Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta Katowice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 16:54
mam pytanie czy znacie może jakiegoś dobrego dentystę na śląsku i możecie polecić jego gabinet? Dzięki za info, bo juz wielu dentystów przeszłam i żaden mi nie odpowiadał
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 17:42
      a czy nauczylas/nauczyles sie szukac w google?
      albo tutaj szukaj w forum?
      i znajdziesz odpowiedz.
    • nieobecna8787 Re: Dobry dentysta Katowice 30.09.11, 09:12
      Jeśli chodzi o dentystów, sprawdziłam już chyba wszystkich na śląsku ;)
      Wszystko zależy od tego, co chcesz robić. Jeśli to zwykłe leczenie, to polecam dr Klocek i Świder, przyjmują na Paderewie. Jeśli jednak chcesz kogoś od estetyki czy chirurga to już inna bajka.. ;)
    • Gość: O Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.palloys.com.pl 30.09.11, 10:51
      Polecam stomatologa pana Marcina Mrówkę
      • Gość: O Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.palloys.com.pl 30.09.11, 10:52
        www.stomatologia-mrowka.pl/onas.php
      • alicjaniemcy28 Dobry dentysta Katowice Daniel Dłucik 12.10.12, 12:48
        Bardzo dobry chirurg stomatolog - POLECAM z całą odpowiedzialnością.
    • Gość: Bruksiarz Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.rdns.sun-net.pl 04.10.11, 20:23
      Dr n. med. Dorota Stania z 4dent w Belgu. Bardzo dobra w tym co robi.
      • Gość: hanka Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 11:38
        tak i Agnieszka kosowska? z 4 dent jest bardzo dobra(ale teraz na macierzynskim):(
        a slyszal ktos o Dorocie Slomkowskiej?
        • Gość: wiktoria Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 12:05
          polecam dr Kosowska w 4dent albo dr Kleszcza(przyjmuje tez tam albo w sosnowcu chyba)

mialam trzy kanalowki- zero bólu, jedynie znieczulenie czulam-uklucie:)
          borowanie tez nic nie czulam, wyrywane mialam u dr kleszcza gdyz mialam sam korzen-ale tez zero bolu, a zapewniam, takze chyba wszystkie gabinety zwiedzilam:/plus jestem ogromna panikarą..

a moze napisze- nie polecam pogotowia na krasinskiego!brr masakra
    • Gość: piotrek Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 10:13
      Dobry dentysta to Pani doktor Aleksandra Drozd - otworzyła nowy gabinet na Armii
      Krajowej 190, ma szczególnie dobre podejśćie do dzieci. Jeżeli chodzi o estrakcje, czyli wyrywanie (szczególnie trudne przypadki) to w opinii wielu osób w Katwicach najleprzy jest dr Daniel Dłucik, który przyjmuje na Panewnickiej. Doktor doskonale wie co robi, zresztą co tu pisać pracuje w zawodzie już 25 lat i jest ponadto świetnym implantologiem. Ostatnio był z nim wywiad w Gazecie Wyborczej.
      • Gość: daniel Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.12, 10:19
        Polecam DENTesticę na os. Mała Skandynawia w Katowicach
        • Gość: gosc Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.12, 15:55
          zglupieliscie polecanie drogich dentystow wyludzaczy z osiedli dla nowobogadzkich wiecie ile biora za plombe
          • Gość: autor Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.centertel.pl 25.02.12, 17:02
            bo większość z tych wpisów to autoreklama
            • Gość: titek zalęze Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.183.147.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.02.12, 20:16
              a po co komu dentysta .mam dobrego znajomego kowala i on
              za flaszke bimbra mi zemby robi polecam fszystkim titek monika hildegarda
              zaleze
        • dentystakatowice Re: Dobry dentysta Katowice 03.01.13, 15:51
          Dentysta Katowice
    • kleopatra1967 Re: Dobry dentysta Katowice 22.06.12, 09:19
      Polecam dr Aleksandrę Drozd na Armii Krajowej - bardzo dobry dentysta. Doskonałym fachowcem jeżeli chodzi i implanty i chirurgie stomatologiczną jest dr Dłucik, ma swój gabinet na Ligocie, na Piotrowickiej. Niezłe opinie ma też dr Krzemień. No i są ogólnie znane nazwiska tylko tam na wejsciu juz płacisz troche wiecej za leczenie.
    • kleopatra1967 Dentestica - moja prywatna opinia 27.02.13, 10:53
      Postanowiłam zbadać czy dobry stomatolog w Katowicach za jakiego uważa się pani doktor Aleksandra Drozd to opinie wiarygodne. No i wyszło całkiem nieźle, a nawet pozytywnie bardzo. Praktyka zapewnia kompleksową usługę stomatologiczną polegająca na wykonaniu konsultacji wraz z planem leczenia (każdorazowo indywidualnym, dostosowanym do potrzeb, a przede wszystkim oczekiwań pacjenta) wraz z kosztorysem. Ustalone ceny nie zmieniają się, nie ma żadnych dodatkowych zaskoczeń. Zazwyczaj kolejnym etapem jest zabieg higienizacyjny przeprowadzany przez wysoko wykwalifikowana i b kompetentną (sympatyczną , delikatną) higienistkę. Potem leczenie przebiega w/g omówionego wcześniej, zaakceptowanego przez Pacjenta planu. Wysoko wyszkolony zespół lekarzy (dr. Drozd - bezbolesna stomatologia zachowawcza (plomby, kompozyty założone tak, że nie widać), protetyka, periodontologia,, Dr. Włodarczyk - leczenie kanałowe pod mikroskopem, również w mega komforcie i bezbolesne, Dr Zapatka to nowa osoba w zespole, ale tak jak reszta lecząca bezboleśnie i super profesjonalnie, specjalizująca się w odbudowach kompozytowych. Każda zaplanowana wizyta była potwierdzana telefonicznie przez bardzo miłą i kompetentną (zorientowaną :) panią recepcjonistkę. Po zakończeniu leczenia ponowny instruktaż jak prawidłowo i skutecznie dbać o zęby, w tym te porcelanowe ;-)). w razie potrzeby dostępny tez ortodonta. Wszystko przebiega sprawnie, bez zakłóceń, w dużym komforcie i czyściutkich, luksusowych, klimatyzowanych, nowoczesnych wnętrzach.
      POLECAM
    • margarita-2 Re: Dobry dentysta Katowice 18.03.13, 22:00
      Znam dobrego stomatologa, nie jest z Katowic, ale z Bielska. Bardzo profesjonalne leczenie, m.in. leczenie kanalowe pod mikroskopem, doskonale wyposazony gabinet i w zasadzie to jedyny dentysta, ktory skutecznie i bardzo dokladnie leczy mi zeby, a wlasciwie od jakiegos czasu poprawia po innych stomatologach (dla ciekawostki - ostatnio usuwal mi zlamana igle z korzenia zeba po leczeniu kanalowym, ktora zlamal i zostawil mi inny "specjalista" i o czym nie mialam pojecia).
      www.slomian-stomatologia.pl/
    • carlz.eiss Re: Dobry dentysta Katowice 17.10.13, 18:52
      Jasne, że polecam. Pani dr n. med Ewa Monkos z Bytomia. Rewelacyjna osoba. Skuteczny dentysta. Wysłucha, zaproponuje i wyleczy ząbala :-)
      www.dentystawbytomiu.pl

Dużo dzieciaków przychodzi do p. Ewy. Ma super podejście
    • mika-20 Re: Dobry dentysta Katowice 07.11.13, 08:18
      słyszałam, że klinika borczyka jest dobra
    • jo.l.ka Re: Dobry dentysta Katowice 08.08.16, 19:39
      Ja z Dąbrowy dojeżdżam do Częstochowy, do Centrum Medor. Miałam tam zakładane koronki na zęby, stwierdziłam że to na tyle ważna dla mnie sprawa że mogę dojechać - medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa polecam sprawdzić
    • honorata_sz Re: Dobry dentysta Katowice 12.09.16, 18:25
      Również polecam Częstochowe, a dokładnie Medor medor.pl/
    • kamarkow Re: Dobry dentysta Katowice 27.10.16, 10:20
      A powiedz jakie masz wymagania względem swojego wymarzonego dentysty? Jeśli chodzi o mnie to jestem gotowy zapłacić więcej za wizytę w zamian za komfort i bezstresową atmosferę. W tym wypadku gabinet Boa Dent przy Sowińskiego spełnia moje oczekiwania.
    • usmiechnieta.ewa Re: Dobry dentysta Katowice 08.12.16, 17:37
      Bardzo ciężko jest niestety znaleźć dobrego dentystę. Warto jest sprawdzać wtedy różne opinie, porównywać. W internecie istnieje wiele baz w których można znaleźć dobrego stomatologa. Tutaj na przykład slaski.med-katalog.pl/ogloszenia?kategoria=2 jest baza z dentystami ze Śląska i nie tylko. Są także inni specjaliści podani. Warto poszukać kogoś właśnie w tym katalogu.
    • magda_kwiatek Re: Dobry dentysta Katowice 15.01.17, 17:20
      Dojeżdżam do Częstochowy do Centrum Medor medor.pl polecam każdemu, na prawdę warto medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa
    • karogo2001 Re: Dobry dentysta Katowice 14.03.17, 12:54
      freshmed Katowice.Tam jest najlepiej.
    • tadeuszz76 Re: Dobry dentysta Katowice 18.05.17, 14:55
      sprawdź atria.com.pl/kontakt-katowice, maja 5 gabinetów na slasku, ja chodzę tam od lat i jestem zadowolony
    • andrew_w_1984 Re: Dobry dentysta Katowice 22.07.17, 15:02
      Hej! Ja mogę polecić dentystę z centrum medycznego Profmedical. Też miałem problem ze znalezieniem takiego, który by mi odpowiadał, ale ten jest w mojej ocenie najlepszym dentystą w Katowicach.
    • chrisfrannn Re: Dobry dentysta Katowice 05.05.18, 00:27
      Stomatologia Ligota. Cała moja rodzina tam chodzi- wszystko w jednym miejscu. Nie boli i wyglada super. Ceny nie odstrasza ;-)
    • chrisfrannn Re: Dobry dentysta Katowice 06.05.18, 14:05
      Stomatologia Ligota na ul Gdańskiej. Fajni ludzie, pełen profesjonalizm i nie zabijają cenami.
      • czekalowska Re: Dobry dentysta Katowice 23.05.18, 01:06
        Dobry gabinet i doświadczeni stomatolodzy w Katowicach to z pewnością www.periort.pl/oferta/chirurgia-gnatyczna.html Specjalizują się m.in. w chirurgii ortognatycznej, która pozwala na leczenie wrodzonych wad zgryzu wynikających z różnic rozwojowych kości twarzoczaszki. Takie leczenie ma na celu poprawę funkcji układu stomatognatycznego poprzez poprawę warunków zgryzowych oraz, co również ważne, poprawę rysów twarzy Pacjenta.
    • zzsot2zz Re: Dobry dentysta Katowice 25.09.18, 22:39
      W przychodni Staszic na Giszowcu jest bardzo miła dentystka.
    • bulbabar Re: Dobry dentysta Katowice 22.11.18, 17:27
      Ja śmiało mogę polecić Dental Care w Tychach, sam dojeżdżam kilkanaście kilometrów i nie żałuję. Szeroki zakres usług, miło i profesjonalnie
    • Gość: mocary Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.lukman.pl 27.11.18, 20:12
      Od siebie mogę gorąco polecić DentalCare i panią doktor Żak. Fachowe podejśćie do klienta a zbiegi wykonwyane są precyzyjnie z duża dokładnością. Polecam sprawdzić :)
      • marzenablaszka Re: Dobry dentysta Katowice 23.09.20, 15:30
        Nadal dr Żak tam pracuje :D Ja z kolei z Dental Care polecam Pana doktora Witułę, świetny chirurg
    • piotr44nablo Re: Dobry dentysta Katowice 10.12.18, 23:48
      Ja polecam dr Dłucika, który chyba jako pierwszy w Katowicach zakładał implanty więc ma ogromne doświadczenie, szczególnie w trudnych zabiegach jak np. chirurgiczne usuwanie ósemki. Wiem bo miałem usuwaną i nic mnie nie bolało. A to dla mnie było najważniejsze po wcześniejszych przygodach w innych gabinetach. Podaję adres - dlucik.pl.
      • boraczynska Re: Dobry dentysta Katowice 26.01.19, 12:59
        W Sosnowcu jest świetny stomatolog, wyleczył mi juz 3 zeby kanałowo, pierwszy raz nic a nic nie bolało i co najwazniejsze obyło się bez rwania. Przyjmuje na Mościckiego w L&P Wesoły dr Suchodolski. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka