Dodaj do ulubionych

Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg...

15.02.13, 11:02
Już myślałem, że pobili się o kwestię zasadności wprowadzenia sankcji na Kubę albo konsekwencje Traktatu Wersalskiego :)
www.youtube.com/watch?v=JS2xAaaNLm0
Obserwuj wątek
    • clamcay Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg... 15.02.13, 12:06
      jest mi z tego powodu strasznie wszystko jedno...
      Pobił sie wrocławianin z poznaniakiem, ale powstał kolejny artykuł psujący wizerunek Bytomia no i przy okazji szpila w stronę Muzeum Śląskiego. Gratulacje
      • Gość: mada Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r IP: 91.229.22.* 15.02.13, 13:46
        Biedny ten Bytom, bo zjeżdża się do niego HOŁOTA z całego kraju!
        Ta sprawa wizerunku mu nie popsuje (jeszcze bardziej) :(
      • Gość: maro Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r IP: 195.94.209.* 15.02.13, 14:58
        Policjanci z Bytomia mają jakieś wejścia w GW. Codziennie czytam, że właśnie rozwiązali kolejną zagadkę kryminalną.
    • polsz Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg... 15.02.13, 12:10
      pierwsze słyszę o takim stereotypie mieszkańców Wielkopolski. No ale piet, który "pisząc artykuł" wstydzi się pod nimi podpisać zapewne wie lepiej
    • t1950 Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg... 15.02.13, 13:47
      Najgorsze jest to, że "gorole" budują Muzeum Śląskie!
      • rico-chorzow Muzeum Śląskie 15.02.13, 15:06
        t1950 napisał:

> Najgorsze jest to, że "gorole" budują Muzeum Śląskie!

Polacy,polscy terroryści będą mieli co oglądać.POW - Polska Organizacja Wojskowa,jest uznana za terrorystyczną na obcym terenie.
      • Gość: Lopez FUZEKLA Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 17:45
        Ja, chopie my szlyzjerzy terozki uodpoczywamy, niech gorolle sia nachrobiom. Ida se suepnonć cejn flaschek marcipanlikier. Czimcia sia chiule.
    • pacynka0258 Ale nius 15.02.13, 14:06
      w sam raz na GW
    • tanebo Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r 15.02.13, 15:19
      A ja myślałem że to tylko skecz...
      • rico-chorzow Polacy 15.02.13, 15:52
        to terroryści.
    • rojberek Jak widać Ślązak z Wrocławia pomylił się w jednym, 15.02.13, 18:28
      ... nie tylko są tam sami złodzieje, to jeszcze bandyci na dodatek ;-)
      To żart, znam BARDZO wielu pyrorzy, którzy są wspaniałymi ludźmi.
      Czasami mam wrażenie, że Pyrorz i Hanys to kuzyni - z nimi da się dogadać, ale z tymi z altrajchu i całej Polski zaboru ruskiego to ni chu chu dogadać się nie da ;-P
      • Gość: wlodek Re: Jak widać Ślązak z Wrocławia pomylił się w je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 20:13
        Kongresowka to szambo!! zaorac i posadzic buraki! Otoczyc murem na 6metrow z zasiekami i drutem kolczastym pod wysokim napieciem! pEDZCIE SOBIE ZA TYM MUREM BIMBEREK,BIJCIE ZONY jak to w waszej tradycji robta co chceta....zwierzaki dzikie.
      • Gość: Cihrano Re: Jak widać Ślązak z Wrocławia pomylił się w je IP: *.free.aero2.net.pl 15.02.13, 22:17
        Pieprzysz rojber jak aktywista SRAS,-iu
    • palec1 Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o reg... 15.02.13, 20:10
      Jesli jest to budowa slaskiego urzedu marszalkowskiego, to powinni tam pracowac slascy robotnicy, a przynajmniej Urzad powinien dawac zlecenia glównie firmom z G.Slaska, no powiedzmy: z wohewództwa. Co tam robia (pija) robole z Wielkopolski i z Dolnego Slaska ?
      • Gość: Ruchała Re: Budowniczowie Muzeum Śląskiego pobili się o r IP: *.free.aero2.net.pl 15.02.13, 22:40
        Moze naparzaja szlyzjerstwo, i gniota slaskie dziouchy
        • Gość: erwin Kazda Ślązaczka wie, że Murzyn lepszy niż Gorol. IP: 188.123.223.* 05.03.13, 14:50
          Zwłaszcza ze Sosnowca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka