Gość: JAM IP: 194.242.52.* 11.02.05, 07:21 p.Leszczyński nie dziwie się młodym ludzią można powiedzieć dziecią ale panu radzę popatrzeć trzeżwo w lusterko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IoN Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: *.net 11.02.05, 10:55 Jest takie powiedzenie: "kto nie ma w głowie - ten ma na głowie". Tylko, że jest jedno DUŻE "ale": jeśli gościu się dobrze zachowuje, ma dobre stopnie - słowem dobry uczeń - to nie powinno ich interesować jak się ubiera, jak się nosi. Jak sprawa jest inna - to moża coś zasugerować, a nie jak bandytę wozić do "ośrodków przymusowej poprawy wyglądu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a co Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:33 zgadzam sie z RL ze naucyciele nie powinni szykanowac uczniow za ich wyglad. zwlaszcza jesli chlopak dobrze sie uczyl i nie sprawial problemow wychowawczych. poprzez fryzure chcial zaznaczyc swoj indywidualizm lub przynaleznosc do danej grupy/subkultury..od kiedy to jest zabronione? ps. kazdy niezaleznie od wieku moze sobie nosic dready, irokezy czy co tam chce..przez wyglad dajemy jakis komunikat o sobie:)w mojej szkole wielu uczniow nosi dready i nikt ich nie dyskryminuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gobi01 Re: Komentuje Robert Leszczyński 12.02.05, 13:39 obawiam się, że sprawiał kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
kawonica Re: Komentuje Robert Leszczyński 11.02.05, 13:37 A ja radzę do słownika otrograficznego zajrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: 217.153.47.* 11.02.05, 15:08 Chyba nie "ludzia" tylko "ludziom" i nie "dziecia" tylko "dzieciom"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R U D Z I O L E Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: *.wmc.net.pl 12.02.05, 19:47 a moze pan Leszczynski ma dysleksje i taka karteczke, co zwalnia go z przestrzegania zasad ortograficznych i gramatycznych; przeciez to jest teraz takie modne panie polonisto, o zgrozo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:41 Wszystko jest Ok, gdy uczeń jest zdolny. Co w przypadku ucznia delikatnie mwiąc "słabego"? Tzn można to tak rozumieć: uczeń dobry=rób co chcesz; uczeń słaby= nie wolno Ci nawet mysleć inaczej. Szkoła szykanuje? Byc może, ale radzę przejść się, a właściwie trochę popracować w przecietnych gimnazjach(nie tych dobrych) wtedy bedzie wiadomo kto kogo szykanuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: różyczka Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.05, 20:28 Weż koło i puknij się w czoło!.Sprawa fundamentalna?.Przestań robić z siebie idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiu Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: *.c158.petrotel.pl 12.02.05, 12:05 tak jak słusznie zauważył tutaj pan Robert Leszczeyński dredy dla noszącego z reguły nie są kwestią wyglądu, jest to pewien symbol, wręcz stan duchowy, rzecz, która jest bardzo ważna. Nauczycielka nie miała prawa tego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny INNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 17:46 oto fragmenty tekstu utworu INNY:) "on jest inny..jego ojcice jest murzynem on jest inny, jest faszysta albo skinnem..." (...) "z nim jest cos nie tak, pomalowal se paznokcie, ona chyba jest dziewica nigdy nie chodzila z chlopcem, on nie pije, nie pali, nie chodzi z dziewczynami, tamten koles ma tatuaz, ta sie puszcza z arabami" (...) "tamten pisze lewa reka, inny siedzial juz w wiezieniu, ona ma kolczyki w nosie i tatuaz na ramieniu"..wiecej na plycie "muzyka przeciwko rasizmowi 2" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza DO AUTORA PT. JAM IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 12.02.05, 18:59 TO, ŻE NIE MASZ DREDÓW NIE UŁATWIŁO CI NAUKI JĘZYKA POLSKIEGO. NIE MÓWI SIĘ ludzią TYLKO ludziom; NIE MÓWI SIĘ dziecią TYLKO dzieciom. WRÓĆ DO SZKOŁY, ZRÓB SOBIE DREDY-BĘDZIE CI CIEPLEJ W GŁOWĘ -MOŻE COŚ WIĘCEJ DO NIEJ "WEJDZIE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDZIOLE Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: *.wmc.net.pl 12.02.05, 19:44 a ja sie kurna zgadzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Komentuje Robert Leszczyński IP: 134.93.52.* 13.02.05, 23:58 a ja radze tobie zajrzec do slownika...co za analfabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Dotyczy kozy IP: 194.242.52.* 16.02.05, 08:00 Mimo wszystko koza zobacz się w lustrze i oceń trzeżwym wzrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktur Re: JA to wszystko ..... IP: 80.244.157.* 17.02.05, 13:21 A JA TO WSZYSTKO PIER.... JARAM SKRĘTY KIEDY TYLKO MOGE. Odpowiedz Link Zgłoś