Dodaj do ulubionych

Firma do przeprowadzki

16.01.13, 00:16
Żeby było niedrogo a sprawnie - możecie doradzić jakąś firmę? czeka mnie przeprowadzka z Mysłowic do Katowic
Obserwuj wątek
    • pann_a_nikt Re: Firma do przeprowadzki 17.02.13, 22:02
      ja mogę polecić taką firmę transportową kiedyś korzystałam z ich usług w zakresie przewiezienia mebli z Niemczech, więc możliwe, że takimi przeprowadzkami też się zajmują, choć oczywiście najbezpieczniej zadzwonić i zapytać ;)
      • tftf Re: Firma do przeprowadzki 24.02.13, 02:19
        Przeprowadzki Warszawa - Katowice, Firma Eleganckie Przeprowadzki oferuje przeprowadzki między miastowe, przeprowadzki Warszawa, przeprowadzki międzynarodowe. Na prawdę polecam, Panowie byli bardzo sympatyczni, obiecałem im że będę ich polecał w wolnym czasie więc polecam. Panowie są młodzi, mają cel w życiu, są słowni i profesjonalni. Przeprowadzka z nimi to sama przyjemność. Dla osób przeprowadzających się w Warszawie mają darmowe kartony :)
    • andrzej829 Re: Firma do przeprowadzki 18.02.13, 06:53
      W styczniu potrzebowałem przetransportować lodówkę oraz pralkę z Radzionkowa do Katowic na Giszowiec wyszło około 34km. Zapłaciłem 60zł. w tym wniesienie na 2 piętro. Podaję numer do gościa 788-016-016.
    • nikodem576 Re: Firma do przeprowadzki 19.03.14, 19:33
      Osobiscie polecam www.przeprowadzkakatowice.pl
      • nikodem576 Re: Firma do przeprowadzki 19.03.14, 19:36
        Albo tą firmę<a href="www.przeprowadzki-slask.eu" target="_blank" rel="dofollow">www.przeprowadzki-slask.eul/</a>
    • dominikagarnekk Re: Firma do przeprowadzki 19.06.14, 18:00
      Ja polecam firmę z Warszawy warszawa.przeprowadzki.pl/ . Korzystałam już kilka razy z ich usług i za każdym razem byłam bardzo zadowolona.
    • nikodem576 Re: Firma do przeprowadzki 04.08.14, 11:52
      Firmy bez doświadczenia nie mają szans przetrwać w tej branży, więc większość ma ma należyte przygotowanie. Wystarczy unikać tytułów pod tytułem szybko i tanio bo to się branży przeprowadzki wyklucza. polecam www.przeprowadzkikatowice-24.pl
    • michal.wandzik Re: Firma do przeprowadzki 25.11.14, 22:04
      Temat stary ale może się komuś przyda. Ja polecam Wam przeprowadzki-profesjonalne.pl Dobra i solidna firma.
      • kasiaczaj88 Re: Firma do przeprowadzki 30.11.14, 21:26
        Sprawdzona i bardzo dobra firma :)
        www.speedpack.com.pl/
    • alan567 Re: Firma do przeprowadzki 27.11.14, 18:00
      Sprawnie, szybko i kompleksowo działa firma Alan Przeprowadzki. Bez problemów przewiezie mienie z dowolnego miejsca w Polsce w inne. Pod tym linkiem można zapoznać się z ofertą: alan-przeprowadzki.pl/oferta
    • jarekseo Re: Firma do przeprowadzki 11.12.14, 14:39
      To świetna sprawa Kamilos ;) Ja znalazłem coś takiego taxi-bagaz.com.pl
      Widziałem mnóstwo pozytywnych opinii więc pewnie autorowi tematów się przyda.
      • brylek.88 Re: Firma do przeprowadzki 12.12.14, 14:22
        Wątek w sumie już ma rok, ale gdyby ktoś jeszcze kiedyś potrzebował takiej firmy, to niech zajrzy tutaj. Sprawdzona, miesiąc temu kiedy sam się przeprowadzałem. Więcej reklamować nie będę, bo widzę, że wyżej też są jakieś propozycje, więc najlepiej porównać ceny.
        • nikodem576 Re: Firma do przeprowadzki 13.12.14, 18:00
          Przecież to firma ze stolycy a tu mowa o Śląsku Górnym Śląśku. Polecam www.bagazowka-katowice.pl. Z nimi przeprowadzisz się ale też przewieziesz lodówkę, pralkę i inne rzeczy.
    • niutek83 Re: Firma do przeprowadzki 11.01.16, 22:29
      Osobiście polecałabym Trans-Speed. Śląska firma, ale jak trzeba, to inne województwa też obsłużą. Skorzystałam do przewozu co cięższych sprzętów pod nowy adres, i jestem zadowolona. Sami zabezpieczyli meble, o wnoszenie na trzecie piętro też nie musiałam się prosić, tak że z czystym sumieniem polecam. Wyceny dokonują indywidualnie, więc trudno mi powiedzieć, ile by to kosztowało Mysłowic, ale można do nich zadzwonić. Tu jest ich strona: www.przeprowadzkikatowice.pl/
    • effciaster Re: Firma do przeprowadzki 24.02.16, 22:27
      Ja byłam bardzo zadowolona z www.dar-bet.com.pl/. Wyznacznikiem wyboru był dla mnie koszt i opinia innych i ta firma wypadła bardzo dobrze w moim podsumowaniu. Cenowo są regularni lub nieco poniżej średniej ale jeśli chodzi o poziom wykonania usługi - bardzo się wybijają. Mają profesjonalne sprzęty, a panowie, którzy pakują (!) przedmioty robią to z czasami nadmierną dbałością co bardzo mi się podobało. Ze swojej strony polecam.
    • jowkakotka Re: Firma do przeprowadzki 13.10.16, 12:31
      Jak niedrogo i sprawnie to polecam langner-trans.com Przewożą nawet nietypowe rzeczy (u mnie był to fortepian ;))
    • ludwiqs Re: Firma do przeprowadzki 24.05.18, 17:58
      Jeżeli nadal szukacie firmy do przeprowadzki, to ostatnio korzystałem z usługi firmy Japa & Co. Na dzisiejsze czasy to naprawdę najlepszy wybór. Nie trzeba martwić się o kartony, ani o sposób wyniesienia rożnych klamotów :) Wszystkim się sami zajęli. Wszystko poszło sprawnie. www.japa-przeprowadzki.com.pl/
    • ludwiqs Re: Firma do przeprowadzki 04.07.18, 15:42
      Japa & Co. Szybko sprawnie i na temat. Bez zbędnych słów. Satysfakcja gwarantowana.
    • kunkemarta Re: Firma do przeprowadzki 19.03.19, 16:27
      Jeżeli chodzi o www.kubalak.eu/ to polecam firmę Kubalak. Działają naprawdę sprawnie i szybko. Przeprowadzka to zawsze męczący z życiu okres, więc lepiej powierzyć to fachowcom i wtedy wszystko pójdzie dużo sprawniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka