broneknotgeld 17.07.04, 07:59 "Jedność Gornoślonsko" Ślonzek wyńdzie nom ze tego? Jedność - jakby coś nowego Gornoślonsko na poczontek Toż niych leci tukej wontek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 08:01 Szyga,Brehmer i Gorzelik Ze Gaszyńcym razym w zgodzie Wspolnie zrobić by to chcieli Możno bydzie to już w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 08:03 Niych dubeltowo tyn wontek leci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=14248347&a=14248347 We Rudzie Ślonski i tu sie kleci. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 08:11 Kandydat na synatora Szukać kandydata trza na synatora Chyba na Smolorza przidzie teroz pora Okryng katowicki możno za nim stanie Kampanio czas zaczońć panowie i panie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 08:25 Tyn wontek Chciyjcie dać na inksze fora Prziszła na to przeca pora Jo żech tu doł i we Rudzie Dyć niych łon we Ślonzek pódzie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 08:27 "Jedność Gornoślonsko" przeca Może wyńść ze tego neca Fest połonczom niych nos linki Skiż radości - a niy mynki. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 08:31 Trza sie cieszyć - ślonsko zgoda Szczyńściym przeca - czeba dodać I choć ciynżke z tym poczontki Niychej rosnom durś te wontki. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 08:43 Tarnowske Gory już majom wontek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=14248634 Wlyźcie - szkryfnijcie coś na poczontek. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 14:04 Edukacjo regionalno Przi edukacji stowiom na JEDOŚĆ Coby już była tako powszedniość A że som cosik tyż ze tym "broja" Niychej se stanom tam kaj jo stoja. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 15:49 Szajsnoł żech sie na Platformie Wiym - jo niy jest w jejich "normie" Co mi teroz sie łostało? Konsek Ślonska? - Dlo mnie mało W gowie przeca Ślonzek cały Tym cieszyły by se gały Dyć kto ło tym richtig myśli? To nikomu sie niy prziśni? Tyż wiym - dzisioj to za wczas Poślom ze tym mie kajś w las Dyć tam zielyń - toż nadzieja Duszom jo sie wtedy śmieja. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 17.07.04, 16:09 Trza nom kożdy konsek wspiyrać Ze marasu je pozbiyrać Umyć łogrzoć dać tyż jodła By sie ślonsko dusza znodła Tam kaj nawet niy szukomy Choć jom przeca wszyńdzie momy Potym "klocki" zaczońć skłodać Co wom wiela byda godać Przidzie Ślonzek czy niy przidzie? - Przeca lepi jednak bydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 18.07.04, 08:33 Statut Zwionzku Gornoślonskego Co by ty pedzieć ło tym wom rano? Jedność - w statucie jest zapisano Se łod poczontku tak naszkryflali Choć czasym ło tym zapominali Szczyńsciym czytajom go zaś terozki Wiedzom że wspolne som nasze troski Skuli "amnezji" wiela straciyli Dyć to jest ważne - jednak przeżyli Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 18.07.04, 19:42 "Niy poddom sie" Boch z Rudy przeca jest Słuchejcie mie Czeba to wspiyrać fest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Jedność Gornoślonsko IP: 62.233.241.* 18.07.04, 20:24 - BRONKU... Szkoda Twego pióra - Na takie coś "hurra". (HKP) ...CZUWEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 21.07.04, 07:05 "Gra" niy idzie ło te "zwionzki" Ale Ślonska piykne konski Co w tutejszych przeca duszach Bestoż swoje szkryflać musza. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 22.07.04, 07:55 Ze tom JEDNOŚCIOM zaś w przodek rusza Bo przeca ślonsko jest moja dusza. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 23.07.04, 12:48 "W tych wyborach niy wysztartujymy" Anonim jakiś tako mioł godać "Pionto Kolumna"? - Przimiyrzo szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 23.07.04, 12:51 Przi sztyrech stronach pionto se znodła? Zarozki tako istnych ubodła? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 23.07.04, 13:00 Niy idzie godać że ktosik - zdrajca Czuja w tym jednak Platformy jajca PO niy wyńdzie cołkym na zdrowie Jak mandat chyci Przimierza czowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 23.07.04, 13:11 Wybryki? "Zwionzek Gornoślonski niy chce polityki" Toż to możno Szygi jakoweś "wybryki" Ździybeczko uciyrpi na tym jego forma Co łon mo we zocy? Wiymy - dyć Platforma Możno chnet na posła z PO zasztartuje Już jakby przi nosie tyn mandat aż czuje Dyć Zwionzek istnieje dziynki ludzom w Kołach Kaj ło synatora Ślonska trza zawołać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Łubu, dubu, łubu, dubu... IP: 5.5.* / 80.58.34.* 23.07.04, 19:05 To godoł Jo broneknotgeld. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Łubu, dubu, łubu, dubu... 24.07.04, 09:33 Dziynki za dźwigniyńcie wontku Niych se bydzie na poczontku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik "Miś" - remake ???? IP: 5.5.* / 80.58.34.* 24.07.04, 13:51 Nie załapałeś? :P Trudno, Twoja strata. W filmie "Miś", jest taka scena, gdzie trener Jarząbek wpada do gabinetu swojego prezesa i zaczyna do szafy śpiewać i gadać, same pochlebstwa, bo w szafie był magnetofon. Jak nie widziałeś tego filmu, to nie zrozumiesz, ale spytaj się kogoś co widział, bardzo śmieszny kawałek. Przechodząc koło tego wątku, wchodzę i co widzę: zero dyskusji, a co jakiś czas wpada jakiś gościu i śpiewa piosenki (!!??) ku czci swoich szefów, jakieś "uprzejme donoszenie", a wszystko w takim klimacie jak w tej komedii. To sobie przypomniałem tą scenę, i się tak ubawiłem, że nie mogłem się powstrzymać od napisania tego j/w. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.w Re: "Miś" - remake ???? 24.07.04, 14:51 Kto w czyjich myślach tukej se czytoł - ło to se wcale niy byda pytoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Jak u Stanisława Bareji można się rozweseli (-ć) IP: 62.233.241.* 24.07.04, 18:53 Łubu, dubu, łubu, dubu, Nie nam żyje prezes (naszego) klubu - Nieeech żyyyjeee naaam !!! ... (To śpiewałem ja, trener Jarząbek.) Łuuubuuu, duubuuu, ławka wąska, Niechaj żyje "Jedność Górnośląska" - Nieeech żyyyjeee naaaaaam !!! ... (.........................[???]) (HKP) Czy o coś w tym rodzaju chodziło? CZUWAJ, ALIK!!! CZUWAJ, BRONEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Jak u Stanisława Bareji można się rozweseli (-ć) IP: 62.233.241.* 24.07.04, 19:12 K O R E K T A Szlag by to trafił: urwało mi "ch"!!! (w pierwszej zwrotce) Żeby się tylko Pan Prezes o to "ch" nie obraził!? Miało być, oczywiście, tak: Łubu, dubu, łubu, dubu, Niech nam żyje Prezes (Naszego) Klubu! - Nieeech Żyyyjeee Naaam !!! (To śpiewałem ja, trener Jarząbek.) (HKP - korekta) Dodatkowo, dla podkreślenia szacunku, niektóre WAŻNE SŁOWA, napisałem z dużej litery. ...CZUWAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: Jak u Stanisława Bareji można się rozweseli ( IP: 5.5.* / 80.58.34.* 24.07.04, 19:32 Właśnie tak. Pierwotna wersja skeczu (autor S.Tym): "Jarząbek (do szafy): Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochudzki Ryszard, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! Jarząbek (do szafy): To jeszcze ja - Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek. [..] Hochwander: Ssssłuchaj, jak ty wyszedłeś, wbiegł tu jakiś facet i zaczął gadać do szafy wierszem, a potem zaśpiewał piosenkę na twoją cześć. Miś: Piosenkę? Hochwander: Gdybyś słyszał te bzdury..." Pamiętacie ? (wersja pełna : www.bareja.neostrada.pl/skrypt.htm ) Wersja nowa (autor broneknotgeld) na wątku wyżej. Zresztą tak się rozglądając po forach trochę, to wydaje mi się że broneknotgeld, jest specjalistą w solowym śpiewaniu do szafy :-] Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jak u Stanisława Bareji można się rozweseli ( 25.07.04, 15:18 Ale to niy jest wcale moj bolok Że jo dość czynsto "śpiywom" se solo Godka ło Ślonsku niych leci piyknie Mie tego richtig yno wystyknie Że jo jom szkryflom cosik za wiela? I tak za mało na ślonsko sztela Po prowdzie żech w tym niy cołkym som Jakoś uciecha już ze tym mom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jak u Stanisława Bareji można się rozweseli ( 25.07.04, 15:20 Stołki profity kajsik se mom Dlo Ślonska łod sia jo wiela dom Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 26.07.04, 21:15 Trza tako Trza do wyborow dować durś swojich Niychej sie Ślonzok tego niy boji Dyc mody teroz fest sztudiyruje Poparcie zowdy we tym niych czuje Tukej być majom dlo niego szanse Piniondz robota i tyż awanse Kultura piygno godno rozrywka A nad tym Ślonzek - choć niy przikrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 29.07.04, 18:25 Niy przikrywka Dyć przeca Ślonzok w Polsce mo znaczyć A i w Europie sie niy łonaczyć By prziszoł dlo nos tyn czas pogodny Region we UE był richtig godny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasikoonik Re: Jedność Gornoślonsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:26 Cy by uo Polska miou mjec' starani? I sto lout dali arbajcic' dloo Ni? Rahuba szpetno, darymne hyn'ci. Downo Mu przeszuo. Jurz Go niy kryn'ci. Woli se przed sia dorobic' w ojro, dziynki za "mjody", kej uoone zojroom! A co sie tyko Regjoona sprawy, kej bydzie polski, to jak ryszawy. Farba ta na mys'l prziwodzi zowdy fauszywos' lisa. Wredno doprowdy. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 30.07.04, 22:13 Region we Polsce - łona w Europie To jest i bydzie choć możno dropie. - forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261 Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 30.07.04, 22:14 Smolorz ło "Jedności" tyż naszkryfloł cosik Talara dciepnoł czy yno swoj grosik? Po jymu do zadku to co "stare" ciongnie We budowa Ślonska przeca se niy wciongnie Łon to wszysko widzi ciyngym "przez Uszoka" W jedna strona paczy - wyńdzie na boroka Dyć "stare" ze "nowym" niy zowdy sie bodzie Ze szkodom dlo Ślonska może być we zgodzie Zwionzek Gornoślonski to niy "vipy" ino Zowdy byda tukej ło tym przipominoł Niychej Koła poprom co Szyga podpisoł To nudli niy bydzie żodyn na tym wiyszoł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 24.08.04, 20:33 Czy ta "Jedność" ciyngym jest? Czy sie kajś schowała fest? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Jedność Gornoślonsko 07.09.04, 12:57 Terozki Szyga zrobioł swoj ruch Opole pedzioł - jeronie BUCH Toż gornoślonsko przeca stolica Co mu łodpedzom we Katowicach? A jako w Bielsku czy Czynstochowie? Dropnoł se prezes przi tym po gowie? Jo bych Opolu doł wojewody We Katowicach sejmik - dlo zgody Jakby zaś niy szło tak powelować To Ślonzek cołki z Wrockym budować. Odpowiedz Link Zgłoś