Dodaj do ulubionych

Kurator do nauczycieli: Nie róbcie tuż po feria...

24.02.13, 13:57
Jeżeli ten gostek chce błysnąć, to niech ogoli głowę, napastuje i wyglansuje, a z pewnością będzie błyskotliwy.

Natomiast nauczycieli niech on zostawi w spokoju, bo w przeciwieństwie do niego, oni wiedzą co, kiedy i jak mają robić.
Obserwuj wątek
    • Gość: anty Re: Kurator do nauczycieli: Nie róbcie tuż po fer IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.13, 15:34
      Ale tu akurat rację ma. Ferie są od tego, by dziecko mogło trochę odpocząć i się wyszaleć, a nie do powtarzania materiału i robienia zadań po nocach, bo jakaś pani w poniedziałek wymyśliła sobie sprawdzian.
    • Gość: rekin Re: Kurator do nauczycieli: Nie róbcie tuż po fer IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 17:52
      Czyżbyś miał jakiś uraz do kuratora, bo nie bardzo łapię sens tej wypowiedzi?
    • Gość: gosc Re: Kurator do nauczycieli: Nie róbcie tuż po fer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.13, 22:05
      Popieram ten wpis kurator tu sie robi dobry a tam szkoły likwiduje niech pezedłuzy ferie żenada
    • Gość: gocha Re: Kurator do nauczycieli: Nie róbcie tuż po fer IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.13, 13:51
      Brawo! zgadzam sie w 100%, ze sama wiem co i kiedy mam robic!!! Jeszcze nie upadlam na glowe, zeby zaraz w poniedzialek robic sprawdziawny! Bez apelu kuratora o tym wiem! Dla mnie tez apel uwlacza mojej godnosci, jako nauczyciela z dosc juz dlugim stazem! Pan kurator powienien nas przeprosic!!! ja sie czuje urazona!
      • Gość: lol Re: dobre rady dla gromady IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 19:15
        Panu kuratorowi się chyba bardzo nudzi w pracy, żeby takie "mądrości" do szkół wysyłać, czy wszyscy urzędnicy kuratorium są na tak przedszkolnym poziomie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka