Dodaj do ulubionych

Dni Śląska

14.05.12, 12:35
Dni Śląska uważam za bardzo fajny pomysł ale...
Co to za dni Śląska skoro na koncert można pojechać ale nie można już wrócić, bo oczywiście komunikacja miejska po godzinie 22 praktycznie nie istnieje. Jako mieszkaniec Dąbrowy Górniczej nie mogę zostać do końca na koncercie w Sosnowcu czy Katowicach. Po co nazwa Dni Śląska jak to impreza jedynie dla osób mieszkających w pobliżu. Może nie robić zamieszania i zostać przy dniach Dąbrowy, Sosnowca itd. Ja wiem, że być może komunikacja nocna jest nieopłacalna ale sądzę , że na pewno przy okazji takich imprez , czy w weekendy bardzo dużo ludzi by skorzystało. Żyjemy w wielkiej aglomeracji, a tak na prawdę totalnie rozbitej przez brak komunikacji.

PS
Do Sosnowca wybrałem się w końcu samochodem ze znajomymi. Koleżanka po wypiciu piwa i odczekaniu kilku godzin chciała przepadać się alkomatem. Poszliśmy przebadać się na posterunek koło centrum handlowego Plaza, gdzie po wejściu od razu rzucają się w oczy drzwi z wielkim napisem alkomat. Niestety z rozbrajającą szczerością posterunkowy poinformował nas, że nie działa ....
Obserwuj wątek
    • bartoszcze jakich Dni Śląska? 14.05.12, 13:15
      W ostatnich dniach były jedynie Dni Województwa Śląskiego, chyba że coś przegapiłem.
      • artjomka Re: jakich Dni Śląska? 14.05.12, 13:23
        bartoszcze napisał:

> W ostatnich dniach były jedynie Dni Województwa Śląskiego, chyba że coś przegap
        > iłem.

A możno to boły Dni Województwa Stalinogrodzkigo?

Pyrsk!
      • firiduri Re: jakich Dni Śląska? 14.05.12, 20:42
        Przegapiłeś to, że Śląsk nie jest w stanie samodzielnie obchodzić rocznic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka