Gość: Tadeusz IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:15 Ten genialny kompozytor zmarł niestety w tym roku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Czesław Niemen 03.08.04, 15:23 Gość portalu: Tadeusz napisał(a): > Ten genialny kompozytor zmarł niestety w tym roku!!!! Tylko kompozytor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRODO I showmen IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:27 ale i tak SEn o WArszawie jest najlepszy Mam tak samo jak Ty Miasto moje a w nim Najpiękniejszy mój świat Najpiękniejsze dni Zostawiłem tam kolorowe sny Kiedyś zatrzymam czas I na skrzydłach jak ptak Będę leciał co sił Tam gdzie moje sny I warszawskie kolorowe dni Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: I showmen 03.08.04, 15:34 możemy o tym pogadać. Niemen nie był showmanem. Wiśniewski jest i owszem, tylko śpiewać nie potrafi. Kicz totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzba CEO NIEMEN to przede wszystkim wlk artysta IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:37 MIał wspaniały głos OT CO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEO WIERZBA Sen o warszawie IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:40 puszcza sobie gdy mysle o Krzysiaku. Jeszcze dobry był motyw w POlonia Restituta ALe nigdzie go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny3 Re: I showmen IP: *.crowley.pl 03.08.04, 15:36 w tym niemiłym dniu, kiedy To się stało, na stronie www.interia.pl w newsach napisali o Nim "urodzony na Białorusi w ZSRR". Nie chwaląc się nabluzgałem im w komentarzach do artykułu. Sprostowali. Mojego wpisu nie puścili do sieci. Wazne, że sprostowali. Bo jakże z Cześka kacapa mozna zrobić? Zimny3 Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: I showmen 03.08.04, 15:38 Gość portalu: zimny3 napisał(a): > w tym niemiłym dniu, kiedy To się stało, na stronie www.interia.pl w newsach > napisali o Nim "urodzony na Białorusi w ZSRR". Nie chwaląc się nabluzgałem im w > > komentarzach do artykułu. Sprostowali. Mojego wpisu nie puścili do sieci. > Wazne, że sprostowali. Bo jakże z Cześka kacapa mozna zrobić? > > Zimny3 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść:) O ile pamiętam urodził się w Wasiliszkach nad Niemnem, jeśli mnie pamięć nie myli 15 lutego 1939r. Pozdrawiam Cię serdecznie Zimny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEO WIERZBA Wisniewski IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:43 To cienias który wypromowal jedna i to nie wlasna piosenke podobno skradł tekst!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Wisniewski 03.08.04, 15:44 Gość portalu: CEO WIERZBA napisał(a): > To cienias który wypromowal jedna i to nie wlasna piosenke > podobno skradł tekst!!!! Ale kasiorę tłucze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEO WIERZBA BO miał plecy w 2002 roku IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 15:47 OT co!! Kto go promowal w reality show!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYYKRZYSIAK Re: Czesław Niemen IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 16:03 Poza tym nie był cykorem jak co niektorzy nawet dzisiaj. NIebał sie za Gomułki robic to co robił!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYYKRZYSIAK Czasami mówił przez kolegów z branzy!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 16:16 Np Gdy byl w Młynie na ul. Młynskiej w Minsku Mazowieckim. To umawiał sie z Kandytatka do zawodu Młynarza!!! a gdy mial dobry humor:)))) to sam popierał kontakty pracowników młyna poprzez -zone prezydenta miasta. PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Gdybym IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 16:25 Ja wtedy zyła w Minsku Mazowieckim. To bym z checia gosciła pama Czesława I Młynarke. Zrobiłabym dobry uczynek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Czesław NIemem a trauma. IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 16:31 Ten wybitny nie miał dobrego zdrowia równiez w 1988 gdy zachorowal na powaznie na grype amerykanska Ogarnal go smutek Ot co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzba Poza tym wladze bały sie go!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 16:36 Jaruzelski nie raz pytał sie o jego tak cenne zdrowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak Poza tym Dobry był z niego człowiek!!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.04, 16:49 Dlatego tak pamietamy o nim. SAm nie był świadom swojej epokowej roli. Trzymaj sie w NIebie CZesiu PA!!! PS Musze konczy bo brat zaraz przydzie i nie bede mial wiecej czasu. i jeszcze Ojciec od tej zdziry Nie mam lekko Powellem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś