Dodaj do ulubionych

Katowice Gdzie zbiórka kocy i ciepłych napojów?

IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.06, 21:48
?
Obserwuj wątek
    • settembrini Re: Katowice Gdzie zbiórka kocy i ciepłych nap 28.01.06, 21:50
      nie mam najswiezszych wiadomosci, ale mozesz zrobic tak jak moi znajomi- zebrac
      maksymalna liczbe pomocnych kocy i pojechac na miejsce.
      • alpepe Re: Katowice Gdzie zbiórka kocy i ciepłych nap 28.01.06, 21:51
        a wszedzie trąbią, by nie tarasować dróg dojazdowych, to jak w końcu?
        • settembrini Re: Katowice Gdzie zbiórka kocy i ciepłych nap 28.01.06, 21:53
          nie wiem, wedle wyczucia. z 10 kocami i herbata byc moze juz warto pojechac i
          ewentualnie dojsc pieszo, by faktycznie nie tarasowac drog.
        • iwka901 Re: Katowice Gdzie zbiórka kocy i ciepłych nap 28.01.06, 21:54
          Na pewno można jakoś to przekazać- skoro był apel o napoje i koce to muszą to
          jakoś przyjąć, może pod nr tel. inf. można uzyskać informację.
          --
          Poznajcie Julinkę
          • settembrini Re: Katowice Gdzie zbiórka kocy i ciepłych nap 28.01.06, 21:58
            nr infolinii o ofiarach, ale byc moze mozna uzyskac wiecej informacji w i nnych
            sprawach.

032- 255 52 91
            032- 20 77 901
            032- 20 57 101
          • Gość: jana Re: Katowice Gdzie zbiórka kocy i ciepłych nap IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.06, 21:58
            najlepiej zbierać na rynku - ktoś to dowiezie żeby nie tarasować drogi, na
            Bytkowie to jest robota do rana, przecież ci ludzie tam pozamarzają
            • Gość: zuza Re: Katowice Gdzie zbiórka kocy i ciepłych nap IP: *.aster.pl 28.01.06, 22:14
              A może jakieś dmuchawy ciepłego powietrza .Strażcy pewnie mają żródła
              zasilania ,prądnice dla takich dmuchaw.
          • mjerominek Józefowiec 28.01.06, 22:30

zostawcie auto na OSIEDLU JÓZEFOWCU dodretać tam na miejsce to bardzo blisko!!!!

STRASZNA TRAGEDIA:( SZCZECIN ŁĄCZY SIĘ Z wAMI!!!ŻAŁUJĘ, ze nie ma mnie tam aby
            pomóc. Katowice to mój dom i często tam bywam!!!!!!
            [*]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka