Gość: tomcio m IP: *.opera-mini.net 19.03.12, 15:11 Już myślałem że kawa i przekąski to z okazji odejscia Prezesa Woracha ale okazuje się że trzeba jednak za nie zapłacić.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u Bardzo dobry pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 16:17 mała rzecz a cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Kawa i przekąski w Kolejach Śląskich IP: *.c193.msk.pl 19.03.12, 16:41 Bilet na trasie Katowice-Gliwice kosztuje poniżej 5zł. Nawet na prąd taki przejazd pociągu KŚ nie zarobi... Spółka sponsorowana przez podatników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Kawa i przekąski w Kolejach Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 17:11 Pani w przejściu na perony w Gliwicach ma atrakcyjniejsze ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Kawa i przekąski w Kolejach Śląskich IP: *.coig.katowice.pl 20.03.12, 08:50 Pewnie w tym scisku będą sprzedawać aż do mometu jak jeden pasażer drugiego obleje czerwonym barszczykiem a co za smród będzie dookoła się roznosił lepiej by zadbali by w spokoju podrózowac a nie aby człowiek po pracy musiał jeszcze wysuchiwać żalów innych pasażeów bo siejednej babie z druga gadać zachciało bo sam pracują jako nauczycielki lub w US i czasu maja mase i nie zmeczone sa to jeszcze gnębią innych pasazerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Kawa i przekąski w Kolejach Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 14:20 Też się obawiam, że gorące napoje będą wylewać się, gdy pociąg wjedzie w rozjazdy, a okruchów z czipsów nikt nie sprzątnie przed przyjazdem do stacji końcowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Kawa i przekąski w Kolejach Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 14:26 "Dodatkowo, w środę i czwartek (21 i 22 marca), automaty obsługiwane będą przez hostessy, które służyć będą pasażerom niezbędną pomocą." Precz z dyskryminacją kobiet. Oczekuję, że niezbędnej pomocy udzieli mi apetyczne ciacho. Zapłaciłam za bilet, więc wymagam luksusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: equator2 Kawa i przekąski w Kolejach Śląskich IP: *.static.sitel.net.pl 20.03.12, 20:33 To i "przedział intymny" wkrótce pewnie się pojawi... Osobiście nie oczekuję od kolei niczego więcej, niż dowiezienia na miejsce o zaplanowanej godzinie, możliwie w pozycji siedzącej i bez żadnych dodatkowych atrakcji, z regionalnymi strojami konduktorów włącznie, i bez oblania gorącą herbatą w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś