bartoszcze 25.02.05, 19:18 Bądź tak miły:) i wyłącz mi wszelkie uprawnienia Żebym się więcej nie mógł pomylić:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszcze Re: Do Erwina 26.02.05, 22:11 Jak żech mioł uprawnienia do towarzyskigo, to żech mógł bez pomyłka przenieść wontek z innego podforum - ale ino w ta strona:)) A terozki niy moga i szlus.. z moderowaniem sam se poredzicie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do Erwina 26.02.05, 22:14 Jo mom ful uprawniynia kasik do 10 for, a i tak nic ni moga przenosic. Zymsta Tebe za pieron wiy co... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Do Erwina 26.02.05, 22:24 To ni ma lekko:)) uprawnienia admina normalnie nie wystarczają do przenoszenia musiałbyś sobie przyznać uprawnienia współwłaściciela ale i to nie zawsze wychodzi mnie się udało przenieść wątki z "Porządków" na "Zmiany" pod swoim alternatywnym loginem, na głównym nie miałem możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do Erwina 26.02.05, 22:26 Na alternatywnym to jo tysz moga co niyco.. Odpowiedz Link Zgłoś