Dodaj do ulubionych

17-latek zginął w Bytomiu

IP: *.ssnet.pl 12.07.04, 12:41
Łukasz byłeś, jesteś i będziesz - nie zopomnę i to nie tylko ja - NIE
ZAPOMNIMY o Tobie nigdy ... [*]
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolcia To nie do przyjecia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:43
      To nie ten chłopak tylko kierowca powinien zginac.... mam nadzieje ze
      odpowie za to... to niesprawiedliwe zeby ktos w wieku 17 lat ginal przez
      jakiegos idoiote,.. :( :(
    • Gość: Płosior 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 12.07.04, 12:44
      Rispect for Ł.W. [*]
      • Gość: Ewelina 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 12.07.04, 12:57
        To nie dopuszczalne!!! Znałam tego chłopaka tylko z widzenia :( jest mi bardzo
        przykro.
        Kierowca powinien zgnić we więzieniu! Nawet Ci pasazerowie powinni być sądzeni,
        że uciekli z miejsca wypadku nawet nie sprawdzając czy Łukasz żyje! :( [*]
    • Gość: Snapi Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: 62.148.88.* 12.07.04, 12:52
      no nierozumiem dlaczego niekturzy kierowcy nieprzestrzegaja przepisów drogowych
      takich to tylko za kratki odrazu na 3 lata to by jusz tak szypko nie jeździli
      i przez takiego głupka ztracił życie młody chłopak przed którym było całe życie
      ja terz mam 17 lat i niekidy ja słusze cos takigo to sie boje wychodzić z domu
      bo sie boje że strace życie przez takich wariatów
      • Gość: ;-( Alkohol ! ! IP: *.ssnet.pl 14.07.04, 22:36
        NIe tylko nadmierna predkosc byla powodem tragicznego wypadku!!!
        Powodem byl alkohol!!!
        kierowca mial ponad 3 promile...
        pasazerowie nie byli gorsi!
    • Gość: *EnKa* Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 12.07.04, 12:57
      Och... To jest straszne... Aż łzy stanęły mi w oczach... :( :( Tak bardzo mi
      przykro... Coraz więcej młodych ludzi ginie... Coraz więcej bezmyślności wsród
      ludzi... Jeszcze na dodatek, ludzie uciekają z miejsca wypadku...
      Mam nadzieje, że osoba odpowiadająca za to poniesie surową kare, a wyrzuty
      sumienia będa go/ją dreczyć do końca życia...

[*]
      ŁukaszQ, na zawsze pozostaniesz w sercach ludzi, którzy Cie kochali...
    • Gość: Siwy sQuaD Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 12.07.04, 13:04
      Łukasz, spoczywaj w pokoju +++ :(

[*]
      • Gość: Jefrey Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.ssnet.pl 12.07.04, 15:59
        Łukasz byłeś zajebistym kolegom z klasy nigdy Cie niezapomne. Spoczywaj w
        pojoku [*] miał tylko 17 lat =(
    • Gość: Basik Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 12.07.04, 13:07
      Łukasz nigdy o Tobie nie zapomnimy na zawsze pozostaniesz w naszych sercach :((
      [*].A Kierowca razem z tymi co uciekli na Krzesło Elektryczne....
    • Gość: elzunia Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: 213.17.140.* 12.07.04, 13:10
      jestem wstrząsnieta to mogło zdarzyć się każdemu z naszych dzieci.Zacznijcie
      solidnie karać jazdę po pijanemu, może takich dramatów będzie mniej.Czy ktoś
      otoczył pomocą bliskich zmarłego?Pomóżcie rodzinie ja wiem co się czuje w
      takich chwilach.Pomoc to orzede wszystkim nie robienie z dramatu sensacji i
      wypytywania jak to było.W tej chwili to już nie ma znaczenia.Opiekujcie sie
      bliskimi oni zostali z wszystkim wśród żywych, często bez dusznych hien.
    • Gość: Olka Requiescat in pace ! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 12.07.04, 13:33
      Jestem z Chropaczowa gdzie Łukasz mieszkał i łączę się w bólu z jego bliskimi
      składam szczere wyrazy wspólczucia rodzinie zmarłego Łukasza. Mam nadzieje że
      kierowca poniesie konsekwencje swego czynu i swojej własnej głupoty i nie tylko
      on ale również ci co uciekli z miejsca wypadku nawet nie sprawdzajac czy Łukasz
      żyje. śpij aniołku [*]
    • Gość: Kamil J. To Jest Niemozliwe.... IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 13:44
      To co sie wczoraj stalo odmieni zycie Nas znajomych Lukasza
      nieodwracalnie...Jestesmy wszyscy w wielkim szoku,bo stracilismy Kolege.Lukasz
      byl bardzo kolezenski i nigdy nie stwarzal problemow...A tego kto spowodowal te
      smierc ukarzemy sami jezeli nie zrobi tego policja....

Łukasz zawsze bedziesz z nami....Nie zapomnimy o tobie!!!!
    • Gość: Steve Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 13:44
      Łukasz był jednym z mioch najlepszych kumpli. Łączę się w cierpieniu z jego
      całą rodziną i wszystkimi którym był bliski. Tego sukinsyna co prowadził to
      powinni skazać na dożywocie bo lepiej niech sie tu już niepokazuje. Jek był pod
      wpływem alkoholu to mógł sku.... sam jechać a nie zabierać jeszcze kogoś zesobą
      to moze on by zdechł a nie niewinny Łukasz. Łukasz nigdy o tobie niezapomnimy.
      • Gość: znajomy Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.ssnet.pl 12.07.04, 14:55
        szok !!! Ł.W. [*] ;(((((((((((
    • Gość: Goldi_Golden Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.ssnet.pl 12.07.04, 16:59
      powiesić tego kierowce ,to tak nie może być nie winni ludzie gina właśnie
      przez takich !!!!!!!
    • Gość: Kaszol Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: 62.148.88.* 12.07.04, 20:05
      współczuję wszystkim z rodziny :(:(:( był moim dalszym kumplem :(.....niewiem
      dlaczego ona a nie ten zajeb...kierowca powinien dostac dozywocie,jeszcze raz
      skladam kondolencje ++++ Łukasz spoczywaj w spokoju :(:(:(:(:(:(
      • Gość: szfap Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 12.07.04, 20:34
        znalem go tylko z widzenia ... chodzil do reja tak jak JA... szkoda mi go ...
        kolejny niewinny 17-latek niezyje :-((( ['][']['][']['] :-((( spoczywaj w
        pokoju ... szacunek dla Ciebie !!!!
    • Gość: Agnieszka Łukasza już nie ma:( IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:27
      (...)śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą
      zostaną po nich buty i telefon głuchy
      tylko to, co nieważne jak krowa się wlecze
      najważniejsze tak prędkie że nagle się staje
      potem cisza normalna, więc całkiem nieznośna
      jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy
      kiedy myslimy o kimś zostając bez niego
      nie bądź pewny ze czas masz bo pewność niepewna
      zabiera nam wrazliwość tak jak każde szczęście(...)
      (...)kochamy wciąż za mało i stale za późno(...)
      (...)śpieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodzą
      i ci co odchodzą nie zawsze powrócą
      i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości
      czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwszą(...)

bez komentarza...
    • Gość: Zoka :( Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.ssnet.pl 12.07.04, 22:44
      To bardzo bardzo bardzo przykre ... po prostu straszne ... !!
      Taki młody chłopak ... jeszcze mial całe życie przed sobą ... Łukasz ! Choc Cię
      dobrze nie znałam ... nie zapomnę o Tobie... o tym co się stało ... Zawsze
      zostaniesz w sercach i pamięci twoich znajomych,, Twojej rodziny szczególnie...
      bo to ona najbardziej to przeżywa... Bo to po prostu ShOk i jeden wielki
      koszmar !! :(:(:(
      A Ci co ucielki, a kierowca szczególnie powinni solidnie za to zaplacićććć!! :(
      ['] ['] ['] ['] Ł.W. ['] ['] ['] [']
    • Gość: Wita :(( Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.ssnet.pl 13.07.04, 10:51
      Znałam go tylko z lat gimnazjum, bo chodziliśmy do jednej szkoły, ale mimo to
      nigdy go niezapomne. To co sie stało to do mnie koszmar. Po tym wszystkim ja
      czuje, że nie jestem sobą chodze smutna i zamyślona i wiem, że moje życie też
      sie zmieni. Składam najszczersze kondolencje rodzinie z wyrazami współczucia.
      ŁUKASZ SPOCZYWAJ W POKOJU WIECZNYM AMEN.
      • Gość: Asia Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 13.07.04, 21:36
        współczuje wam wszystkim =/3 lata temu zginąl w Bytomiu w centrum przy pizza
        hut mój kolega;( -został zadzgany nożem-miał wtedy 16 lat (rocznikowo 17)i
        smutno mi jest gdy widze jego mame,która mieszka blisko mnie ;( eH...ale mam
        nadzieje,że gdziekolwiek są on i Łukasz są szczesliwi...
    • Gość: Wuju Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.ssnet.pl 13.07.04, 12:54
      NA początku gdy usłyszałem że Łukasz nie żyje nie umiałem w to uwierzyć
      myślałem żę ktoś jakąś plote puścił dopiero gdy poszłem i sie upewniłem i
      zobaczylem te dzrzewo to troche mnie to uświadomiło. Szkoda mi Łukasza miał
      dopiero 17 lat :(. NIech to jest przestroga dla tych którzy jeżdzą z pijanymi
      kierowcami.Łukasz spoczywaj w pokoju będę o Tobie pamiętać.Spoczywaj w
      pokoju.Śpieszmy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą.
    • znajoma6 Re: 17-latek zginął w Bytomiu 14.07.04, 23:11
      Znałam Łukasza tylko z Gimnazjum,chodził tam gdzie ja..do Reja.

Łukasz nigdy Cię nie zapomnimy...
      Spoczywaj w Pokoju..;([*]
      SZCZERE KONDOLENCJE DLA RODZINY...;(
    • Gość: hmmm Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.tychy.net.pl / 80.55.186.* 15.07.04, 20:26
      wszyscy najeżdżacie na kierowce ale ten koleś chyba miał swój rozum i sam mógł
      zdecydować czy wsiąść do tego auta czy nie nie chce gdybać ale pewnie też był
      wypity jak by zginął gość który siedział obok niego to najeżdżalibyście na
      Łukasza że go trzeba zamknąć bo był pasażerem.... pomyślcie troche każdy
      decyduje za siebie nie przecze że to głupia śmierć ale wsiadając do tego auta
      powienien wiedzieć na co się decyduje.... proste
      • Gość: NFC! Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 16.07.04, 13:30
        hmmm kurwa nie wypowiadej sie lepi na tyn temat!!!!!!!!bo zes nie stracil
        przyjaciela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Zuzia Re: 17-latek zginął w Bytomiu IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 19.07.04, 19:08
      Naprawdę Łukasz pozostanie w naszych sercach na zawsze..Mam tylko pytanie-czy
      te osoby które uciekły z miejsca wypadku czują się dobrze z tym co się
      stało..moze powinny się ujawnić??Odszedł jeszcze jeden wartościowy człowiek:(
      [*]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka