Dodaj do ulubionych

Werbuje do Legionow Polskich !!!

IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 20:58
postawa patriotyczna
cel zwyciestwo
metody ...
obszar dzialania (internet) i...

zgloszenia legionPolski@hotmail.com
wiecej napisz
Zrob sobie anonimowe konto
I wymysl bojowy pseudonim

badz cichy i czujny
Bedzie o nas glosno
Obserwuj wątek
    • albrecht1 Re: Werbuje do Legionow Polskich !!!- nie dziekuje 12.07.02, 20:02
      Nowym kandydatom pewnie każecie nosić siodła na głowie, w nadziei, że konie jakoś
      zdobędziecie na wrogu, podobnie jak pierwowzór w 1914 ?
    • Gość: mesco Re: Werbuje do Legionow Polskich !!! IP: *.ub.uni-leipzig.de 13.07.02, 13:56
      wspaniala idea, moze przybedzie troche wojowników o Polskosc Slaska na tym forum
      • Gość: Wilym Re: Werbuje do Legionow Polskich !!! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 14:58
        brawo Mesco! Potwierdziles jedno: polskość Slaska jest tak wątła, że trzeba o
        nia walczyć!

Chłopie pisz, pisz i jeszcze raz pisz! Twoje posty stają się coraz lepsze: może
        i nieświadomie, ale coraz bardziej ośmieszasz idee o którą walczysz.

I jeszcze jedno: mimo wszystko wydawałeś mi się bardziej naturalny kiedy byłeś
        chamski, jako inteligent trochę mi nie pasujesz :-))))
        • Gość: mesco Re: Werbuje do Legionow Polskich !!! IP: *.ub.uni-leipzig.de 13.07.02, 15:03
          "Polskosc Slaska na tym forum", nie przekrecaj moich wypowiedzi slonzacki osle,
          popatrz dokaldniej kto na tym forum przesiaduje: grupy nazistów szkolonych na ziomkowskich kursach
          wtórujace im osilki kopalniane z katowickich przedmiesc.
          Ci ludzie chca byc bardziej niemieccy od NIemców i bardziej nazistowscy od nazistów.
          Aci so sie osmieszaja tu na forum to sa przede wszystkim slonzacy , którzy sa Niemcami, nie umieja po
          niemiecku, potem chca jakies reubliki autonomicznej, bo maja przodków czeskich itd.
          Slask i slazacy sa juz dosyc sami przez siebie osmieszeni

Gość portalu: Wilym napisał(a):

> brawo Mesco! Potwierdziles jedno: polskość Slaska jest tak wątła, że trzeba o
          > nia walczyć!
          >
          > Chłopie pisz, pisz i jeszcze raz pisz! Twoje posty stają się coraz lepsze: może
          >
          > i nieświadomie, ale coraz bardziej ośmieszasz idee o którą walczysz.
          >
          > I jeszcze jedno: mimo wszystko wydawałeś mi się bardziej naturalny kiedy byłeś
          > chamski, jako inteligent trochę mi nie pasujesz :-))))
          • Gość: Arnold Re: Werbuje do Legionow Polskich !!! IP: 213.186.78.* 13.07.02, 15:10
            Mesco, ty polacki kmiocie, jak bys kiedys byl w Katowicach, odwiedz te
            przedmiescia np. Podlesie czy Kostuchna, twoj kompleks na punkcie litery
            "G" do konca ci zmagluje mozg.
            • Gość: Wilym Werbuje do Legionow Polskich !!! IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 17:19
              Mesco jest niezly: daje sie wypusczac, mozna nim swobodnie pomiatac i
              manipulowac a on i tak swoje. I to mi sie podoba! Dawno nie widzialem bardziej
              prymitywnego glupa niz MESCO!
              • Gość: Arnold Re: Werbuje do Legionow Polskich !!! IP: 213.186.78.* 13.07.02, 18:05
                Mesco jest swietnym materialem doswiadczalnym dla psychiatrow - rzadki przyklad
                schizofrenii maniakalno-ahistorycznej poglebionej zespolem traumatycznej negacji
                faktow niewygodnych, az mi go troszke zal jak mysle jakiego bolu glowy dostaje
                slyszac "slonsk", "slonzoki" itp, to taka nieuleczalna choroba, wywolana
                kolosalnym kompleksem nizszosci wobec cywilizowanej czesci Europejczykow.
    • Gość: mrW Re: Werbuje do Legionow Polskich !!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.07.02, 22:23
      a ten Legion to jakie ma zadanie?
      piepszyc glupoty,czy tez cos bardziej konkretnego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka