Dodaj do ulubionych

IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE !

IP: *.katowice.pik-net.pl 17.09.01, 16:08
zawsze mialem niezbyt dobre zdanie o IDEII CENTERTEL ale to co sie zdarzylo przez kilkoma minutami to woła o
pomste do nieba ( albo raczej o kontrole NIK-u czy UOPu w tej bandyckiej organizacji )
otoz co miesiac IDEA CENTERTEL wysyla spoznialskim ktorzy zwlekaja z zaplata za telefon sms''a z prosba o
przefaksowanie dowodu wplaty na podany numer gdzie termin ostateczny wyslania faxu byl od 5 do 7 dniod
daty otrzymania sms''a. Od kilkunastu miesiecy wszystko bylo ok czlowiek dostawal sms''y, przypominal sobie o
niezaplaconej fakturze, faxowal potwierdzenie i wszystko bylo Ok. Teraz chyba szefostwo IDEII wykorzystujac
uspienie swych klientow chce dorobic troche do swego dziurawego budzetu i zrobila najwiekszy przekret w
historii tej firmy.
Mianowicie okolo godziny 16 (gdzie juz praktycznie wszyscy mysla o zamknieciu swych interesow ) dostalem
sms''a jak zawsze z prosba o przefaksowanie dokumentu wplaty ale o zgrozo ... termin wykonalnosi dzisiaj !!!
czyli 17.06.2001. Efektem bedzie to ze 90% klientow na pewno nie wysle tego potwierdzenia a konsekwencja
tego bedzie to ze telefony zostana wylaczone co w przelozeniu na nasze kieszenie daje -16 zl za kazdy aparat -
ot taka oplata manipulacyjna.
Teraz prosze sobie policzyc ile IDEA zarobi na tym jak uspila i zrobila swych klientow w ch**a...
ja Panowie i Panie powiem krotko juz mam dosc tych bandytow, rezygnuje bo mi sie rzygac chce widzac ta
skorumpowana mase partaczy... to sprawa dla UOPU i NIKu.

szkoda ze uprowadzone samoloty uderzyly w WTC...mniej krzywdy a wiecej sprawiedliwosci byloby gdyby
rozniosly w drobny pyl cala ta zlodzijska firme !

oszukany
Obserwuj wątek
    • tolo123 Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! 17.09.01, 16:22
      Może i my tak zrobimy. Zarobimy furę kasy i będziemy czyści?
    • Gość: finito Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! IP: *.zanet.pl 18.09.01, 11:34
      polecam zmianę na plusa - sam korzystam i jak dotąd nie miałem żadnych powodów
      do niezadowolenia

praktycznie wszędzie odbiera, idealnie współpracuje z internetem (możesz sobie
      np. bezproblemowo ustawić odbieranie maili z konta jako sms na komórce czego
      nie można powiedzieć o innych operatorach...)

ja korzystam z plusa od pół roku i jestem naprawdę zadowolony
    • stettiner Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! 18.09.01, 14:06
      a może prościej w terminie płacic rachunki?
      • tolo123 Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! 18.09.01, 15:07
        Albo zrezygnować z komórki.
    • Gość: ori Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! IP: 192.168.0.* / *.gliwice.pl 23.09.01, 16:52
      czytajac temat myslalam ze faktycznie stala Ci sie jakas krzywda.... a tutaj
      prosze niespodzianka... plac rachunki w terminie a nie czekaj do ostatniej
      chwili... Twoje zarzuty sa naprawde smieszne....
    • Gość: ioo Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! IP: 195.205.241.* 24.09.01, 15:59
      Co Ty opowiadasz?! Jakie 16 zl? Ja kiedys nie zaplacilem w terminie, bo wyjechalem na dlugie wakacje, a potem zapomnialem o faksie i mi zablokowali. Poszedlem z dowodem wplaty do biura obslugi i w trzy minuty mialem numer odblokowany. Tylko dlatego tak dlugo, bo trzeba bylo to zalatwiac przez Warszawe. Jakbym wplacil na miejscu to wszystko trwalo by minute.
      Strasznie na mnie zarobili, nie?
    • Gość: monio Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! IP: *.pppool.de 25.09.01, 18:09
      Przeciez to Ty jestes zlodziejem, nie placac rachunkow w terminie i generujac
      przez to zbedne dodatkowe koszty, za ktore my, rzetelni klienci, musimy w
      efekcie placic w postaci korzystania z wysokich taryf.
    • Gość: rita Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! IP: 195.116.85.* 27.09.01, 13:51
      Korzystam z uslug Centertela juz od 2,5 roku i nie zamierzam rezygnowac. Twoje
      zarzuty sa smieszne i zalosne. A co do samolotow uderzajacych w WTC czy na
      odmiane w Centertela, to mysle ze Tobie samemu, Smieszny Czlowieczku,
      przydaloby sie porzadne uderzenie w glowe celem pamietania o zobowiazaniach.
    • Gość: Croc Re: IDEA CENTERTEL TO ZŁODZIEJE ! IP: 195.116.85.* 27.09.01, 21:47
      1) Zapytaj kogoś czym zajmuje się UOP i NIK, na przykład mamy.
      2) Walnij dwa razy głową w ścianę.
      3) Jeżeli nie przeszło to napisz do władz Pentagonu o zbombardowanie Twojej
      spółdzielni mieszkaniowej za naliczanie odsetek za zaległości czynszowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka