carrramba 21.07.04, 18:03 jak napisać do graba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
somepoint210 Re: Arnold ! 21.07.04, 18:04 Chcesz oficjalny telefon czy prywatny? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Arnold ! 21.07.04, 18:04 somepoint210 napisał: > Chcesz oficjalny telefon czy prywatny? Oficjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Arnold ! 21.07.04, 18:08 Na oficjalnym nie zlapiesz go, dlaczego nie zaadresujesz watku do Graba tutaj na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Arnold ! 21.07.04, 18:10 somepoint210 napisał: > Na oficjalnym nie zlapiesz go, dlaczego nie zaadresujesz watku do Graba tutaj n > a > forum? OK. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Arnold ! 21.07.04, 21:55 grab@gazeta.pl niy dzialo, ala mogesz sprobowac:) niyGrab Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Arnold ! 21.07.04, 21:56 arnold7 napisał: > grab@gazeta.pl > > niy dzialo, ala mogesz sprobowac:) > > niyGrab A Ty się nie podłączysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Arnold ! 21.07.04, 23:16 carrramba napisała: > arnold7 napisał: > > > grab@gazeta.pl > > > > niy dzialo, ala mogesz sprobowac:) > > > > niyGrab > > A Ty się nie podłączysz ? Proponujesz mi to? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Arnold ! 21.07.04, 23:23 carrramba napisała: > Jeśli to ten sam cham? Chyba nie tak. Grab jest z Sosnowca, a to inny rodzaj chamstwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Arnold ! 21.07.04, 23:27 arnold7 napisał: > carrramba napisała: > > > Jeśli to ten sam cham? > > Chyba nie tak. Grab jest z Sosnowca, a to inny rodzaj chamstwa:)) > Oj Arnold, jak Ci chłop komplementy sadził, to OK. Mnie nie. I nie żaden grab, cholera ! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Arnold ! 21.07.04, 23:38 carrramba napisała: > arnold7 napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > Jeśli to ten sam cham? > > > > Chyba nie tak. Grab jest z Sosnowca, a to inny rodzaj chamstwa:)) > > > Oj Arnold, jak Ci chłop komplementy sadził, to OK. Mnie nie. I nie żaden grab, > cholera ! Już teraz mówicie o grobie?,nie jest to za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Arnold ! 21.07.04, 23:39 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > arnold7 napisał: > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > Jeśli to ten sam cham? > > > > > > Chyba nie tak. Grab jest z Sosnowca, a to inny rodzaj chamstwa:)) > > > > > Oj Arnold, jak Ci chłop komplementy sadził, to OK. Mnie nie. I nie żaden > grab, > > cholera ! > > Już teraz mówicie o grobie?,nie jest to za wcześnie? hehhe:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Arnold ! 21.07.04, 23:45 arnold7 napisał: > rico-chorzow napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > arnold7 napisał: > > > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > > > Jeśli to ten sam cham? > > > > > > > > Chyba nie tak. Grab jest z Sosnowca, a to inny rodzaj chamstw > a:)) > > > > > > > Oj Arnold, jak Ci chłop komplementy sadził, to OK. Mnie nie. I nie > żaden > > grab, > > > cholera ! > > > > Już teraz mówicie o grobie?,nie jest to za wcześnie? > hehhe:) Niy śmiyj siy!Giździe pieroński,dyć Cia staro Kulcyno kryjom pogno,abo zur bydzies widiołkom bez couki tydziyń zar,a blank hudy. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Arnold ! 21.07.04, 23:46 Nigdy nie wiadomo:) Można po takich mailach wylewu dostać:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Arnold ! 21.07.04, 23:53 carrramba napisała: > Nigdy nie wiadomo:) Można po takich mailach wylewu dostać:) Boże!kochany,przecież napisałem,nie życzę Wam grobu,w tym ująłem także Pana,a Pan o wylewie. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Arnold ! 21.07.04, 23:56 rico-chorzow napisał: > carrramba napisała: > > > Nigdy nie wiadomo:) Można po takich mailach wylewu dostać:) > > Boże!kochany,przecież napisałem,nie życzę Wam grobu,w tym ująłem także Pana,a > Pan o wylewie. Prawie, prawie, bo mi się jeden cham do nadciśnienia przyczynił. Rozumiem, że Pan Rico za sprawiedliwością ? Odpowiedz Link Zgłoś