Gość: 94 ROK IP: *.citibank.com 15.11.04, 10:38 Wczoraj Bylem w Watrszawie w Proximie... Niepowtarzalny koncert.Wileki Kaliber znow na scenie.. Bisow nie bylo konca wszyscy skandowali KA LI BER !!!!!!! Pozdrawiam prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Graf Zero Dla Magika Pokój IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 15.11.04, 11:32 Bez Magika nie ma Kalibra. :( Mimo to pójdę w Szczecinie na koncert. Spoczywaj w Pokoju Magic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Dla Magika Pokój IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 12:39 Tez bylem wczoraj w PROXIMIE. Magika nie ma. TO prawda. Ale słuchając wczoraj Jokę i Daba poczułem się jak za starych dobrych czasów, kiedy wsłuchiwałem sie bez końca w płytkę "W 63 minuty do okoła świata" Majstersztyk i kreacyjna sztuka w czystym wydaniu ! PS Na koncercie wszystko perfecto tylko na minus zaliczył bym Wujka i CNE - absolutnie nie pasują do klimatu jaki rozpływa się do okoła 2/3 magicznego Kalibra 44. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
carolin03 Re: Dla Magika Pokój 10.12.04, 14:08 to prawda!!!pajac WSZ zupelnie nie pasowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Powrót grupy Kaliber 44 17.11.04, 21:46 mam nadzieje ze jeszcze w Katowicach sie pojawia..no ewentualnie w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś