Dodaj do ulubionych

Cyfrowy Polsat Smart Dom Smart ściema

01.12.14, 11:06
Od wielu lat korzystamy z cyfrowego polsatu bo nie mamy innej opcji ( dłużej by pisac ). Pomijam zawyżone rachunki ktorych bylo kilka i o których nie będe tu pisać. Smart Sciema z która podpisalam umowę zacznijmy od internetu, w żadnym punkcie umowy ani przy podpisywaniu nikt nie wspomniał że rabat zostanie naliczony dopiero po trzecim pełnym okresie rozliczeniowym oczywiscie internet dzialal ladnie szybko przez dwa tygodnie teraz to bujda na resorach, NIE DAJCIE SIE NABRAĆ TO LTE MOŻE IM DZIALA POD NADAJNIKIEM HAHAHA, kolejna rzecz telefon z abonamentem za 1zl buchchcha dostalam już trzecią fakturę na 92 zł i pan na infolini karze mi zlożyć reklamację elektroniczną buhahah z odpowiedzią do 30 dni. Polska gdzie nie spojrzysz banda zlodzieji i pasiaków. Nie dajcie się nabrać.
Obserwuj wątek
    • pioterek33 Re: Cyfrowy Polsat Smart Dom Smart ściema 16.12.15, 17:53
      PRZESTRZEGAM! Uważajcie jeżeli macie w plusie więcej umów na telefon! Umowa pierwsza, uprawniająca do rabatów w programie smartdom (drugi produkt za 50% trzeci za złotówkę) to nie musi być ta, którą zawieracie w danym momencie w pakiecie trzech umów!! W meandrach regulaminu jest napisane, że jest to umowa przypisana do waszego numeru PESEL z NAJWIĘKSZYM zobowiązaniem. Choćby była podpisana wiele miesięcy wcześniej! Jeżeli ją zmienicie np. przy okazji przedłużania i nowa wersja nie spełnia wysokości minimalnego aktualnie zobowiązania w programie smartdom, to automatycznie tracicie bezpowrotnie rabaty!!! Sprzedawcy celowo nie informują, która z Waszych umów została przypisana jako pierwsza, uprawniająca do rabatu. PAMIĘTAJCIE - stary klient, posiadający wiele umów, jest do dojenia a nie do rozpieszczania!!! Ja utraciłem rabat smartdom po 8 miesiącach, gdy przedłużyłem, obniżając abonament (bo akurat nie brałem telefonu na wymianę) jedną z 6 umów, które posiadam w plusie. Niestety akurat ona okazała się tą, która została przez system wyznaczona jako uprawniająca do rabatu. Wszystkie formalności realizowałem w SALONIE FIRMOWYM plusa, więc trudno założyć niewiedzę sprzedawcy!!!
    • grzes2727 Re: Cyfrowy Polsat Smart Dom Smart ściema 09.06.16, 20:47
      Przyłączam się do tego postu ,to BANDA ZŁODZIEI ten polsat . Zakupiłem dekoder + antena (za dekoder zapłaciłem prawie 400zł , antena chyba 30 , ale to była promocja przed świętami i w ofercie było 6-mcy
      za darmo , po tym czasie 32 zł na m-c , rachunek pierwszy przyszedł 37 zł odpowiedzieli mi że jest 5zł
      miesięcznie za twardy dysk po jakimś czasie miało być 32 zł , minoł ten czas i dzwoniąc zaczołem się domagać o ten abonament , zgodzili się że tak faktycznie jest , niestety myliłem się następna faktura to 47 zł byłem wkurzony , pisałem mejle z wyjaśnieniem ale grali na zwłokę , pamiętam mejla że napisałem jeśli macie mnie oszukiwać to ja zrezygnuję , oczywiście przeprosiny od polsatu i abonament trwał dalej , ja ze swojej strony nadal płaciłem 47 zł i nadal domagałem się o obniżenie
      tak jak w umowie . Nie będę męczył tego tematu , okazało się że rok przed zakończeniem umowy
      Cyfrowy polsat założył mi sprawę w sądzie , co nie miałem żadnego pojęcia , po kilku miesiącach
      zgłosiła się do mnie firma windykacyjna i stwierdzili że za to zabiorą mi dom , oczywiście wyzwiska itp. teraz właśnie zrozumiałem znaczenie Smart Dom (zabieramy dom) Nikomu nie polecam Cyfrowego polsatu , Ludzie nie podpisujcie żadnych umów z polsatem , jeśli ktoś myśli że głupoty piszę
      proszę bardzo wasza sprawa , ale mnie ktoś kiedyś ostrzegał niestety nie posłuchałem , Teraz cholernie żałuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka