martussl1 20.12.05, 12:22 poszukuję murarzy do pracy w Anglii (mile widziane doświadczenie w pracy przy obiektach zabytkowych) martussl1@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki29 Re: praca dla murarzy !! 29.12.05, 15:28 Dzien dobry Nazywam sie Jaroslaw Kozuchowski,przeczytalem Panska informacje na temat pracy w portalu praca.pl.Z wyksztalcenia jestem technikiem budowlanym z 8 letnim doswiadczeniem na roznych stanowiskach pracy w branzy budowlanej.Jestem zainteresowany panska oferta pracy wiec jesli jest jeszcze aktualne panskie ogloszenie prosze o przeslanie wszelkich informacji na temat panskiej firmy na e-mail kozuchowski@interia.pl za co dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kristofsipak Re: praca dla murarzy !! 07.02.06, 19:30 Witam. Interesuje mnie praca w Angli a zwłaszcza budownictwo.W kraju zajmuje się budowlanką na bierząco bo coś trzeba robić no i niezle mi to wychodzi.Jerzeli ogłoszenie jest aktualne proszę o kontaktowy nr.telefonu,chciałbym porozmawiać o szczegółach. Dziękuję. Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś