Dodaj do ulubionych

Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim

04.07.05, 21:11
U2 to jest to co smoki lubia najbardziej.
Obserwuj wątek
    • skun2 Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 04.07.05, 21:41
      u2, madonna, szakin stiwens - lipa.
      • kefiszon Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 04.07.05, 22:02
        To posłuchaj KajaGooGoo!!! :)))
        • skun2 Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 04.07.05, 22:06
          to jakiś przebój u2?
          • Gość: plyta glowna Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.icpnet.pl 04.07.05, 22:17
            wogole to ja nie wiem co to to "u dwa" znaczy
          • kefiszon Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 04.07.05, 22:23
            :))) To nie przebój U2...tylko zespół z lat 80-tych :))) to było tak pod tego
            szakina stiwensa :D
            • cegla2 Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 04.07.05, 22:47
              • Gość: .l od szekina lapy precz! to byl prawidzwy IDOL!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 04.07.05, 23:16
                a magic numners i killers poslucham sobie zz plota chyba e kupie bilecik od
                spienionego konia za 50 zl
                • Gość: koval Re: od szekina lapy precz! to byl prawidzwy IDOL! IP: *.bulldogdsl.com 05.07.05, 00:29
                  nie wim co w was siedzi ?? moze zazdrosc ??? moze pesymizm do colego swiata
                  wspolczoje ps dotyczy wszystkiczh komentarzy
                  • kefiszon Re: od szekina lapy precz! to byl prawidzwy IDOL! 05.07.05, 15:19
                    Każdy sądzi wg swojej miary :) Pozdrówka!
      • Gość: prezes Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.welnowiec.net 05.07.05, 11:13
        lipa to mało powiedziane
      • arri435 Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 05.07.05, 13:25
        nie jaraj tyle skun to może będziesz miał większą jasność umysłu.
    • Gość: Rockman Ja bym do koncertu U2 cos dorzucil... IP: *.dyn.optonline.net 05.07.05, 04:47
      Najpierw wychodzi ,przy szalenstwie fanow najznakomitsza, slynna na caly swiat
      Maryla Rodowicz.Pozniej publika juz mdleje bo oto na scenie pojawiaja sie
      Bratanki z Krawczykiem.A emocje siegaja zenitu kiedy pojawia sie kit nad kity
      U2.Milej zabawy!!!
      • r.p.mcmurphy granacik w tlum? 05.07.05, 12:46

• arri435 Re: granacik w tlum? 05.07.05, 13:26
          po co w tłum? walnij sobie nim w łeb.
    • Gość: bob Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 06:39
      Nie byłem w Warszawie na koncercie U2 nie jestem teraz, jestem wielka
      d...a.Zazdroszcze wszystkim którzy tam są.
      • Gość: samuray_last KISZKA NADCIĄGA! IP: 213.17.170.* 05.07.05, 07:55
        Kumpel chciał mnie wyciągnąć na ten koncert, jeszcze chyba chciał w akcie
        desperacji zrefundować 50% ceny biletu. Powiedziałem, że wolę zostać w domu
        i samemu sobie pograć :)

Nie lubię U2, ale jak komuś się oni podobają to życzę miłych wrażeń.
        Dla mnie to cieniasy, Zakk Wylde był niedawno w Polsce, tylko że akustycy
        koncert spieprzyli. To było wydarzenie rockowe!
        • Gość: Wilder DO SAMURAYA_LASTA, FANA KIM WILDE IP: *.umcs.lublin.pl 05.07.05, 10:23
          > Nie lubię U2, ale jak komuś się oni podobają to życzę miłych wrażeń.
          > Dla mnie to cieniasy, Zakk Wylde był niedawno w Polsce, tylko że akustycy
          > koncert spieprzyli. To było wydarzenie rockowe!

Kto to Wylde pewnie nikt oprocz ciebie nie wie, co to U2 wie wiekszosc na
          swiecie od 20 lat.
          U2 mozesz nie lubic, nie musisz. Ja tez za nimi nie przepadam, ale nie nazwe
          ich cieniasami bo mam troche zdrowego rozsadku, i nie siedze przy boomboksie z
          jedna plyta w reku, tak jak ty z Kim Wilde, czy jak jej tam...
          • Gość: samuray_last ZAKK WYLDE a nie KIM WILD !!! IP: 213.17.170.* 05.07.05, 11:55
            O tempora o mores!
            Pisałem o jednym z najwiekszych wirtouzów gitary elektrycznej,
            ten gosć nazywa się Zakk Wylde i jest gitarzystą Ozzego Osbourne'a.
            Edge nie dorasta mu do pięt!

Chłopaki nie kompromitujcie się! :))
            • Gość: Samuray_last Sorki oczywiście KIM WILDE IP: 213.17.170.* 05.07.05, 12:06
              Połknęło mi E, sorki!
              Tak BTW bardzo dobra wokalistka! :)
              • Gość: Wilder A CZY TEN WILDE CZY JAK MU TAM IP: *.umcs.lublin.pl 05.07.05, 12:44
                potrafi spiewac? Kto powiedzial, ze Edge musi byc najlepszym na swiecie
                gitarzysta? Czy Harrison byl najlepszym na swiecie gitarzysta a Lennon
                woklaista? Nie, a mimo to Beatlesi byli zdecydowanie numerem 1!
                Poza tym, gdyby Edge byl wirtuozem gitary elektrycznej (przez "prawdziwych"
                gitarzystow, klasycznych, ten instrument nie jest uznawany za gitare, nawiasem
                mowiac), przynudzalby zbyt dlugimi solowkami, i wtedy to dopiero bylaby
                prawdziwa KASZANA!!!
                • Gość: Samuray_last Zakk Wylde śpiewa rewelacyjnie!!! IP: 213.17.170.* 07.07.05, 07:59
                  Ale jego barwa i artykulacja to juz kwestia gustu ...
      • Gość: ol. Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.olesno.pl / *.niedomnice.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 21:23
        Staram się nie zazdrościć nikomu niczego, ale dziś naprawdę trudno nie zazdrościć tym, którym dane jest być na koncercie U2.. Wypiję kieliszek czerwonego wina słuchając U2 - na CD...Pozdrawiam tych którzy jak ja:(
    • Gość: fanatyk dobrej muz Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: 212.160.172.* 05.07.05, 08:49
      U2 to kupa!
      Budka Suflera rulezzz!
    • zaosie Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 05.07.05, 09:35
      Trzeba być niespełna rozumu, żeby U2 i cały klimat wokół grupy kojarzyć z takim
      gównem jak satanizm. Satanizm jest dla psycholi i psychole grają coś takiego.
      U2 to obecnie chyba jedyna prawdziwa super grupa, a lidera można kojarzyć z
      bardzo pozytywnymi akcjami, a nie jamiś satanistycznym dziadowem. Nawiasem
      mówiąc, powinieneś się nad sobą zastanowić człowiecze.
    • settembrini Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 05.07.05, 10:08
      i po co te wyglupy. robicie tylko syf na forum. powiedzcie cos o swoich gustach
      muzycznych a gwarantuje, ze kazdego z was w sposob bardziej lub mniej smaczny
      bede mogl wysmiac. zycze zagorzalym i tym troche bardziej umiarkowanym fanom
      swietnej zabawy, zreszta na pewno koncert bedzie przedni.
      • Gość: jacek Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: 212.160.172.* 05.07.05, 10:52
        ja słucham Beethovena i Chopina
        proszę, zaczynaj wyśmiewać
      • sss9 Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 05.07.05, 11:03
        settembrini napisał:

> powiedzcie cos o swoich gustach
        > muzycznych a gwarantuje, ze kazdego z was w sposob bardziej lub mniej smaczny
        > bede mogl wysmiac.

no to dawaj settembrini , może być mniej smacznie.
        na początek puść lachę z faktu , że słucham dużo muzyki z Ninja Tune.
        jak się spiszesz podam kolejne przykłady. : )))
        • Gość: settembrini Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 05.07.05, 11:22
          > no to dawaj settembrini , może być mniej smacznie.
          > na początek puść lachę z faktu , że słucham dużo muzyki z Ninja Tune.
          > jak się spiszesz podam kolejne przykłady. : )))

ale co konkretnie z ninja tune, bo o ile tobinowi nic nie jestem w stanie
          zarzucic, o tyle w stosunku np. do nowego albumu herbaliser'a 'take london' cos
          by sie juz znalazlo, a DK moim zdaniem zupelnie daje ciala na solidsteel. i tak
          by mozna godzinami...

o beethovenie i chopinie tez by sie cos znalazlo, gdyby utrzymac poziom
          merytoryczny wczesniejszych wpisow.
          • sss9 Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim 07.07.05, 09:29
            Gość portalu: settembrini napisał(a):

> > no to dawaj settembrini , może być mniej smacznie.
            > > na początek puść lachę z faktu , że słucham dużo muzyki z Ninja Tune.
            > > jak się spiszesz podam kolejne przykłady. : )))
            >
            > ale co konkretnie z ninja tune, bo o ile tobinowi nic nie jestem w stanie
            > zarzucic, o tyle w stosunku np. do nowego albumu herbaliser'a 'take london' cos
            >
            > by sie juz znalazlo, a DK moim zdaniem zupelnie daje ciala na solidsteel. i tak
            >
            > by mozna godzinami...
            >
            > o beethovenie i chopinie tez by sie cos znalazlo, gdyby utrzymac poziom
            > merytoryczny wczesniejszych wpisow.

co tam konkretnie nagle potrzebujesz synku ?, krzyczałeś , że dasz popis
            niezależnie od gustów. teraz się wycofujesz rakiem ? obśmiewaj ! Gust kol.
            "jacka" też , będzie zarazem do mnie , bo też słucham klasyki. nie rozmieniaj
            się na drobne , mięczaku. : )))
    • Gość: kszyhu Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.teta.com.pl 05.07.05, 10:59
      a ja tym, którzy jadą na u2 zazdroszczę tylko "mr brightside" killersów
    • Gość: woj skandujcie tam IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:50
      że chcecie całe wpływy ze swoich biletów przekazać na Afrykę! Bono sie ucieszy
      • Gość: kutach Re: skandujcie tam IP: *.welnowiec.net 05.07.05, 11:54
        wlasnie tego nie kumam.On jest komuchem oplywa w luksusy.Przeciez mu starczy na
        ewszystko wiec niech reszte rozda.A swoja droga to niezla lipa ten artykul.Ktos
        tu niezle zbajerowl bo pojawil sie on juz kolo 21 wczoraj a moze nawet
        wczesniej.Jamieszkam ko,lo parku i jezdzielm przez 5 godzin tam na rowerz i kolo
        stadionu i tlumow nie bylo,wiec to jest jakas propagadna pieprzona!!!!!!!!
        Sciemnia koles jak z nut:)))))
        Pozdro dla bajeranta:)))
        • Gość: rt Re: skandujcie tam IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:55
          "moje many, for Afrika!, moje many for Afrika!"
          • Gość: woj Re: skandujcie tam IP: *.aster.pl 05.07.05, 11:57
            jak Bono to usłyszy, to wam od razu zaśpiewa "It's a Beautiful Day!"
            • Gość: Samuray_Last Bono i jego sumienie IP: 213.17.170.* 05.07.05, 12:22
              Bono bardzo lubi kwestować dla Afryki bo ma kumpli wśród hanlarzy bronią (serio!).
              Trzeba swoim pomagać, a co!
              Lewacy mają w śmieszny sposób zakręcone postrzeganie moralności.
    • r.p.mcmurphy oj oj oj, big fuc...g deal 05.07.05, 12:40
      malo to tam kapel grywa rocznie?
      jak grala Metallica to nikt sensacji nie robil, ale jak przyjechali oblesni
      pedo-zoo-nekro-alter-file hipokryci, to nagle jest wydarzenie dania. moze swieto
      narodowe niech wyborcza oglosi?
      U2 to najnudniejsza kapela swiata, pozerzy grajacy w kolko ten sam vomit. ale
      szmal sie kreci, bo nie potrzeba za duzo wyczucia muzycznego zeby sie pokiwac do
      tych 3 akordow na krzyz.
      • arri435 Re: oj oj oj, big fuc...g deal 05.07.05, 13:28
        > to nagle jest wydarzenie dania

wydarzenie dania? hmmm....interesujące....
      • Gość: Don Pedro Re: oj oj oj, big fuc...g deal IP: *.dyn.optonline.net 05.07.05, 13:34
        U2 to tandetna pseudofilozofia testowa dla zjadaczy popkornu i hamburgerow z
        Mcdonalda , oprawiona ta sama , niezmienna muzyka,zalatujaca kiczem na
        siedemset kilometrow.Do tego ich lidert, ktory kreuje sie na zbawce i
        naprawiacza swiata.Wymiociny .BEEEEEEEE!
        • Gość: O! Re: oj oj oj, big fuc...g deal IP: 217.153.187.* 05.07.05, 13:39
          kreauje się na naprawiacza świata?
          myślę że on się na nikogo nie kreuje, stara się pomagać przynajmniej jakiemuś
          ułamkowi ludzi i chwała mu za to. a ty co robisz dla ludzkości???
          ponadto nikt nie zmusza cię do słuchania tej muzyki więc się tak nie pień bo
          ciśnienie ci podskoczy a po co ci to?
          • r.p.mcmurphy Re: oj oj oj, big fuc...g deal 05.07.05, 13:59
            gdyby rzeczywiscie byl aniolem zbawienia, albo chociaz przywoitym czlowiekiem to
            staralby sie pomagac ludziom anonimowo (albo przynajmniej quasi-anonimowo). ale
            koles epatuje swoim zaangazowaniem, odwala wielka szopke no i w
            konsekwencji...mozna nie lubic muzyki U2, ale chlopaki przeciez pomagaja biednym
            dzieciom z Afryki!! przynajmniej na koncert pojsc trzeba, w ramach uznania tego
            "trudu". to propagandowa szopka sluzaca glownie autopromocji. a goscie o takiej
            popularnosci mogliby naprawde sporo zdzialac, gdyby tylko sie im chcialo.
            pewnie dlatego tak mnie irytuja.
            • Gość: set Re: oj oj oj, big fuc...g deal IP: *.aster.pl 05.07.05, 14:05
              ci jajcarze wszyscy którzy zostali parę dni temu dopuszczeni do największej
              imprezy promocyjnej (miliardy widzów na świecie) powinni - jako warunek
              dopuszcenia do występu - wplacić milion na Afrykę (nie wpłacili, za to
              dziękowano im za "czas" ha ha ha że znaleźli czas żeby wystapić!)
            • Gość: zuza Re: oj oj oj, big fuc...g deal IP: 217.153.187.* 05.07.05, 16:14
              a mnie się wydaje że właśnie między innymi dzięki swojemu nazwisku jest w
              stanie zorganizować jakiekolwiek fundusze.
              i powiem ci szczerze że w dupie mam to czy używa swojego nazwiska do tego czy
              nie, ważne że w jakikolwiek sposób stara sie pomóc.
              są gwiazdy które nie robią NIC w tym celu, dlaczego ich się nie czepiasz?
              a ponadto skąd wiesz że anonimowo też nie pomaga?
              rozumiem że ty bardzo pomagasz i dlatego tak się burzysz i pienisz.
    • Gość: aska Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.chelmska.waw.pl 05.07.05, 13:05
      Poszukuje osooby ktora jedzie po godzinie 17 z warszawy do chorzowa katowic i
      wezmie mnie i mojego chlopaka na ten koncert. Dorzucamy sie do paliwa. Kontakt:
      joanna.s@tenbit.pl
    • Gość: chaobella Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: 210.245.94.* 05.07.05, 13:12
      ... i tygrysy :-)!
      www.saigon.blox.pl
    • Gość: Alicja Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 05.07.05, 14:05
      A ja wolę Smokie
    • Gość: no name Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.citec.com.pl / *.citec.com.pl 05.07.05, 14:25
      pieniacze za i przeciw...poziom wypowiedzi na tym forum jest żenujący...jaki
      kraj takie na forum wypowiedzi...
      • Gość: polak Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: 212.160.172.* 06.07.05, 07:35
        masz jakiś problem z Polską? to wyp... do afryki
    • Gość: rt czym sie tu podniecać? U2 to sredni zespolik... IP: *.kapelusz.pl / 194.126.165.* 05.07.05, 14:30
    • Gość: qpe NA SUPPORCIE MA BYC PONOC MICHAEL J. Z USA IP: 217.8.162.* 05.07.05, 14:37
    • Gość: hehe Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.aster.pl 05.07.05, 14:44
      tylko się tam nie po...cie z wrażenia bo wstyd byłby dla kraju he he
    • Gość: mazi Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:20
      widzę że tu sami znawcy muzyki się wypowiadają ale jak ktoś nie był na
      koncercie U2 to niech nie mówi że to kupa ja byłem na Służewcu i dzisiaj będe
      na Sląskim. Moim zdaniem najważniejsze wydażenie muzyczne tego roku w polsce.
      p.s. ale mi prezent zrobili na urodziny
      • Gość: eeh Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.aster.pl 05.07.05, 15:27
        twoja ortografia...
        poznac fanów - oto najprostsza droga by zniechęcić się do muzyki
    • Gość: Music Fun Re: Zjazd fanów U2 pod Stadionem Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:40
      Czy U2 to ci faceci, którzy znaja jedynie 2 nuty i na ich kombinacjach cos
      graja?
    • Gość: wg NADZIANI ZGLOBALIZOWANĄ FORSĄ POPMENI? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.07.05, 15:47
    • Gość: rr wejscie za darmo znowu pajace z ochrony zaspaly IP: *.devs.futuro.pl 06.07.05, 00:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka