chouchou1 20.09.05, 20:12 Może ktoś mógłby mi polecić dobrą szkołę j. francuskiego gdzie dużo się mówi a nie tylko ćwiczenia gramatyczne. Z góry dziękuję za dobre rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PS Re: SZUKAM DOBREGO KURSU FRANCUSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:52 Od lat niezmiennie -> Alliance Francaise na Warszawskiej. Cholernie dużo trzeba się uczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chouchou1 Re: SZUKAM DOBREGO KURSU FRANCUSKIEGO 20.09.05, 21:42 DZIEKI ALE JUŻ TAM CHODZIŁAM, GRUPA ZA DUŻA ( 15 OS ) O NIEWYRÓWNANYM POZIOMIE.BYWALY LEKCJE ŻE NAWET SIĘ NIE ODEZWAŁAM.ATMOSFERA JAK Z INNEJ EPOKI....ONI RACZEJ PRZYGOTOWUJĄ POD KĄTEM GRAMATYKI,ĆWICZEŃ. JA SZUKAM "ŻYWSZEJ" SZKOŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: SZUKAM DOBREGO KURSU FRANCUSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 23:42 sprobuj w europie 2000 na dabrowskiego, chodzilem tam na angielski, ale chyba maja tez francuski. naprawde rewelacyjna kadra,atmosfera, logistyka etc. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt FranceDom, Katowice, Stawowa 11 IP: 213.227.80.* 21.09.05, 10:45 Małe grupy, fajna atmosfera, konwersacje z oryginalnym Francuzem. :) Tylko otoczenie (ulica i klatka schodowa) nieciekawe. www.francedom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pommier1 Tak jest Francedom jest najlepszy 21.09.05, 20:08 Zgadzam się z przedmówcą, chodzę tam juz 3 rok i jestem bardzo zadowolona. Małe grupy, dużo mówienia i żywy język to jest to a do tego bardzo atrakcyjna cena ( 490 zł za 60 h ) no i jest bardzo miły nativ....A ponadto uczą TYLKO francuskiego więc chyba robią to dobrze. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabial Re: Tak jest Francedom jest najlepszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:02 rzeczywiście szkoła FranceDom na Stawowej jest ok, wszystko gra, mowic po francusku mozna do woli,ceny umiarkowane, a do tego lokalizacja w samym sercu miasta na najzywszej ulicy - rewelka:))polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBERSCHLESIER Re: SZUKAM DOBREGO KURSU FRANCUSKIEGO IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.05, 00:19 pocwicz na sztylu od miotly, hehehe! gruss :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stenn Re: SZUKAM DOBREGO KURSU FRANCUSKIEGO IP: 213.227.80.* 26.09.05, 11:03 ... po straszliwym wysiłku umysłowym wystukał matołek, nie mający nic ciekawego do powiedzenia w żadnym języku. Odpowiedz Link Zgłoś