Dodaj do ulubionych

PILNE!!! Opiekunki MOPS-u

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:25
Proszę o kontakt opiekunki pracujące w MOPS-ie
Chcemy walczyc o nasze wspólne dobro i poprawę warunków płacy i pracy.
Chcemy być traktowane na takich samych zasadach jak pracownicy socjalni i
aby to zostało zagwarantowane w Ustawie prawodawcow
Osoby zainteresowane i wykonujące ten zawód proszę o kontakt
beama21@wp.pl

Obserwuj wątek
    • yasmin_ch Re: Opiekunki MOPS-u 23.02.06, 03:09
      napisz konkretnie o jakie opiekunki Ci chodzi?
      Zgaduje, ze masz na mysli osoby ktore opiekuja sie osobami starszymi i
      samotnymi, czyli tzw kiedys siostry PCK?
      jesli tak, to nie sadze aby mozna bylo zrownac opiekunke taka z pracownikiem
      socjalnym. chocby ze wzgledu na wymagane wyksztalcenie pracownika socjalnego.
      • Gość: madziula201 Re: Opiekunki MOPS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:13
        Nie mowie o zrownaniu plac opiekunek i pracownikow socjalnych,bo to byloby
        niedorzeczne.Potrzebuje kontaktu z opiekunkami w innej sprawie
    • Gość: Gabi Re: PILNE!!! Opiekunki MOPS-u IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.09.19, 05:12
      Jestem opiekunką to co sie wyprawia w MOPSprzechodzi ludzkie pojecie ,ganiają nas po calym miescie jak pasów, dla nas nie ma nagrod ,premii, ale dla pracownikow socjalnych wszystko sie znalazlo.Pracujemy za marne grosze i nikt nie docenia naszej pracy za to pracownikom socjalnym przysługuje dodatkowy urlop,nadgodziny dla nich jest wszystko.W moim mieście gdy opiekunka idzie na zwolnienie a sa podwyzki płacy ma wytrzymają podwyżkę, mało tego po zwolnieniu jest ścigana jak pies ,ma duże odległości do przebycia i nikogo nie interesuje że choruje na serce ,czy kręgosłup.Sa tak zwane opiekunki protegowane które nie napracują się bo mając kogoś w biurze ida do podopiecznych by wypić z nimi kawę i poplotkowac o pogodzie ,reszta dla biura to cholera i niech latają po calym miescie aż padną na ryj.Tak wygląda praca w moim zakładzie Do emerytury zostało mi nie wiele czasu więc muszę tkwić w tym bagnie bo nie mam innego wyjścia.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka