Dodaj do ulubionych

Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć ko...

26.01.13, 18:01
Jestem za. Ale koniecznie na linii którą i ja jeżdżę do pracy. Wtedy ze względu na szefa będzie wzorowo obsługiwana.
Obserwuj wątek
    • Gość: Antek Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 18:39
      popieram, ponadto pracujący w fabrykach papierosów powinni obowiązkowo palić, pracujący w browarach pić piwo (niech znaja jego smak), nauczyciele powinni chodzić na zajecia prowadzone przez innych nauczycieli, w pracujący w zakładach produkujących bieliznę damska powinni ją nosić (niezależnie od płci)...:))))))
      • Gość: Kierownik Octowni Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 19:35
        A dyrektorzy i kierownicy powinni jezdzić autobusami najlepiej w kamizelkach z napisem jestem kierownikiem w kzkgop zarabiam xxx PLN.
        Ciekawe czy był by jakiś odważny? A wszystkich którym brak odwagi do przyznania się do swojego dzieła należy po prostu zwolnić.
      • Gość: Antek Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 20:06
        Nie oczekujmy zatem, że każdy bedzie korzystał z dóbr oferowanych przez zakład w którym pracuje, pokazują to przykłady wymienione wcześniej, że w pewnych sytuacjach może to być absurdem. Natomiast osoby odpowiednie osoby powinny znać jakość usług za które są odpowiedzialne
        • Gość: Kierownik Octowni Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 22:42
          Jakość jest niska odpowiedzialność żadna. Wszyscy o tym weiedzą nikt z tym nic nie robi bo nie musi.
        • Gość: pasażer Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.13, 10:03
          Antek.. to dlaczego kolejarze nie chcą zrezygnować z darmowych biletów, policjanci, prokuratorzy, sędziowie, posłowie, mundurowi ze swych przywilejów, górnicy ze deputatu węglowego, przecież to też z ich pracy ich produkt? Nie wiem, ale przypuszczam,że pracownicy i dyrekcja KZK GOP posiadają przywilej darmowego przejazdu i Ci z dyrekcji z tego rezygnują?
          • Gość: Antek Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 10:49
            Cytat:"Sądzę, że członkowie Zarządu KZK GOP powinni przez rok obowiązkowo podróżować wyłącznie liniami komunikacji miejskiej" Usciślijmy zatem czy dotyczy to czasu pracy czy też tylko czasu wolnego (poza pracą), bo jakoś dla mnie absurdem jest ingerowanie w wolny czas i wolny wybór człowieka. Uściślijmy też czy każdy człowiek za zarobione pieniądze może robić to co chce i czy np. kasjerka pensję zarobioną w jednej sieci handlowej może wydawać w innej?:)))))))

• Gość: Kierownik Octowni Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 11:52
              A dla mnie nie jest bo KZKGOP przez swoje nieudacznictwo marnuje czas tysiącom ludzi I ustami pani rzecznik twierdzi ze jest super.
              jeśli jest super to dmuchać czerwonym albo ludzi limuzynami wozić.
              Dlaczego Kowalski do pracy ma dojeżdżać czerwonym a konduktor kontrolujący go autem i to za pieniądze kontrolowanego? Jakość świadczonych przez jego pracodawce jest tak niska ze się komunikacja miejska od dojeżdżania do roboty się nie nadaje!
              Ponieważ jednak ludzie nie maja innego wyboru może być tak a nawet jeszcze gorzej. A pani rzecznik i tak powie ze jest super. Może na przykład prezydenci miast tez powinni jeździć publiczną komunikacją?
    • Gość: abc Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.ha2-s.us.edu.pl 26.01.13, 18:41
      Także popieram. Powinni jeździć, nie tylko przez rok, ale przez cały czas.
    • Gość: Ada Mentalność Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 19:50
      Czytając artykuły o niektórych prezesach czy politykach dowiaduję się, że codziennie korzystają z komunikacji miejskiej. Niestety, nie znam ani jednego przykładu z Polski.
      Oglądając zagraniczne filmy, możemy zobaczyć wpływowych ludzi, którzy do pracy dojeżdżają pociągiem, metrem, autobusem. Samochody zostawiają na parkingach na obrzeżach miasta, w pobliżu przystanku.
      W Polsce uważa się, że komunikacja miejska jest dla plebsu. Dlatego każdy "biznesmen" kupuje jak największe auto i przemieszcza się nim od progu domu do drzwi biura, restauracji, przychodni czy kościoła. Dlatego decydenci nie inwestują w rozbudowę infrastruktury komunikacyjnej (centra przesiadkowe, przystanki, parkingi), modernizację taboru (autobusy, pociągi, tramwaje), organizację przewozów (spójne rozkłady jazdy, wspólne bilety, ...) i propagowanie komunikacji zbiorowej.
      A może ktoś widział burmistrza, prezydenta, marszałka swojego miasta na przystanku? Prezydent Hankę widziałam na stacji metra. Szkoda, że tylko z okazji otwarcia.
      Jak minister Nowak jechał pociągiem, pokazały to wszystkie stacje telewizyjne. A przecież ma zniżkę na kolej.

Czytam, że niektórym forumowiczom dziwnym wydaje się pomysł, aby zarząd KZK korzystał z autobusów. Czyżby uważali, że to obciach? Pomijam tu zainteresowanie zawodowe.
      • Gość: minos Re: Mentalność Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 20:37
        Znam jednego polityka, który jeździ kolejową komunikacją publiczną. Ale nie wiem, czy jeździ tramwajami, autobusami i metrem. To Józef Oleksy.
      • Gość: Oma Re: Mentalność Polaka IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.13, 22:02
        Kiedyś podobno widziano prezesa Urbańczyka, jak wsiadł do autobusu. Ale nie było miejsca siedzącego, ciasno było więc szybko wysiadł i złapał taksówkę. Chętnie pozuje przy tramwajach i autobusach jak są kamery TV.
        • Gość: Gynek Re: Mentalność Polaka IP: *.free.aero2.net.pl 26.01.13, 22:34
          Wystarczy zobaczyć ile aut stoi pod KZKGOP czy pod PKM-ami lub przy zajezdniach tramwajowych, widać ci ludzie w ogóle nie polecają podróżowania komunikacją miejską
          • motorniczats Re: Mentalność Polaka 27.01.13, 08:38
            Gość portalu: Gynek napisał(a):

> Wystarczy zobaczyć ile aut stoi pod KZKGOP czy pod PKM-ami lub przy zajezdniach
            > tramwajowych, widać ci ludzie w ogóle nie polecają podróżowania komunikacją mi
            > ejską

Jak byście znali stan techniczny tramwajów, a ludzie z zajezdni jeszcze mówią jakbyście widzieli tramwaj od spodu to byście tym nie jeździli
    • pppx Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć ko... 26.01.13, 20:45
      A co maja powiedzieć mieszkańcy Podlesia i Zarzecza jest ich już 10tyś mieszkańców i mają tylko jedna linie do centrum miasta i nie narzekają.
      • Gość: ja Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 13:08
        Są tak strasznie pokrzywdzeni, że praktycznie 100% autobusów jest niskopodłogowa i klimatyzowana.
        A to nie zasługa KZK GOP tylko faktu, że nasz prezydent mieszka nieopodal a Ikarusy są zbyt głośne, brzydkie i smrodzą...
    • kosimus Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć ko... 26.01.13, 23:13
      Głupawy słowny populizm: "na co idą moje pieniądze?!".
      Jak je komuś dajesz, np. płacisz za przejazd, to już nie są twoje. Proste jak drut.
    • Gość: xyz Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.c193.msk.pl 27.01.13, 01:05
      Nie lękajcie się - doroczna podwyżka cen biletów już w marcu ! :/
    • j-230 Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć 27.01.13, 09:58
      CIEKAWE ,ALE NIESTETY W SOBOTY I NIEDZIELE to komunikacja miejska NIE ISTNIEJE ,bo KZK GOP ma TAKI KAPRYS -ciekawe kiedy doczekam się czasów GDZIE CO 15 MINUT będzie jedzić cały KZK GOP -CHYBA NIGDY BO TO JEST ""POLSKA""" CZYLI LENISTWO DO POTĘGI N-TEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jerry Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 15:33
      Uświadomcie sobie wszyscy że zarząd to np Uszok!!!
    • Gość: J z B Re: Szefowie KZK GOP powinni obowiązkowo jeździć IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 20:34
      POPIERAM!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka