Dodaj do ulubionych

Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy

IP: *.welnowiec.net 27.11.11, 15:18
Proszę o opinie jakie do Was docierały na temat miejsc gdzie można urządzić wesele. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ,...., Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.c201.msk.pl 27.11.11, 18:08
      Obawiam się ,że zabłądziłaś na niewłaściwy portal.
    • Gość: gość Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 06:55
      Restauracja " Mieszko " Os. Tysiąclecia, ul. Ułańska. Byłam tam jako gość na weselu - polecam.
      • Gość: ,...., Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.c201.msk.pl 29.11.11, 12:10
        Tej młodej pani nie o to chodzi. Ona pyta jakie do Was docierały na temat miejsc gdzie można urządzić wesele Jej nie chodzi o twoją opinię tylko informację jak wybrałaś Restaurację " Mieszko " ;)))
    • Gość: anbia Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 16:28
      Polecam Patio Park na Kosciuszki przy parku, dobre jedzenia obsługa na poziomie piekny wystroj, a pozatym to tez zalezy na ile osob to wesele bo bardzo ładnie jest tez w panderossa na trzech stawach i naprzeciwko panderossy tez jest piekna knajpka ale szczegółów nie znam.
      • Gość: ,...., Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.c201.msk.pl 02.12.11, 10:06
        Młoda pani pyta: cyt. Proszę o opinie jakie do Was docierały (!) na temat miejsc gdzie można urządzić wesele. To jest bardzo skomplikowany język ale w skrócie chodzi o to jakie uzyskałaś opinie n.t. lokalu w którym zdecydowałaś się zorganizować wesele. ;)))
        • Gość: ania Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.11, 13:31
          Człowieku ja potrafie czytac i odpisałam pani młodej ze polecam patio park restauracje ktora znam. Wybacz ale nie siedze z kartka przed knajpa po weselach i nie zbieram opinii poleciłam z własnego doswiadczenia.
          • Gość: ,...., Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.c201.msk.pl 04.12.11, 13:07
            Jednak nie do końca. To jest cytowane zapytanie: Proszę o opinie jakie do Was docierały na temat miejsc gdzie można urządzić wesele O ile znam mowę polską i potrafię logicznie myśleć to zapytanie dotyczy : jakie opinie (uzp. wł) do Was docierały na temat miejsc gdzie można urządzić wesele Może nie potrafię logicznie czytać i myśleć ale dla mnie jest to zapytanie jak pozyskiwałem informacje nt lokali, w których urządza się wesela a nie który lokal polecam na urządzenie wesela. A informacje nt lokali można pozyskać z reklamy pisanej w prasie, z szyldu,z reklamy internetowej, z ambony , z informacji szeptanej, z autopsji, itd. Jeśli jednak zapytywaczka nie potrafi sformułować pytania to jej problem.
            • Gość: czesio Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 13:34

>zapytywaczka nie potrafi sformułować pytania to jej problem.

Odpowiadacz i zapytywaczka

• Gość: dana Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.telpol.net.pl 04.12.11, 16:44
                Polecam urocze miejsce i klimat - całkiem blisko od Katowic:

www.podlasem.com.pl

• Gość: , Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.c201.msk.pl 04.12.11, 17:48
                Polecam bar "POd Cycem" na pograniczu Katowic i Mikołowa.
                www.youtube.com/watch?v=dD5QSMvst8M
            • jojosto Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy 18.12.11, 22:49
              ale sie usmialam ;) chociaz nie do konca mam pewnosc, czy o to chodzilo w watku ...
    • Gość: Zwirek Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.play-internet.pl 02.12.11, 14:06
      POLECAM tablica.pl/oferta/naturalny-zwirek-50-litrow-40-zl--IDxaQ5.html
    • Gość: miki Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.11, 19:50
      Może szybciej odpowiedź znajdziesz na tym forum?
    • Gość: Andrzej Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.tktelekom.pl 18.12.11, 10:38
      Polecam KENZO w Czeladzi, wszystko jest jak należy, goście bedą zadowoleni, poza tym można sie dogadać w zależności od upodobań i preferencji.
    • Gość: na wydaniu Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 17:12
      Widzę czasem (przechodząc obok) na Tysiącleciu (obok okradzionego banku) ,że w restauracji
      (nie byłam) Marcepan też się odbywają wesela .
      www.marcepan.info/
      Przez okno czasem widziałam ,że tam jest taaakie jadło .
      Jak ja się byda wydowała to tam bych chcioa mieć przyjęcie.
      Same plusy widza np dupny parking, cisza dookoła bo sam jest dużo krzaków bo jeszcze tam nie wybudowali żadny kukurydzy ani activa.
      Pisze tam teren prywatny 'nie wchodzić' , ale spoko wszyscy wchodzo tam się załatwić bo to jedyne dostępne miejsce bezpubliczne.
      Drugi plus to taki ,że blisko kościół to przy okazji można sobie załotwić kościelny ślub.
      Księża tam są spoko. Ostatni raz i pierwszy byłam tam do spowiedzi.
      Zadawał mi takie pytania ,że trzymałam się tej kratki i myślałam ,ze zarozki ta kratka się urwie i się nakryję nogami.
      To był taki ruby zarośnięty wielki jak niedźwiedź i kojarzył mi się z tymi z Potopu co to 'ociec prać?'
      Inny plus to można tam wyjść przed restaurację i głośno sobie pośpiewać.
      Terazki to modne na osiedlu. Coraz to ktoś rycy o drugiej w nocy
      LUDZIEEEEE GASIĆ ŚWIATŁA wy h...e!
      Wszyscy się budzą z wyjątkiem policjantów , zresztą wcale mnie to nie dziwi bo musieliby delikwenta przesłuchiwać i pisać a to przeca kosztuje a delikwent co miał to pewnie przepił w barze obok.
      Z tego linka widać , że jest elegancko i te sale tak się kręcą ,że aż mi się we głowie zakręciło.
      Jakby ktoś wcześniej ode mnie tam się rzenił to prosza o befel .

• Gość: Eugenio Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: 194.150.167.* 19.12.11, 15:21
        Nie wiesz ile teraz ksionc na tauzenie bieże za ślóp? Możesz podać cały cennik, jak znasz.
        • Gość: ++++ Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy IP: *.c201.msk.pl 19.12.11, 17:10
          No cóż jeśli zapłacisz z vatem to zapłacisz o 23% drożej. Farorz musi wystawić ci fakturę vat i odprowadzić podatek do I urzędu skarbowego
    • mamapabla1 Re: Gdzie wesele w Katowicach lib okolicy 21.12.11, 18:33
      Ja miałam wesele w "Marcepanie" ponad dwa lata temu. Było Swietnie zorganizowane, polecam.
      • Gość: jesteś szalona tnij koszty IP: *.c201.msk.pl 22.12.11, 10:44
        www.rod-giszowiec.cba.pl/sala.html zimny bufet można zorganizować na zewnątrz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka