecy masz i tyle ! Won z TV !!!!!! Szczyt taka łajza bedzie sie zalic ze go wyrzucili, zreszta ten artykul tez swidcyz o tmy jakei masz plecy... bo niby co tka sobie go napisali, nie mial na celu wywarcia presji na twoim przelozonym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ailton Re: Zyderowicz ... co Ty nudizazu ! IP: *.aster.pl 09.06.04, 16:20 Łajzą to jesteś ty, a nawet poprawnie nie umiesz nazwiska Pana Andrzeja napisać cymbale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iter Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 20:53 niech spada na drzewo razem z tym starym grzybem z lokowanymi włosami Januszem tychy! Na pohybel Zyborowicz i Tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ree-j-bie Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz 24.05.04, 22:29 Gość portalu: iter napisał(a): > niech spada na drzewo razem z tym starym grzybem z lokowanymi włosami Januszem > tychy! Na pohybel Zyborowicz i Tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak tychy to grzyb, a Zydor tez ostatnio serca w pracę nie wkladal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Ja wiem, bo był Pan poprostu za słaby!!! IP: 212.244.69.* 25.05.04, 10:16 I przestańcie juz bronić Szpakowskiego i Zydorowicza bo czas na zmiany. Podpowiedzcie Basałajowi zeby tez juz za komentowanie sie nie brał. Niech szuka lepszych w Canal + znalazł całkiem przyzwoitych komentatorów niech to samo powtórzy w publicznej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Ja wiem, bo był Pan poprostu za słaby!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 10:39 Nie cierpię Szpakowskiego, jego głos wywołuje u mnie wysypkę. Byliśmy szczęśliwi, gdy go nie było na antenie, teraz niestety - wraca. P. Zydorowicz nie jest jakąś szczególną gwiazdą, ale nie jest tak beznadziejny jak Szpakowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius I czego ten alkoholik szuka? klubu AA? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.04, 11:05 a. zydorowicz jest od lat na slasku znany, jako niezlomny "pijok", czy bardziej po slasku "ozyrok". jemu bylo wsio rawno w stanie wojennym, czy ludzi krzywdza - a wielu z tv katowice poszlo do "inernatu"-, grunt, to ze on swoja d... uratowal. pieprzaj zydorowicz: zreszta twoje bardzo "slaskie" nazwisko najlepiej swiadczy o twoich zwiazkach ze slaskiem. "napier" sie znowu, "wyciulej" nastepna flaszke, i... "lodpoczywej w pokoju". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Na Śląsku mieszkają takie DEBILE jak Ty??? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.05.04, 13:19 Znam kilka osób ze Śląska ale oni nie wyglądają na takich debili jak ty. "Głupi to Ślązak co we własne gniazdo....". Jeżeli jesteś statystycznym przedstawicielem tego regionu, to już wiem dlaczego Ślązacy są tak nielubiani i tępieni w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mod Re: Na Śląsku mieszkają takie DEBILE jak Ty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:43 Sam jestes debil! masz kompleksy ze Polacy Cie nie lubia? to won do warszawki albo sosnowca zasmakuj kongresowki to moze zmadrzejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPALA ZYDOROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.244.139.* 25.05.04, 11:11 MUSIAŁ ODEJSC BO TO NAJGORSZY KOMENTATOR JAKIEGO KIEDYKOLWIEK SŁYSZAŁEM A DO TEGO JAKI BAŁWAN!!!CO BY NIE MÓWIC O SZPAKU TO JEST CONAJMNIEJ O KLASE LEPSZY ALE I TAK NIC NIE PRZEBIJE MATEUSZA BORKA!!!(PRZYZNAM SIE ŻE NIE ZNAM TYCH Z CANAL+) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetor Re: ZYDOROWICZ MUSI ODEJŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.05.04, 11:19 Nie będzie Zydorowicza, nie będzie zasypiania przy tych komentarzach. Mam w d... te jego chwile na przemyślenia. Jak będe chciał coś przemyśleć, to wezmę gazetę i pójdę na kibel. Basałaj też powinien przestać komentowac, bo te jego wybuchy po minucie spokoju, gdy piłką jest na środku, sa bardzo niestrawne Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagłębie sosnowiec Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 11:36 Zydorowicz jest od dawna znienawidzony przez kibiców w Sosnowcu, pamiętają mu, gdy na meczu hokeja pomiędzy Polnią Bytom a Zagłębiem przeprowadził wywiad tylko z kibicami Polonii, czy tak postępuje bezstronny komentator sportowy???Pozatym nie zna sie na sporcie!!!!!!! SPADAJ. POTRAKTOWALI CIĘ JAK TY KIEDYŚ NAS!!! I BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Jesteś ZAKOMPLEKSIONYM Zagłębiakiem DUPKU!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.05.04, 13:14 Zagłębie to najbardziej ponury, obrzydliwy region w Kraju gdzie mieszka najbardziej "doborowa śmiecianka" z całej Polski w dodatku siedlisko (nie do wyplenienia) komunizmu. Jesteś nikim i masz z tego powodu duże kompleksy, dlatego wydajesz tak szybko opinie o ludziach na podstawie taaaakich faktów. W ogóle musisz być bardzo nie pokolejiii - chyba dym z huty poszedł ci na rozwój osobowości.Howk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mod Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:48 a czego sie spodziewales skoro macie sztame z legia,nasladujecie waszych ziomali z warszawki i sie wkurwiacie jak ktos w polsce uzna was za slązaków, to niech szpakowski robi wam wywiady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mod Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:52 tyle ze warszawka nigdy nie bedziecie, a śląskiem tez nie, zawsze bedziecie niczym - bez historii i kultury, smutnym siedliskiem postrosyjskiego zaboru. pozostaje wam dopierdalac sobie wzajemnie - kto ma lepszy woz, spodnie i zel na wlosach - czyz to nie Wy - polaczki w najgorszym wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Refik Gorszego nudziarza od Zydorowicza juz byc nie moze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 11:48 Jego programy to jedna wielka kompromitacja zero ambicji zero polotu Nuda Nuda Nuda i fawozryzowanie Slaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4U Re: Gorszego nudziarza od Zydorowicza juz byc nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:07 Refik! Muszę ci powiedzieć, że może być gorszy od Zydorowicza, jest nim oczywiście niedouczony szpakowski!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omlet Wara od Szpakowskiego i Zydorowicza IP: *.aster.pl 09.06.04, 16:28 Refik i U4. Gówno się znacie. Największymi nudziarzami są Basałaj i Iwański. A od Szpakowskiego i Zydorowicza wszyscy wara. Barany. Mój pies lepiej szczeka, niż Wy klikacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebol BETON ! BETON ! BETON ! oto caly ZYDOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 11:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Re: Andrzej Zydorowicz dla "Gazety": Nie wiem, cz IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl / 195.150.224.* 25.05.04, 12:33 Niestety Zydorowicz prezentuje żenujący poziom komentarza. Nie powinien w ogóle tego robić w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś