porarelaksu 15.02.13, 11:02 Już myślałem, że pobili się o kwestię zasadności wprowadzenia sankcji na Kubę albo konsekwencje Traktatu Wersalskiego :) www.youtube.com/watch?v=JS2xAaaNLm0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clamcay Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg... 15.02.13, 12:06 jest mi z tego powodu strasznie wszystko jedno... Pobił sie wrocławianin z poznaniakiem, ale powstał kolejny artykuł psujący wizerunek Bytomia no i przy okazji szpila w stronę Muzeum Śląskiego. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r IP: 91.229.22.* 15.02.13, 13:46 Biedny ten Bytom, bo zjeżdża się do niego HOŁOTA z całego kraju! Ta sprawa wizerunku mu nie popsuje (jeszcze bardziej) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r IP: 195.94.209.* 15.02.13, 14:58 Policjanci z Bytomia mają jakieś wejścia w GW. Codziennie czytam, że właśnie rozwiązali kolejną zagadkę kryminalną. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg... 15.02.13, 12:10 pierwsze słyszę o takim stereotypie mieszkańców Wielkopolski. No ale piet, który "pisząc artykuł" wstydzi się pod nimi podpisać zapewne wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
t1950 Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg... 15.02.13, 13:47 Najgorsze jest to, że "gorole" budują Muzeum Śląskie! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Muzeum Śląskie 15.02.13, 15:06 t1950 napisał: > Najgorsze jest to, że "gorole" budują Muzeum Śląskie! Polacy,polscy terroryści będą mieli co oglądać.POW - Polska Organizacja Wojskowa,jest uznana za terrorystyczną na obcym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez FUZEKLA Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 17:45 Ja, chopie my szlyzjerzy terozki uodpoczywamy, niech gorolle sia nachrobiom. Ida se suepnonć cejn flaschek marcipanlikier. Czimcia sia chiule. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r 15.02.13, 15:19 A ja myślałem że to tylko skecz... Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Jak widać Ślązak z Wrocławia pomylił się w jednym, 15.02.13, 18:28 ... nie tylko są tam sami złodzieje, to jeszcze bandyci na dodatek ;-) To żart, znam BARDZO wielu pyrorzy, którzy są wspaniałymi ludźmi. Czasami mam wrażenie, że Pyrorz i Hanys to kuzyni - z nimi da się dogadać, ale z tymi z altrajchu i całej Polski zaboru ruskiego to ni chu chu dogadać się nie da ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek Re: Jak widać Ślązak z Wrocławia pomylił się w je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 20:13 Kongresowka to szambo!! zaorac i posadzic buraki! Otoczyc murem na 6metrow z zasiekami i drutem kolczastym pod wysokim napieciem! pEDZCIE SOBIE ZA TYM MUREM BIMBEREK,BIJCIE ZONY jak to w waszej tradycji robta co chceta....zwierzaki dzikie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cihrano Re: Jak widać Ślązak z Wrocławia pomylił się w je IP: *.free.aero2.net.pl 15.02.13, 22:17 Pieprzysz rojber jak aktywista SRAS,-iu Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg... 15.02.13, 20:10 Jesli jest to budowa slaskiego urzedu marszalkowskiego, to powinni tam pracowac slascy robotnicy, a przynajmniej Urzad powinien dawac zlecenia glównie firmom z G.Slaska, no powiedzmy: z wohewództwa. Co tam robia (pija) robole z Wielkopolski i z Dolnego Slaska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruchała Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r IP: *.free.aero2.net.pl 15.02.13, 22:40 Moze naparzaja szlyzjerstwo, i gniota slaskie dziouchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Kazda Ślązaczka wie, że Murzyn lepszy niż Gorol. IP: 188.123.223.* 05.03.13, 14:50 Zwłaszcza ze Sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś